Erotické masáže Praha

Tina – Candy Shop

Hned na uvod napisu, ze masaz od Tiny byla jedna z nejlepsich, co jsem zazil. Byl jsem u ni uz pred nejakou dobou, ale porad to mam v hlave dost zivy. Dal jsem na mistni recenze, a sel tak celkem na jisto.
Candy shop za me patri mezi nejlepsi salony. Jen ty fotky na webu by mohli trochu zlepsit.. Pro neznalce: ulice je rusnejsi kvuli turistum, a tak se ztratite v davu. Salon je ve sklepe, ale prostor docela hezky udelany vcetne baru.
Uvitala me mila recepcni, nabidla drink, po chvili prisla Tina v peknym oblecku a hned jsem vedel, ze to budou dobre investovany penize. Oproti jinym maserkam je fakt hezka a mila, prirodni (zadnej kacer), pekny krivky a sexy pohled. Vlasy mela tmave, neni to vylozene zrzka.
Odvedla si me na pokoj, bohuzel ten mensi bez vlastni sprchy, ale vubec mi to nevadilo. Svlekla si me, oblekla me do zupanu, proste servis, jak ma byt. Sli jsme do sprchy na chodbu, ale neni treba se obavat, maj to tam dobre zvladnuty a nacasovany. Ve sprse jsem si pohral s jejima nemalyma kozama, po chvili to na me pekne rozjela, imitace mrdu zezadu, libilo se mi to, ze jsem pri tom proste musel vysypat. Takhle nejak by mela vypadat spolecna sprcha vsude!
Pred zacatkem masaze se me zeptala, jestli nevadi skrabance od jejich nehtu, coz cenim. Pak se uz nemluvilo, coz bylo dobre a nenarusovalo to atmosferu. Masaz zad skvela a opravdu se jednalo o b2b masaz, zadny hlazenicko. Zaroven je Tina hodne smyslna a navodila opravdu erotickou atmosferu, o GFE nebylo nouze. Po otocce to dobre gradovalo, stridani ruznych poloh, na konicka, 69. Sama byla docela dost vzrusena, nechala se drazdit a doslova mi vojela prsty. Sypal jsem to v pozici 69 pri vyhledu na jeji moc peknou kun***ku. Behem celyho procesu nebyla ani jedna chvile, kdy bych se nudil nebo premyslel o case. Nemusel jsem si ji tam ani nijak nastavovat a nechal to cele na ni. Na zaver opet spolecna sprcha, kde se o me hezky starala. Na treti kolo uz jsem nemel nejak silu, ale vubec mi to nevadilo.
Celkove to byl hodne eroticky zazitek a jako bonus jsem mel dobre promasirovany zada i ptaka. Doporucit musim. Opakovat budu urcite.
program:
Body to body
60min
1900,-
hodnoceni:
 (super,dobrá)

tina-16.jpg

2 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx