Erotické masáže Praha

Sabina – For You

S timto salonem jsem doposud zkusenost nemel. Na webu me zaujala maserka Sabina. Recenze na ni jsem zadne nedohledal, tak jsem to jel risknout. Domluva pres whatsapp s operatorkou v pohode. Byl jsem poslan do ulice Na Bojisti. Lokalita docela v pohode, da se zaparkovat pobliz.

Kdyz jsem se blizil, videl jsem pred vchodem do baraku dve blond mlady holky vychodniho zjevu dopravat si elektronickou cigaretku. Tusil jsem, ze budou asi z personalu salonu. Delam jako ze nic a hledam na dverich zvonek „masaze“ dle instrukci od operatorky, ale zadny takovy zvonek tam neni. Chtel jsem zacit volat, ale v tom se se na me otocily chichotajici holky s otazkou, zda jdu na masaz, tak mi otevrely a vsichni jsme se zasmali. Vevnitr si me prevzala mlada bruneta rovnez vychodniho zjevu, ale s ne moc dobrou cestinou, ktera pusobila jako „recepcni“. Stojime tam na chodbe vsichni 4 a oznamuji, ze mam rezervaci k Sabine, ale ze bych rad vedel jmeno i te jedne roztomile blondynky, co se na me porad smeje. Rika, ze se jmenuje Eva a nahazuje vtipek, ze mam potom jit rovnou za ni (sel jsem, ale az nasledujici den hehe). Rozloucili jsme se a bruneta me navadi, at s ni pokracuji do sklepa, kde jsem vyhlizel vyckavajici Sabinu.

Jak se ale bohuzel ukazalo, jina holka tam nebyla a Sabina a ta „recepcni“, ktera me tam dovedla, byla jedna tataz osoba. Zavedla me do velkeho pokoje a chtela vyresit objednavku. Nerikam, ze byla nejak oskliva, ale rozhodne to nebyla ta divka z fotek. Ptam se, jestli nedoslo k nejakemu omylu a ukazuji profil Sabiny ne jejich webu. Snazi se mi lamavou cestinou rict, ze ta holka z fotek tam vubec nepracuje, klasika.. No nevadi, holka byla docela sexy, pusobila jako teenka, pekna postava i kozicky, proste mlada kuze, tak jsem si rekl, ze zkusim pul hodku b2b. Ptam se ji, jestli jsou povoleny doteky a na to odpovida, ze tam dole ne. Ohradil sem se, ze chci doteky, jinak nemam zajem. Holka zacala volat operatorce, aby ji tlumocila. Po nejakem dohadovani to polozila a rekla, ze se ji dotykat muzu, te si to spletla nebo co. Pripadala mi takova hodne rozjancena a zbrkla. Asi nemela jeste moc zkusenosti, ale na drunou stranu stydliva zase nebyla.

Spolecna sprcha (mimo pokoj) byla spise ocistna a rychla, zadny velky vzruso. Nahy telo docela fajn a pevny, jen prsa trochu sveseny. Push-upka dela svoje. Masaz zad relativne ok, ale spis se tam po mne jen ruzne klouzala a zapojovala ruzne casti tela. Bylo to takove uspechane, bez napadu. Holka se do toho nijak nevzila, ale jen odjela, co ma. Po otocce samozrejme utok na ptaka, tak jsem ji musel trochu korigovat. Parkrat se ukazala v zrcadle. Prsty dovnitr jsem ani nezkousel. Bohuzel moc nerozumela cesky ani anglicky, tak nevedela, jak reagovat na moje pokyny. Honila docela drasticky, az to bylo chvilemi neprijemne, ale podarilo se vysypat. Pak zbyval jeste nejaky cas, tak jsem ji rekl o rychly druhy kolo, nicmene to ale delala tak strojove a intenzivne, az to bolelo, ze jsem to musel vzdat 😀 dle jejiho vyrazu to nedelala naschval, spis proste holka nema jeste zkusenosti. Pak jeste rychla spolecna sprcha a utikal jsem pryc.

Celkove ta holka neni spatna, ma neco do sebe, je takova ziva, energicka a divoka, ale k nejake eroticke masazi, kde chce clovek i zrelaxovat, to melo trochu daleko. Salon nepusobi moc profesionalne. Spis takova zastavka pro turisty i vzhledem k nocni oteviraci dobe.

Maserku doporucit kvuli tomu vsemu asi nemohu. Opakovat nebudu.

program:
Body to body
30min
1400,-
hodnoceni:
 (průměr, nic moc)
Zazil jsem i daleko horsi.

photo_2023-08-16_22-02-12-2.jpg.webp

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1 května, 2024 12:35

Takže tenhle salon ti umožnil udělat rezervaci na masérku, která tam vůbec nepracuje? 🚩 Podvodníky nepodporovat! 🚫

Last edited 15 dní před by Sktr
2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx