Erotické masáže Praha

Šarlota – Studio La Velour

Moje první návštěva v Salonu La Velour, mám ale pocit, že na stejném místě bývalo kdysi Matahari (min. pět let zpátky, místní znalci kdyžtak potvrdí). Je to v rohu nám. Jiřího z Poděbrad, minutka od metra, suterén. Bezproblémová domluva, chat + SMS s upřesněním. 10 min před začátkem mi ještě textovkou přišla prosba, ať nechodím dřív a zazvoním přesně – asi balancují provoz a diskrétnost. Vždy mám čas. rezervu, tak se ještě projdu po okolí.

Výhody salonu: Lokalita/komunikace a přehlednost webu. Odlišnost nabídky (rozvedu jinde). Prostorný pokoj, s dobrým osvětlením i ozvučením (hudba nebyla z mobilu, neslyšíte pračku či ruch chodby).

Nevýhody: 1 sprcha, která je navíc maličká.

Škála poskytovaných služeb ovlivňuje i odlišný úvod. Jiné salóny/masérky, které moc nerozlišují mezi druhy masáží (B2B, Erotic/Lingam), tak detaily moc neřeší a začínají otázkou, jestli bude sprcha společná.

La Velour zapojuje nejen hračky, ale umí také BDSM. Na úvod byla s Šarlotou uvolněná konverzace ohledně mých přání. Nepřišel jsem si rozšiřovat obzory, ale i tak se asi dvoumetrová police s vystavenými pomůckami, od laškovných až po svazující/bolestivější, nedala přehlédnout.

Čekání na koupelnu (“ztracený” čas byl vynahrazen na konci, takže za mne OK), kam jsem odkráčel sám. Kdo řeší detaily: ručník v pohodě, teplá voda nekolísá, sprchové gely na výběr… ale sprcha je bez masérky, prostě by se tam nevešla. Návrat zpět a představení (?) může začít.

Šarlota má patrně ráda scénáře – usazuje mne do křesla a začíná se tulit/provokovat, něco mezi lap dance a předehrou. Sedím v bederní roušce z ručníku, Šarlota se na mne dobývá, má na sobě černou košilku, z které osvobozuje moc hezké poprsí a nabízí je k laskání. Celkem to rozjela, následně se svlékla do naha, kdyby bylo doplněno o líbání (nevidím v ceníku a neptal jsem se) a vytrvala v útoku, tak mne napoprvé udělá už v křesle. Povedený začátek, přesouváme se na futon a masáž na břiše. Sklidňující, ale dobré, klouzání, zapojuje tělo, kontroluje situaci dole. Otočka brzy, přidává víc oleje. Nechává mne pohrát si s prsy, následovala zajímavá část, kdy si otočená zády sedla na můj hrudník (opírá se rukama o postel, takže to nebylo celou vahou) a střídala jak tření zadečkem, tak chodidly intentivně masírovala můj rozkrok. Celkem si vyhrála.

Následovala změna pozice – to se naopak předklonila, pokrčené nohy a chodidla položila k mojí hlavě, takže je náznak 69 a ruční masáž lingamu, tím pádem jsem byl jen krůček od exploze, po chvíli jsem jí musel zastavit. Přilehla si bokem, pohledy do očí, trochu škádlení. Snaží se mne vyhonit ze strany, ale beru si jí zpátky, ať si sedne, vracím tak do hry pro mne nejzajímavější polohu, ve které mne udělá. Prsou I zadeček jsem si u toho užil, ale k jejímu uspokojování dole nedošlo, bylo mi decentně naznačeno, že není součást programu. Atmosféru to nepokazilo, i tak jsem si připadal jak v hodně dobrym klipu (sex bez sexu). Očištění, domazlení, návštěva sprchy.

 

Šarlota je milá, velmi hezká mladá tmavovláska. Empatická, hezká v obličeji, přírodní prsa. Nevím, jaká je v pozici dominy, ale pro standartní typ masáže mohu rozhodně doporučit. Je komunikativní, ale nemá potřebu tlachat (což oceňuji).

Už jsem pár masáží zažil (recenze jsem začal psát ještě před místní loterií), tuhle řadím mezi vysoce nadprůměrné.

Masáž B2B/lingam, 60 min, ceník 2200,- (měl jsem jako výhru za březen)

https://tapky.info/?5002,sarlota-studio-le-velour-777-317-249-777317249

image_1236502918-2.webp image_6483441_3-6-1.webp image_1236502916-0.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
7 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 května, 2024 14:42

S tím matahari to tak bude, ale přidej. Ono to už bude víc let nazpět, možná skoro deset. Ale nejsem si jistý zda měli prostory v suterénu, spíš ne. Ale v baráku to bylo

Admin
Famed Member
4 května, 2024 14:48
Reply to  rohis12

Na tomto miste Matahari nikdy nebylo ….

4 května, 2024 15:12
Reply to  admin

Tak to se omlouvám za spam, spletli jsme se s kolegou oba. Ale kdysi dávno jsem chodil do matahari, dům na rohu Jiřího z Poděbrad, ale tím pádem asi ani ten barák jsme netrefili 🙁

Admin
Famed Member
4 května, 2024 17:56
Reply to  rohis12

Nepletes si nahodou namesti? Dalo by se rict ze byli na rohu Karlova namesti, ale na Jiraku podle me nikdy …

user1902
4 května, 2024 19:05
Reply to  rohis12

na rohu Jiriho z Podebrad boli podla mna 7th heaven, alebo to bolo Matahari? A ano, bude to tak 10 rokov. Len uz neviem, ci to bola maserka, ktoru som navstivil tam a potom sa presunula do 7th heaven (ktore boli kusok od namesti miru), alebo sa tam presuval cely salon? To je uz strasne davno a kedze Nornik ani Masher, kde by sa dali najst taketo veci uz neexistuju, tak ti to asi nikto s istotou nepotvrdi

4 května, 2024 22:35

Jo bylo to Matahari, byl jsem kdysi na všech jejích pobočkách včetně této dnešní level, byl to jeden z prvních velkých organizovaných salonů, dále pak byli na Újezdě, u hlavaku či poblíž Národního divadla, ještě před pár lety jsem uměl vyjmenovat pořadí těch adres teď už ne, 7th heaven bylo u Miraku…

Last edited 16 dní před by Fuckster
4 května, 2024 23:28
Reply to  Fuckster

ewita.cz/na-erotickou-masaz-muzete-vaseho-draheho-klidne-pustit-co-se-bude-dit/

Na konci článku je zmínka o Matahari na jiraku…nicméně to není důkaz že to je přímo ten samý byt a barák…dle mého je barák stejný ale salon/byt jako takový si nepametam bylo to roku 2014…

7
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx