Erotické masáže Praha

Sakura – Fantazie Massage

Jelikož jsem z místních končin a jelikož jsem tam nebyl, tak jsem si říkal, proč to nezkusit. Budu se už možná opakovat, ale život je krátký a zároveň krásný, a prozatím jedna jediná recka mě přiměla otestovat Sakuru. 

 

Zvonek maj velmi hezky a čitelně nadepsanej. Sestupuju po schodech dolů, trochu mi to připomínalo schody do RH (to jen taková odbočka). 

 

Ve dveřích mě přivítala štíhlá a nádherná Sakura. Fun fact je, že Sakura v RH je taky asiatka. Tahle byla a je o něco menší a zdá se, že vnímavější. Teda alespoň pro mě to tak bylo. Nemůžu hodnotit. Všechno je velmi individuální a vše záleží na vzájemný chemii i náladě a atmosféře a taaak. Však už to znáte kolegové masážníci. 

 

No nic, tak jde se na věc. Sakura mě chvilku nechala o samotě, abych se vysvlékl a ona zatím připravila olejíček a donesla mi colu. 

Při návratu se i ona svlékla z šatů a šup šup do sprchy. Předem poznamenávám, že jsem si nemohl všimnout speciality ohledně komunikace. Sakura sice mluví anglicky, ale asi se mě příště zeptaj i jiné krasavice, jak budeme mluvit. Celkem super věc v tomhle podniku. Už ve sprše se hodně tulí a začíná líbání, lehké sténání a vzájemné omývání se. V tomhle bohužel zatím vidím jediný nedostatek tohodle podniku, že jejich sprcha je fakt malinká, ale tak tak jsem se tam se slečnou vešli. Ten závěs taky moc nepřidal. Ale myslim, že příště zkusím jinou mazlivku, jistojistě to bude také zajímavější a jinačí. 

 Ale zpátky k premiéře se Sakurou. Budu tady uvádět jen zkratku Saki. 😊🤗 

Po vzájemném lehkém umytí a osušení, jsem si lehl a šlo se na body to body. Co se týká nápaditostí Saki, tak určitě tam bude prostor pro zlepšování se a různých nápadů. Ale popravdě, Saki se toho už od samotného začátku nebála a velmi se ke mě tiskla, mazlila, sem tam pusinka na krk, hlazení, sem tam krásný pusinky, a táák. Netrvalo dlouho a byl jsem vyzván, ať se otočim. Po otocce jsme se mazlili, začali krásně líbat a ani jsem se nenadál a dala mi na pohrání si, její poklad. Hladce oholen, krásný, voňavý. Takhle to má vypadat. Jelikož jsem si vybral pro mojí premiéru, pussycat, tak mi dovolila si vyhrát a provokovat opravdu dosytosti. Nechyběla ani 69tka, nanesla si olejíček i sama na sebe a bylo to super. Po celou dobu jsem se nenudil, nečekal jsem až nastane otočka, pokec v angličtině taky se Saki nebyl nikterak špatný, sice jsem občas trochu víc zadrhával, ale Sakura měla pro mojí specifickou řeč pochopení. Co se týká hudby, pokud to bude možné, příště ještě trochu víc potichu. Jinak to bylo perfekt. Je fakt, že jsem musel zkusit i tenhle podnik abych věděl při mých dlouhých výletech, kam se vracet nebo za jakou slečnou si vyrazit. Jelikož to mám blízko domů, určitě se mi tahle adresa hodí. Podnik sídlí naproti zastávce autobusu 131, ve směru na Bořislavku takže dopravní dostupnost chválim na výbornou.  

 

Skoro jsem se až divil ale přišlo mi super, že jsem i slečnu Sakuru udělal. Sice né moc, ale vážně se mi to povedlo. Tohle nebývá časté, proto jsem se malinko divil (v dobrém slova smyslu) avšak vítězství bylo na obou stranách. Co se týká ruční práce, tak příště si to musím více korigovat a připomenout se. Měl jsem ze Saki pocit, že na to šla rovnou a žádné dráždění a pomalý nástup tam nebyl. Což ale ve výsledku celé objednané a domluvené hodinky, nehodnotím nikterak zle. Tady ale platí, že každá masáž je jiná a jinak intenzivní. Takže oťuknutí bylo a myslím, že i Sakuře to přišlo velmi hezké a svým způsobem zajímavé…teda doufám. Tak či onak, masáž byla se Saki skvělá a opáčko v delším rozestupu, stoprocentně plánuju. 

 

P. S. Nato, jak jsem přicházel ve stresu a napětí i nervozitě, odcházel jsem odpočinutý, probuzený, uklidněný a ve velmi dobré náladě. A navíc celý zbytek večera, jsem cítil teplo po celém těle a fakt jsem neměl žádný strach ani nervozitu. Spalo se mi krásně a usínal jsem s úsměvem i přesvědčením, že sobotní den jsem prožil naplno a tak jak jsem chtěl. 

Doporučení: Ano 

Opakování: také ano 

 

Druh masáže: pussycat masáž 

Délka masáže: 60 minut 

Cena: 2400,- (+ extras 500,-) 

● využit kód ťapky pro premiérovou návštěvu a slevu, tímto adminovi děkuju

https://tapky.info/?5049,sakura-fantazie-massage-770-199-109-eroticka-masaz

 

Hodnocení celé masáže: 😊 (skvělá)

1-0.jpg 4-1.jpg

3.2 5 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
14 dubna, 2024 10:25

Fun fact II: Sakura z RH kdysi pracovala v salonu, který tam sídlil před Fantazií a měla rovněž jméno Sakura

14 dubna, 2024 20:26
Reply to  Sktr

A není to tedy ta samá a nepracuje v Rh a fantazii? A co ta v avalonu není to též ona 😄

28 dubna, 2024 15:11
Reply to  Fuckster

asi si to nemyslel vážně, ale možná na tom něco bude 😀

obrázok_2024-04-28_151014078.png
28 dubna, 2024 18:09
Reply to  Sktr

Myslel, právě kvůli té podobě jak uvadis…

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx