Erotické masáže Praha

Stefanie – Matahari salon

Při pracovní cestě do prahy jsem měl v centru u Paládia momentální nápad na zlepšení dne. Tak jsem kouknul co je nejblíž a byl to Matahari salon v Truhlářské.
Zavolal jsem tam a zjistil že právě mají volné dvě dívky a jedna z nich se mi na fotkách zamlouvala.
Neměl jsem čas pročítat recenze, tak jsem to vzal na slepo.

V Matahari jsem nikdy předtím nebyl. Oproti ostatním salónům dost okatě označený vstup s vývěsním štítem s velikým nápisem Masážní salon Matahari. Přímo naproti je nějaký hotel a recepční tam na chodníku vykuřuje jednu za druhou a pozoruje dění na ulici…

Po zazvonění přijde otevřít recepční a zavolá vybranou dívku. Přišla Stefanie. Malinká, štíhlá krásná holka. Přesně můj typ, jen obličej takovej smutnej výraz.
Vlažné podání ruky a vede mě na pokoj. Cestou se zeptá jestli před tím nechci na záchod (chci) a už jsem na pokoji. Společná sprcha (která je na pokoji – plus body) nenabídnuta.
Dohodnuli jsem se na body to body.
Odejde se připravit, já se zatím osprchuju a za moment je tu. Stefanie je Češka, krásná tmavovlasá holka s fantasticky pevným tělem a naprosto top kozičkama velikosti 2. Nějaké tetování na předloktí, nalepovací řasy (což moc nemusím).

Začátek standardně v leže na břiše. Nejdřív lehké pomačkávání  a potom vlastně v celku pěkná klasická masáž. Do té chvíle erotično nula. po cca 10 minutách masáže na sebe nalévá spousty oleje (opravdu spousty) a roztírá po svém zadečku. tím pak klouže po mých zádech a zadku. Moc příjemné, ale pořád stupeň erotična hodně malý – nemělo to tu správnou šťávu. Natře si olejíčkem kozičky a klín a klouže celým tělem – to už bych označil za erotickou masáž.

Po cca 20 minutách otočka. Sedla si obkročmo na moje nohy a masírovala hrudník kozičkama, rukama a vůbec vším. To už jsem byl na 100% v pozoru a  užíval si pohled na nádherný mladý tělo. Jak část na břiše byla řekl bych podprůměrná (i když hezká masáž, ale kvůli tomu sem nechodíme – že?) tak část na zádech mi vyrazila dech. Střídavě na mě seděla čelem a zády a nechala mi dostatečný pohled na svou kundičku. Sahat na kundičku jsem nesměl, ale ráda se nechala mnou masírovat na zadečku a kolem kundičky a dovolovala mi čím dál víc. Prsty dovnitř jsem nezajížděl, ale na povrchu se hladit nechala.

Na zakončení si sedla na břicho zády ke mě a vložila si můj penis mezi nohy. Třela ho rukou a otíral se o kundičku. Dost realistický sex na koníčka – fakt paráda. Postříkal jsem jí celé břicho a prsa. Zakončil jsem ta 10 minut před plánovaným odchodem, tak byl čas akorát na teď už společnou sprchu.

Omlouvala se mi že mi nenabídla společnou sprchu před masáží, ale že má v průměru 5 masáží denně a že když se sprchovala před i po (min. 10 sprch denně) tak jí to nedělá dobře na kůži. Z tohodle pohledu jsem se na to nikdy nedíval a vlasně holky chápu…

Jak byl vlažnej začátek a po otočce to fakt stojí za to a hodnotím to jako top masáž na které jsem byl.
Zpětně když jsem se díval na recenze tak jsem se divil, že Stefanie už rok nemá žádný nový příspěvek a podle mě patří k těm fakt dobrejm masérkám a rozhodně ji doporučuju vyzkoušet.

souhrn:
masáž tělo na tělo 60minut,
placeno 100Eur (zbylo z dovolené) + 400 Kč pro Stefani
Stefanie v salonu Matahari: https://www.tapky.info/?3568,stefanie-matahari-salon-773-164-811-773164811

WDBZCfLKxD-1.webp G86JSa35mK-0.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx