Erotické masáže Praha

Megan – Candy Shop

Ta jsem konečně také zašel vyzkoušet opěvovaný podnik Candy Shop. No nevím. Objednání v pohodě. Parkování hrůza. Bar u vstupu je fajn, ale žádnou z dalších masérek které jsem chtěl zahlédnout jsem nepotkal. Cenová politika ujde.

Teď k Megan. Někdo tu zmiňoval krásný obličej. Tak to ani náhodou. Je to slabší průměr. Taková kulatý obličej z východu Ukrajiny, moc se mi nelíbila. Postava hezká štíhlá, věk odhaduji na 25. Prsa přírodní hezká, menší dvojky. Trošku jazyková bariéra, protože holka je tu krátce a češtinu zatím moc neovládá a tak většina masáže proběhla v tichosti.

Sprcha společná, více méně očistná. Oceňuji, že přede mnou vyměnila na posteli jednorázové papírové prostěradlo. Přišel jsem pozdě tak domlouváme jen 45 minut Pussy cat. Na břiše jsem tak maximálně 10 minut, poté už vše v poloze 69. Ke konci už celkem nuda, ale nakonec jsem se udělal, tedy účel splněn.

Ocenit musím také krásnou kundičku se výraznějšími pysky a hlavně voňavá.

Doporučit ji rozhodně můžu, ale na opakování to není.

Pusycat na 45 minut za 2200 Kč

Hodnocení: průměr

Megan – Candy Shop Massage – 773 667 250 – 773667250 – Tapky.info

 

 

1.4 7 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 dubna, 2024 11:54

„Beauty lies in the eyes of beholder“, Megan is pretty for me. I do not consider many hollywood actresses beautiful but they are simped by millions, for example Zendaya is not beautiful for me.

30 dubna, 2024 12:27

Tak pokud je Megan slabší průměr, zajímalo by mě, že která masérka je podle tebe nadprůměr?

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx