Erotické masáže Praha

Samanta – Luxury Grand

Do Luxury mě zlákala Samanta – maličká česká brunetka obdařená přírodou, co víc si přát? Naposledy jsem tam zavítal ještě v zimě za Angelikou, která to následně zabalila (a ještě před ní za podobně obdařenou Evou). Asi z toho udělám tradici a budu tam chodit na výpravy jen za slečnami s přírodními 4kami. Jednoho podzimního dne mi na Žitomírské otevírá dveře Samanta a hned se usmívá a ukazuje směrem do podzemí, kde mě mile uvítá. Je opravdu malinká, hezká a působí trochu stydlivě, tedy jen na první pohled.

Hned mi nabízí vodu a společnou sprchu. Jdu napřed abych se opláchl a zanedlouho přichází Samanta a ještě se zeptá, jestli se může přidat. Je až přehnaně slušná, za všechno mi děkuje. Začínáme lehce, jemně ji hladím a objímám, ona mě při tom myje. Když se otočím, aby mi umyla záda, poděkuje, že jsem se otočil.  Tiskne se při tom těmi svými dudami na mé lopatky. Už se neumím dočkat jak si s nimi pohraju. Pro mě je to až taková exotika, v soukromí se moc s takovými ženami nestýkám.

Na chvíli se mě přestane dotýkat a já tam jen stojím, nevidím ji a čekám, co se bude dít. Samanta se jakoby na chvíli zamyslela a najednou navrhuje abych jí umyl záda. Mně to přijde trochu divné, většinou záda masérkám umývám až po masáži, ale to jsem ještě nevěděl, co má tato mini slečinka za lubem. Umývám její zádička a všímám si, že kromě pěkných prsou má i pěkné pozadí.

Samanta se tím zadečkem po pár vteřinách hned přitlačí ke mně a jemně mi stáhne ruce na její parádní prsa. Začíná super mazleníčko. Tře se o mě se vším co má, i obličejem jako kočka. Když jí chci políbit krk a rameno, musím si pokleknout. Občas si stoupne na špičky. Ti z vás, kteří mají nad metr osmdesát si ji budete muset zvednout. 😀

Ta uvodní společná sprcha je moc příjemná, Samanta je velmi přítulná a něžná. A já už vím, že jsem tady správně. Krásně mi při tom vzdychá do ucha, ale nepřehání to a když má nadržená ruka klesne až do jejího klína, tak se to všechno zintenzivňuje. Oběma se nám nějak nechce z té sprchy vylézt. Když se od ní tělem trochu vzdálím a neverbálně snažím dát najevo, že už bychom mohli jít na lůžko, vždyť přece máme jen 60 minut, tak zůstává stát. Tak se tedy mazlíme dál. Bude asi submisivnější flegmatické povahy. Kde ji necháte, tam ji najdete 😀 Ale zároveň jí při samotné masáži nechybí sebevědomí.

Na úvod mi Samanta nabízí „masáž hlavičky“, v překladu pokleknutí u mé hlavy, přičemž získávám pěkný gynekologický výhled a tu masáž hlavy ani nevnímám 😀 Pak nějaké hlazení a roztírání oleje. Následuje B2B po mých zádech, přičemž využívá hlavně své přednosti. Je to velmi příjemné, cítím její tělíčko jak klouže všemi směry. Sleduji ji ve velmi dobře umístěném zrcadle. Samanta se tváří seriózně, ale když se na mě podívá, vždy se pěkně usměje. Je tam GFE a citím se moc fajn.

Rozpuštěné vlasy jsem při masáži ještě nezažil, ale trochu naivně jsem se domníval, že je bude mít fakt úplně rozpuštěné, ale to by se jí o mě u B2B zasekávaly, bylo by to nepraktické a asi by si nějaké i vytrhala. Má je tedy jen sepnuté v gumičce a její copánek mi putuje po těle spolu s jejím horkým dechem a prsy. Je to takový detail, ale pro mě zase nějaký nový senzorický zážitek na erotické masáži. Novinka přinesla novinku. Myslím, že takovým stylem si ty vlasy nepoškodí a mohlo by se tím inspirovat více masérek.

Pasáž na břiše se tedy začala velmi dobře, ale postupně jde Samanta níže a níže až je někde při mých lýtkách. Jinak masírovat klasicky ručně moc neumí, je to jen takové hlazení, takže s bolavými zády za ní nechoďte. Mně je to tak trochu jedno, ale samozřejmě že je to lepší když vás masérka nějakých těch 5 – 10 minut opravdu masíruje. U mých nohou se zdrží, řekl bych až zasekne. V zrcadle sleduji jak se zamyslí, zatímco mi jen hladí lýtka. Má ten takový pohled do prázdna, když se nad něčím zamyslíte a přestáváte vnímat kde jste. Jinak je tato část celá taková nějaká improvizovaná.

Postupně tedy pasáž na břiše ztratila šťávu. Myslím, že by to měla dělat v opačném pořadí, aby to mělo tu správnou gradaci. Tedy po masáži hlavy, která je fajn na úvodní rozdráždění, začít od nohou směrem nahoru a v tom nejlepším by přišla otočka. Tak to začalo velmi vzrušujícím GFE, no před otočkou upadlo. Jedna z mála věcí, kterou bych mohl Samante vytknout.

Po otočce se na mě Samanta s úsměvem hned „vrhne“. Lehne si na mě a začíná mazlivé B2B s GFE podobné jako v úvodní sprše. Nepozoruji žádné zákazy, je velmi vnímavá a ochotná. Moc si to užívám. Nabízí mi samozřejmě hlavně její prsa k pomazlení. Líbám ji všude (od hrudníku nahoru) kromě rtů a mám pocit, že se jí to moc líbí, protože postupně přejdeme až k imitaci sexu, přičemž opět krásně přiměřeně vzdychá. Časem se přesouvá do polohy zboku a prsy hladí kamaráda. Není to vysloveně prsní masáž penisu, ale je to moc sexy.

V této poloze mi ho už začne intenzivněji zpracovávat, ale nesnaží se mě hned udělat. Dává si pěkně načas a oddaluje. Zároveň mi masíruje i varlata zajímavým způsobem, nazval bych to „honění koulí“ 😀 Paráda. Já už jen čekám jestli a kdy to přijde. Kdy zvedne tlapku a přejde do 69ky. A dočkám se.

Při vzájemném uspokojování (jemně povrchově) mě Samanta dodělá. Tady bych měl druhou a poslední výtku. A toto se netýká jen Samanty. Po vyvrcholení by se intenzita masáže „lingamu“ měla zmírnit alespoň o 50 %, jinak je to až bolestivé, tedy alespoň já to tak mám. Musel jsem jí rukou naznačit, aby zpomalila. Toto trošku nevyšlo.

Samanta se nikam nežene a v této poloze zůstáváme ještě několik minut, což je také neobvyklé. Já jí při tom ještě hladím pozadí a všechno co tam má 😉 Nakonec jsme tím docela dost protáhli čas. Takže Samanta už nejde se mnou do sprchy, co chápu. Nevím, jestli si to tady Samanta čte, ale v podstatě jsem dostal téměř všechno to, co Královi chybělo v předchozí recenzi (mimochodem ten popík v pozadí mě až tak nezaujal).

Možná je to jen náhoda, ale pokud ne, tak má Samanta mé uznání, že to hned aplikovala do své sestavy. Vidno, že kritika má svůj význam. Hlavně u masérek, které se za to hned neurazí a nepo…, ale berou to jako inspiraci ke zlepšení do budoucna, jestli to myslí s touto profesí vážně.

Takže na začátečníčku to byl moc příjemný GFE zažitek. Samozřejmě je ještě co zlepšovat, zvláště tu pasáž na břiše. Zpátky na ulici jsem vkročil po cca 73 minutách. V podstatě mi Samanta dala slevu na masáž. Masérky jako je Samanta je třeba si vážit. Milá, ochotná, atraktivní, bez zákazů a na pohodu.

Dávám určitě pozitivní hodnocení 🙂 a uvažoval bych i o opáčku. Jen škoda, že Žitormírskou mám tak daleko.

Klasická erotická masáž 60 minut za 1900 kč.

https://tapky.info/?4767,samanta-luxury-grand-605-958-304-605958304-luxury-gr

samanta-1.jpg sam-0.jpg

4.4 7 votes
Hodnocení recenze
6 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
28 listopadu, 2023 02:24

Pěkně napsáno… supr👍. Rozhodně jsem na Samantu navnaděný.
Ale mimo Samantu…měl bych dotaz na nějakého štamgasta Luxury… nevíte, co Nina? Zabalila to? Překvapilo mě, že zmizela z LG webu, přitom na poslední masáži (a nejen tehdy) mi říkala, jak ji to baví… Nebo jí ulovil jiný salon? Díky!

28 listopadu, 2023 07:19
Reply to  villager

Yup, zabalila to.

28 listopadu, 2023 13:02

TESAT
Po vyvrcholení by se intenzita masáže „lingamu“ měla zmírnit alespoň o 50 %, jinak je to až bolestivé, tedy alespoň já to tak mám. Musel jsem jí rukou naznačit, aby zpomalila. Toto trošku nevyšlo.”

rikam to casto, jenze kdyz uz to musis rict, tak je stejne pozde…..

28 listopadu, 2023 15:41
Reply to  long.tongue

Jak to konkretne myslis ?
Jinak tohle bych rekl je kus od kusu, treba ja mam rad kdyz poradne honi dokud se uplne nevystrikam. Nejvic me serou ty holky ktery pri prvni kapce honit prestanou a nektery i pero pusti z ruky a uz hledaji ubrousky a z pera tam jen nudne vytejka mrdka 😂 Totalne znicenej orgasmus ….
Ale to byly moje zacatky s masazema, ted uz nejsem blbej a reknu ji a ted uz neprestavej a obvykle jedou super tempo az je pak musim zastavit sam, protoze jak pises uz to zacina bejt neprijemny.
Ale pro maserku je to podle me tezky poznat jak mas dlouho ten orgasmus, takze za me radsi at poradne honi a ja si ji zastavim sam 😂

28 listopadu, 2023 20:45
Reply to  pepino55

Mas recht, on to ma kazdej jinak. Kdyz jsem to s holkama probiral, tak rikaly, ze se v tom nevyznaj a kazdej chce neco jinyho. Kazdopadne ja kdyz zacnu strikat, tak uz jede pumpa a kdyz mi ho honi vyrazne rychlejc, nez stiham pumpovat, je mi to silne neprijemny. Bohuzel je to vetsinou navazany na celkovej pristup prace s kamosem a obcas proste holka jede a neda si do toho moc kecat. U me to ma blby, ponevadz cim vic tlaci na pilu a honi rychlejc, tim vic to oddaluje a bude z toho mit leda tenisovej loket 😇 Na druhou stranu holka co na to jde od zacatku spis jemneji a pohraje si, tak to dokaze dotahnout az do konce s vetsim citem a poradne me vyzdimat. Rovnez slecny z druhy kategorie nemivaj takovou fobii, kdyz na ne ukapne a neresej hned kapesnicky. Káťa Neumannova ve finisi neni pro me to pravy 😂

3 března, 2024 11:41
Reply to  long.tongue

Dobrá diskuze. Za mě by (když začnu stříkat) měla trochu zpomalit, ale nepřestávat a hlavně nepolevovat ve stisku. Možná dokonce přidat lehce na stisku, ale to chápu, že to už si troufne fakt málokterá 🙂

6
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx