Erotické masáže Praha

Kate – Infinity Spa

V Infinity jsem dlouho nebyl a v Hálkově nikdy. Parkování bylo překvapivě dobré. Objednání super obratem, kate má volno, paráda. Dle instrukcí zvoním na zvonek Masáže, bohužel již u hlavního vchodu, nic se neděje, tak valím dál otevřenými vraty. Tam další zvonek masáže a již okamžité zabzučení a již stojím u modrých dveří a za nimi čeká Kate.

Dle fotek jsem čekal jiný typ holky, ale Kate je hezká, krásný dlouhý vlasy, jak někdo psal kulatější obličej a piha krásy. Lehoulince se usmívá, ale žádný velký úsměv se nekonal a to skoro za celou dobu a to jsem se snažil ji rozesmát, povedlo se to jen v záblescích. Hodně se kontrolovala, mám dojem, že má rovnátka a možná se za to styděla, což v dnešní době už nechápu. Raději bych, kdyby se smála uvolněně. Takhle se stále kontrolovala a bylo to vidět. Navíc mi přišla, zejména při uvítání, neskutečně zpomalená až jsem si říkal, že si dala asi práska 🙂 (ale nedala, to ne)

Tělo má mladé hebké, prsa pro mě super, malá, svěží, šťavnatá, bradavky skoro pořád v pozoru, ale je vidět, že nic nedělá, zadek a nohy pro mě již na hraně až lehce za. Rozhodně tělo není top, jak je mladá tak stále zajímavé a vzrušující, ale už jsem měl v ruce dost o mnoho lepších tělíček. Fotky jsou její, ale tuze upravené, vyhlazené a zavádějící.

Pokoj pěkný, nejdříve plné osvětlení a platba, na což nejsem moc zvyklý a nelíbí se mi to. Navíc se holka ochuzuje o možnost dyška, u mě tedy ano. Platím a za plného osvětlení valíme do jiného pokoje do sprchy. Tam se Kate obyčejně svléká a vidím ji v plném světle, no dobře, ok, ale pro mě by už tahle fáze měla být relaxační a něco jiného, zajímavého, tajemného, takhle je to jak u doktora, ale zase si jí můžu pěkné omrknout.

Sprcháč nic extra, už má nejlepší za sebou, ovládání vody nedrží, je to malé, plastové, no nic (jděte se mrknout do Candy, to je jiná liga), ale ok, jsme umytí, ale na žádné divočiny to není.Po návratu do pokoje nastavuje intimní osvětlení a velí k zalehnutí. Pokračujeme relaxační masáží, hezky dráždění nehty, hlazení, zalehnutí a plazení, ježdění zadkem, vlastně pěkné a příjemné, zejména to plazení se mi moooc líbilo, ale dotek na ta správná místa žádný.

Otočka a z druhé strany pokračujeme b2b, hlazení, zákazy žádné, hladím ji vlastně všude, ale nijak intenzivně, nepřijde mi, že by po tom extra toužila, ale odtažitá není, to zase ne. Bradavky pořád vzrušené i je nabídne k pomuchlání. Nedělá nic, co bych neznal, ale nějak ta jemnost na mě funguje a často musím brzdit. Nakonec si mi sedne na hruď a vyšpulí na mě prcinku, v této poloze má zadek i záda opravdu luxusní a já už to přestávám zvládat. Hladím jí všude, na prsou, břiše, zádech, zadku, stehnech, kundičce, a už to nedávám. Jak to vidí, začne se nadzvedávat jakoby mě šukala na koníka a to už si to užívám. Sluší jí to moc a já stříkám a ona pokračuje v honění, umí, ale tentokrát to mám fakt dlouhý a přestože běžně by mi to stačilo, tak Kate přestává trochu brzy, natahuje se pro kapesníky a já docukávám sám :-/ To je myslím velká začátečnická chyba, to by si měly holky uvědomit. Tak se to holt utře za 3 minuty, co by se stalo?

• Infinity Mix
• 1h
• 2200 Kč v akci
https://tapky.info/?4728,kate-infinity-spa-603-373-881-603373881
• Hodnocení recenze: (super,dobrá) s lehkým mínusem – prostě jsem už zažil lepší

IMG_2721-683x1024-1.jpeg IMG_2710-683x1024-0.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx