Erotické masáže Praha

Molly – Rabbit Hall, White Rabbit

Tl;dr: Masáž s hoňkou od pěkný holky

Říkal jsem si, že vyzkouším novou pobočku ve Vršovicích. Objednání přes chat jako obvykle. Ve vybraný čas byla volná Molly. Po přečtení recenzí jsem si říkal, že to bude s otazníkem ale proporce se mi líbili.

Pobočka: White Rabbit. Za mě super. Dá se dobře zaparkovat mezi paneláky. Vstup je poměrně diskrétní (na dveřích decentní králíček). Vchod z ulice vede rovnou na diskrétní recepci s milou (a hezkou) recepční. Připadal jsem si jako kdybych přišel do lepší zubařské kliniky. Vlastně člověk by ani nepoznal, o jaké zařízení se jedná. Recepční milá hezká holka, ověřila rezervaci a zavolala Molly, která si mě vyzvedla. Celkově je pobočka taková světlejší, jak název napovídá. Pokoje se sprchou a zrcadly po stranách. Bohužel není velké zrcadlo na stropě jako na Vinohradské. To je fakt asi jediný mínus.

Masérka: Molly je kočka s přirozenými ženskými tvary a proporcemi. Je vidět, že má sportovní základ. Podle mého měla čerstvě upravené rty, ale nic co by bylo přehnané. Já tomu moc neholduji ale podle gusta. Fotky jsou nic neříkající ale odpovídají. Komunikace CZ/ENG jak to prostě vyšlo. Ale obecně to byla masáž kdy jsem toho nejmíň namluvil a prd dozvěděl. Molly není příliš komunikativní. Zase je to asi o vkusu každého soudruha.

Průběh: Jako vždy mám malý dárek na uvítanou, prý to bylo „so cute“. Dotaz na společnou sprchu před, po. Volím obě. Na rovinu říkám, že to byla nejslabší společná sprcha ever. Molly tě umyje, ale nic víc od toho nečekej. Drží si odstup. Fáze na břiše byla ve stylu sportovní masáže, kdy se nebojí přitlačit. Což pro mě je vždy vítaný bonus, protože ve čtvrtek jsem byl už dost zruchaný po tréninkách. Nicméně zase žádná divočina. Jediný highlight byl, že si klekla před moji hlavu a mohl jsem si hladit po nohách. Dotykům se nebrání ale, že by sama naváděla anebo se nastavovala, to zas ne. No neviděl jsem na hodiny ale rozhodně fáze na břiše byla pocitově delší a pak už i nudná.
Po otočce jsem měl konečně přístup k jejím prsům, který jsou fakt něco. Příroda dala kam měla. Průběh ze začátku klasický ale pak se vrhla na kamaráda a přešlo to na nestupňované mechanické honění. Tak jsem jí zastavil a nabídl masáž já. Což pro mě byla asi ta nejlepší část. Nicméně vědoma si času mě vrátila po chvilce do pozice a dokončila svojí práci. Do druhé sprchy šla napřed, přišel jsem po chvilce, umyla mi záda a doslova zmizla se slovy, že mě za chvilku vyzvedne.

Shrnutí:
Celkově, žádný průser to nebyl ale je na ní vidět, že to má jako přivýdělek. Snad změní přístup, protože je to škoda u takové krásné holky.

Plusy: Je to kočka, bezesporu. Fanoušek přírodních sportovních postav si přijde na své. Dotykům se nebrání.
Mínusy: Naopak pro fanoušky GFE to není. Chybělo tam cokoliv navíc.

https://tapky.info/?4473,molly-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Masaž: Mix, 60min, 1600,- dle ceníku v akci, salon Vršovická White rabbit.

Hodnocení 6/10, , opáčko ne

molly_044-0.jpg molly_018-1.jpg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Admin
Famed Member
4 března, 2024 18:48

smajlik ….

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx