Erotické masáže Praha

Zuzanka – Zuzanka masaze Praha

Zdravím příznivce erotických masáží,

už delší dobu jsem vyhlížel masérku, která si říká Zuzanka a je na vlastní noze. Bohužel bývá opakovaně nedostupná, tak až na třetí pokus se mi ji podařilo kontaktovat, sídlí v malém sklepním salónu v Nuselské ulici, nicméně se bude stěhovat zpět do Karlína.

Takže pěkně od začátku. Objednání přes sms proběhlo v den masáže na jedničku, instrukce jasné, přišel jsem včas před dům. Zazvonil, byl hned vpuštěn a dle instrukcí našel salón ve sklepních prostorech, kde už na mě čekaly pootevřené dveře. Po vstupu mě přivítala dívka přesně dle mého typu, úsměv od ucha k ucha, krásné oči, postava tak akorát, kulatější zadek a ty prsa…. můžu říct, že nemají konkurenci v celé Praze a to jsem pár salónů už vyzkoušel. Takže top pro horňáky. Pokud máte stejnou úchylku jako já, tak to pro vás bude nevšední zážitek.

Pro začátek rychlá sprcha sám (na společnou jsem se ani neptal), ulehnutí na futon a jde se na věc. Hned ze začátku jsem se zeptal na zákazy. Je možné sahat po celém těle, kromě zajíždět mezi nohy, což mi vlastně ani nevadilo, protože jsem doufal v pořádnou masáž. Ta taky přišla. Zuzanka umí fakt zatlačit, jezdila mi cca 20 minut přes záda vší silou a dle mého požadavku mi taky záda pěkně protáhla. Zapojovala samozřejmě i svoje obřííííí prsa. I když první část na břiše nebyla tolik erotická, moje záda si ji fakt užila. Jako gentleman jsem samozřejmě toho využil a namasíroval Zuzanku z obou stran, aby si také chvili odpočinula.

Poté přišla otočka a já si lehnul na záda. To už se to opravdu začalo rozjíždět. Zuzka po mě jezdila celým tělem, jako když válíte těsto na pizzu. Zapojovala hodně svoje prsa i šikovné ručičky a já nevěděl, kam mám sahat a koukat dřív. Snaha to co nejvíc oddálit byla zbytečná… po chvili jsem kapituloval.. myslím, že budou potřebovat nově vymalovat

Pak přišel pokec, relax a šlo se do společné sprchy, kde jsem očekával rychlou očistu a domu… Ale ne, Zuzka mě pěkně vymydlila a ještě u toho jednou namasírovala. Takže paráda. Oblíknout a šup ven. To celé trvalo +/- 60 minut.

Celkově musím říct, že jsem si se Zuzkou sednul. Možná je to také tím, že je přesně můj typ. Doporučuji pro borce, kteří ocení i poctivou masáž a mají hlavně rádi gigantická prsa, protože ta jsou top v celé Praze.

Jestli máte tip ještě na větší „cecky“ někde v Praze, tak prosím do komentářů, rád zhodnotím a otestuji

 

Typ masáže: erotická masáž s prvky B2B (jediný typ co nabízí)

Délka masáže: 1h

Cena: 2.200,-

https://tapky.info/?4441,zuzanka-zuzanka-masaze-praha-777-202-480-777202480Zuzanka – Zuzanka masaze Praha – 777 202 480 – 777202480 – Tapky.info

Hodnocení: (super,víc než dobrá)

Opakování: to si pište, že na 100% ano

 

zuzanka_032.jpg

4 3 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
30 dubna, 2024 19:04

Angel’s Veronika had really big boobs (silicon). They have few D, E cup girls but I avoid angels due to poor service and lack of any pussycat or kissing.

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx