Erotické masáže Praha

Sarah – Matahari salon

Po minulém úspěchu jsem šel okoknout další salón. Ve 14:55 jsem zazvonil na dveře Matahari salónu a recepční na mě hned houkla, že mohu dovnitř. Asi 2 minutky jsme si povídali, než přišla slečna Sarah. Podala mi ruku, dala pusu a odvedla dolu, poprosil jsem ji, jestli mohu ještě na záchod. Pohlídala mi tašku před záchodem a šli jsme na pokoj. Na pokoji mi byla nabídnuta voda a řekla mi, že se mohu svléknout. Velmi jsem ocenil, že mi nabídla jít do sprchy pár okamžiků předtím, než tam půjde ona. Po dni v práci jsem si chtěl určité partie umýt sám. Nakonec jsem ji navrhl, že ani do sprchy nemusí, že půjdeme hned na masáž.
Lehl jsem si na břicho a začala opravdu kvalitní masérská práce. Masáž na břiše trvala přesně 30 minut. Masírovala mě od chodidel až po krk. Jezdila po mně celý tělem a několikrát se zeptala, jestli jsem spokojen. Slečna i krásně voněla a fajn jsme si povídali.
Poté mě poprosila o lehnutí na záda. Od té chvíle se začala celou dobu věnovat penisu. V ruzných polohách si sedala na mě, připadně vedle mě. Poprosil jsem ji o ukončení až ve sprše, tak mě vždy dráždila a pak zpomalila, byla vidět zkušenost. Co mě mile překvapilo, tak mi několikrát sama vzala ruce a položila na její prsa či zadek. Toto přesně trvalo do 15:55. Až poté se šlo do sprchy, ve sprše jsme to již zrychlili a ukončila mě. Tam mi ještě krásně umyla záda, já trochu umyl jí. Poté mi zase byla nabídnuta voda a já ji s díky příjmul. Z pokoje jsme odcházeli v 16:05.
Jinak slečna byla moc milá, zkušená. Má nadherné tělo, opravdu luxus, které bylo čerstvě upravené. Věk i fotky sedí.
Body to body
60 minut
2200 (admin edit: cena je taky blbe, je to 2300)
Doporučuji

Hg2HR4U4VH.webp

3.1 8 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Pavelkod
23 dubna, 2024 22:08

Čerstvě upravené tělo znamená co prosím? 🙈

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx