Erotické masáže Praha

Laura – Studio Le Velour

Kdo ma stejne jak ja rad sympaticke, vesele ceske holky, je pro neho nejspise Level studio zarukou kvality. Co jsem uvidel na webu novou Lauru, tak jsem si rikal, ze ona bude dalsi z nich. Je tomu tak…?

Objednavka tradicne velmi easy pres Reservio. U baraku trochu rusno a nejaka slecna postavala pobliz dveri, ale nastesti se tady nikdo neozyva v kecafonu a clovek tak nemusi rikat “Ja jdu za Laurou” apod, aby to zbytek ulice slysel 😊 V baraku jsem uz nikoho nepotkal a po chvilce mi dvere do salonu otevrela sama maserka. Vpustila me do potemnele predsine, podala mi ruku, predstavila se, od zacatku usmevy a pozitivni nalada, co vice si prat…Presunuli jsme se do pokoje, kde uz bylo na Lauru lepe videt. Nabidnuto piti, potvrzeni druhu a delky masaze, byl jsem vyzvan ke svleceni na pokoji, ale tentokrat me maserka nijak nepozorovala, podala mi rucnik a doprovodila do koupelny. Ve sprse klasicky dva sprchove gely a cisty suchy rucnik na nohy. Po vykonani ocisty jsem se vydal zpet do pokoje, zatimco Laura dohlizela, zdali je cisty vzduch, nikoho jsme cestou nestretli, takze ok.

Na pokoji jsem se dosusil a tesil se, ze probehne obvykly tantra ritual ve stoje a seznameni s maserkou. A take ze ano 😊 Laura sejmula zavoj, zula lodicky, nechala si spodni pradlo a stanuli jsme tvari v tvar a skoro nos na nos proti sobe. Vzajemne jsme se lehce hladili a objimali a zakratko se Laura otocila zady a vybidla me k rozepnuti podprsenky, coz jsem s radosti prijal a nemohl se dockat jejiho hrudniku. Ten je paradni, mlade pevne dvojky do spicky krasne drzici tvar, slecna mi na ne hned tiskla ruce, pak si sama stahla kalhotky. Jinak celkove ma Laura krasnou stihlou postavu, mensi zadecek, tetovani jen decentni presne tak jak je vidno na fotkach a piercing jsem nezpozoroval zadny. Vyrazne oci a douhe vlasky jsou dalsim plusem jejiho celkoveho looku 😊

Uvodni ritual netrval moc dlouho a ja jsem se polozil na bricho na futon. Laura se hned chopila oleje, nasedla na me a masirovala cela zada. Po celou dobu masaze pouzivala jen jemny nezny dotek, takze neslo rozhodne o sportovni masaz, ale velmi relaxacni, coz mi vyhovuje. Pak vystridala nekolik pozic, hlavou k mym noham, kdy ty sve zasekla o me ruce, pak se chvili pritiskla zady na me, chvili b2b z meho boku, to cele prokladala nekolikrat jemnym funenim do ouska v pozici tvar na tvar, parkrat zajela ruckou do meho rozkroku…Neslo tak o zadne divoke gfe, ale neznou romantiku.

Po otocce uz jsem mel k dipozici cele krasne masercino telicko, opet se hned natrela olejem a masirovala cely trup, opet jen lehkymi doteky, ktere jsem ji oplacel stejne jemne, po celou dobu udrzovala kontakt, at uz po mem boku nebo primo na me, nikoliv zadne zaparkovani u nohou a nazdar, takze parada. Znovu tvar na tvar, funeni i kousnuti do ouska. Zajimave bylo, ze celou dobu byla tvari otocena na me, nedoslo tedy na zadnou 69 ani na doteky mezi nozkama, nekomu by mohlo vadit, treba po domluve by to bylo mozne, ja to primo nevyzaduji a libilo se mi tak jak to bylo. Takovato mazlici pasaz trvala vetsinu doby, co jsem byl na zadech, az ke konci casu Laura zacala s intenzivnejsi rucni praci, muj vystrik doplnila tichym zavzdychanim, lehla si po mem boku a par minut v tichosti me hladila. Pote se tazala jak se citim a jestli bylo vse ok a doprovodila me do sprchy.

Po navratu na pokoj byla porad se mnou, povidali jsme si zatimco jsem se oblekal, Laura opet samy usmev a dobra nalada, zaplatil jsem a v predsini jsme se rozloucili objetim. Venku u dveri koukam na cas a presne 60 minut od vstupu.

Me ocekavani bylo naplneno, jednalo se o prijemne stravenou hodinku s nakazlive pozitivni (cerny kasel nechytnete, ale dobrou naladu ano) divkou, doporucuji milovnikum neznych laskyplnych doteku a objeti nebo tomu, komu se libi Emily v tomto salonu ci vseobecne stihle divky s pevnym telickem bez zbytecnych prikras a prifouknuti 😊

Masaz body to body, 60 minut, cena 2100 Kc.

Hodnoceni – 😊

https://tapky.info/?5084,laura-studio-le-velour-777-317-249-777317249

image_1236502911-1.webp image_1236502912-1-0.webp

4 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx