Erotické masáže Praha

Mia a Karolina – Candy Shop

Vyuzil jsem zvyhodnene vanocni nabidky a dal si darek v podobe b2b se 2 maserkami. Byl jsem trochu limitovanej terminem a volno mely jen Mia a Karolina. Mia se mi zamlouvala dle fotek a popisu uz delsi dobu a chtel jsem ji vyzkouset.

 

V Candy jsem uz parkrat byl a vzdy super profesionalni pristup. Pro neznalce: ulice je rusnejsi kvuli turistum, a tak si vas skoro nikdo nevsimne. Salon je ve sklepe, ale prostor docela hezky udelany vcetne baru.

Uvitala me mila recepcni, nabidla drink a nasledne prisly obe maserky ve vanocnim oblecku a tez me hezky privitaly. Sli jsme do pokoje hned vedle baru, ktery je dost velky vcetne prostorne sprchy.

 

Jak Mia tak Karolina jsou pomerne hezky holky z vychodu. Na ulici bych se za nema ale asi neotocil. V te dobe Mia nemela jeste ty novy narazniky, ale i tak bodykit celkove slusnej. Pry chodi do fitka. Cesky se obe domluvi. Prestoze jsem puvodne sazel na Miu, protoze mam i radsi vyssi holky, tak me paradoxne vic rajcovala Karolina. Mela takovou vetsi jiskru, trochu bitchface, ale v tu chvili zadouci. Postavu ma mensi, ale telo i prsa ma pevny a hezky krivky.

 

Trochu me mrzelo, ze holky rychle sundaly ty sexy oblecky, ale jakmile jsem byl s obema ve sprse, tak me to preslo. Obe se ke mne pritiskly a po chvili spustily nekompromismi utok na ptaka kazda jednou rukou. Bylo to fajn, takze jsem vysypal uz ve sprse, ale to uz v Candy byva standardem.
Masaz zad od obou holek super. Maj svoje osvedceny techniky a neflakaj to, takze clovek se fakt citi promasirovanej. Obcas se tam chichotaly, ale atmosfera byla od zacatku uvolnena, tak to nevadilo. Chvilema masirovaly soucasne nebo se stridaly. Tady musim poukazat, ze pri tom stridani to obcas vypadalo, ze se druha maserka nudi a jen tam tak sedi vedle. Mohly by se v tom vic sehrat a rozjet trochu vetsi show, ale i tak to bylo zajimavy. Nechybely ani prvky GFE. Trochu jsem si je tam musel nastavovat do ruznych poloz, ale byly obe poslusny. Na zaver double hand job, kdy pri tom klecely prede mnou a v zrcadle jsem videl jejich zadecky, coz bylo proste skvely. Pote si lehly vedle me, nejaky hlazeni a klasicky otazky, kolik mi je atd.. Kdyz jsem nadhodil treti kolo, tak rekly, ze uz neni cas, ale spis byly jen line.
Celkove Mia me trochu zklamala, protoze byla takova chladnejsi. Karolina byla proste zivejsi, aktivnejsi a vic sexy. Myslim, ze se pred sebou trochu i stydely, ale je treba uznat, ze se nejednalo o lesbishow.
Doporucit mohu. Opakoval bych asi jen s Karolimou a samostatne.
Program:
Body to body
60min
2700,- v akci
Hodnoceni pro obe stejne:
 (průměr, nic moc)
 
Nebylo to spatny, ale zazil jsem lepsi masaze hlavne co se pristupu tyce, takze prumer odpovida.
4 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 dubna, 2024 12:34

No teda… když si podle popisu cca představím průběh masáže, tak mi to jako průměr nepřijde, za mě by to byl smajlík s koutky nahoru… ale já tam nebyl, že… 😏

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx