Erotické masáže Praha

Hanna – LoveMe Massage

Vyhrál jsem „hodinovou masáž tělo na tělo v ceně 2000 Kč v masážním salónu LoveMe Massage“. Normálně bych tam nešel, protože tento salon nemá zatím moc recenzí a já si raději vybírám vyzkoušenou jistotu. Ale když je to zadarmo – každopádně aspoň strávím hodinu v těsném kontaktu s nahatou mladou holkou, i když třeba masáž nebude za moc stát. To jsem si aspoň myslel. Už domluva přes chat byla hodně zvláštní a divoká – operátorka neumí moc česky, ale nakonec mi vyšla vstříc. Z masérek jsem si vybral Hannu, protože se mi líbily její fotky a jako jedna z mála tam má větší velikost prsou 4. Další z dívek s větším poprsím už nemasíruje, další měla 1 negativní recenzi, atd. Hanna daný den masírovala jen večer, já si ale pro masáž vybral státní svátek dopoledne, ať hezky vyplním den, když navíc venku bylo sychravo – operátorka Haničce zavolala a prý že můžu přijít, že Hanna přijede. Vše potvrdila na WhatsApp a napsala adresu v Lipové ulici u Karláku, takže poloha celkem ok.

V daný den dorazím na čas na danou adresu ke starým oprýskaným dveřím a protože na zvoncích jsem nic, co by souviselo s masážemi nenašel, volám operátorce, která mi sdělí, že Hanna dnes masíruje až večer od 21h a jmenuje 2 dívky, které jsou k dispozici. Trochu jsem se lekl, že se dnes asi své výherní masáže nedočkám, nicméně jsem trpělivě vysvětlil, že mám rezervaci a asi po 5 minutách mi přišla zpráva, že na mě Hanna opravdu čeká, že mám zazvonit na zvonek masáže. Žádný jsem neviděl, zkusil jsem ten, kde bylo slabě propiskou MA a zbytek byl stržen. Po chvilce mi přišla otevřít mladá holka ve vytahaném pleteném svetru, nic neříkala, jen hlavou pokynula, ať ji následuji a cestou se otřásala zimou (foukal vítr). Zavedla mě přes chodbu do nějakého bytu a až tam se představila. Česky moc neuměla, ale anglicky jsme se domluvili.

Začala se ptát, co chci za masáž, já jí pověděl o své výhře. Ona na to, že tělo na tělo – že se nemůžu dotýkat těla masérky v intimních zónách. Ani prsou ne? Ani prsou ne! Cože?! Prý se můžu dotýkat prsou jen v mixu… Začalo dlouhé „smlouvání“. Jednak Body to body na hodinu stálo podle ceníku, který mi ukázala, 2200, když jsem se zeptal, jestli teda nemůžu dostat mix, když ten stojí 2000, stejně jako moje výhra, tak prý ok, ale byl jsem upozorněn, že 2000 Kč je to jen na půl hodiny… No, nebudu to prodlužovat, nakonec jsem tedy dostal hodinovou masáž a prsou jsem se jí teda dotýkat mohl, ale prý jen jemně… Taky si dlouho ověřovala mojí výhru, nestačilo jí nahlásit kód, musel jsem jí ukázat a přeložit e-mail s výhrou… Prostě k masáži jsem se dostal asi až o 20 minut později.

Jinak jeden z důvodů, proč jsem se neotočil a neodešel, byl, že se mi dívenka líbila. Vypadala jako taková typická třídní šprtka z prváku na vysoký, takový ten nesmělý, introvertní typ, u kterého spíše čekáte, že ji potkáte někde v knihovně nad haldou knih a skript. Dlouhé tmavé vlnité vlasy, veliké, staromódní brýle, které si nesundala ani při masáži. Když si sundala ten huňatý svetr, pod ním tenký pletený top, pod nímž se rýsovaly nádherné tvary, které mě fakt lákaly. Tak jsem si ty zmatky přetrpěl – vzhledem k tomu, že to byla výhra, už jsem byl tady, bylo to zadarmo, ale jinak se mi handrkování moc nelíbilo. Společná sprcha odmítnuta. Sprchový kout na pokoji velký tak, že by se tam vešli 4 lidi, jinak v pokoji moc místa nebylo a byla tam tma.

Když se Hanna konečně vysvlékla, byl jsem rád, že jsem zůstal. Pohled na její nádherná velká pohupující se ňadra, báječně tvarovaná a pružná, stál fakt za to. A její postava – štíhlá tak akorát a ten „šprtovský obrýlený nesmělý“ kukuč k tomu! Já mám takový typ moc rád. Konečně začala masáž. Ptá se, jestli chci masírovat „softer“ nebo „harder“ Já na to, že rozhodně harder. Nicméně žádnýho harder jsem se moc nedočkal, spíše hlazení. Postupovala od chodidel až k zádům, po chvilce začala i s B2B, přičemž dotek její ňader na mých zádech byl velice příjemný, ale v jejích pohybech byla jistá neohrabanost a brzy přestala, bohužel. Otočka – celkem brzy. Nejdřív si lehla vedle mě, nalila mi na něj olej a začala jemně honit, protože zatím moc nereagoval. Chvíli jsem se bál, aby to nebylo už všechno, ale naštěstí začala opět s tělo na tělo, nádhernými ňadry mi přejížděla i přes můj klacek a mačkala mi ho v nich, což na mě fungovalo. K dotekům jejích ňader jsem se strašně dlouho neměl možnost dostat, ale naštěstí z mých pokusů pochopila, že to opravdu chci a tak jsem si mohl pohrát i s jejími piercingem propíchnutými velkými bradavkami. Piercing měla i na nose a 2 na bradě, na těle také lehké a decentní tetování.

Byla trošku neohrabaná, ale snažila se, mírně vzdychala, má krásný úsměv, dívala se mi do očí a postupně byl kontakt těsnější a intimnější. Co se týče její pipinky, tam jsem se sahat ani nepokoušel, ale krásných výhledů se mi pár naskytlo. Nakonec jsem k vyvrcholení dospěl a prý zbývá ještě čas, tak jsem ji mohl ještě chvíli hladit a mohla mi ještě zopakovat B2B. Do sprchy opět sám, vycházel jsem v :06, takže vzhledem k tomu zdržení na začátku mi tu hodinu hodně zkrátila.

Celkově dávám neutrálního smajlíka. Mračícího se ne – na to byla moc hezká, milá a snažila se a ta její skvělá postava a úžasná prsa stály fakt za to. Ale vzhledem k celému tomu tiátru na začátku, odmítnutí společné sprchy a zkrácení času masáže nemůžu dát ani úsměvného smajloše. Pokud zase nevyhraju, do tohoto podniku už asi nepůjdu – i vzhledem k docela vysokým cenám: když to třeba srovnám s králíčkáma, a jaká tam je kvalita… Ale jinak téhle formě propagace masážních salónů (poskytovat jako výhru masáž zdarma) fandím a třeba se časem zlepší.

Hodnocení: (průměr)

Masáž Mix/tělo na tělo, 60 minut, já zadarmo (výhra), jinak 2500 Kč,
https://tapky.info/?4868,hanna-loveme-massage-727-855-109-727855109

hanna_05-lovememassage.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
k69
8 května, 2024 22:52

To si udělali super anti-reklamu 😀 LOL

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx