Erotické masáže zbytek ČR

Vendy cherry ostrava

Takže pokusím se to shrnout celkově cherry

Vendy: kouří tudíž takový zápach uvnitř co se alkoholu týče bez toho by to nezvládla po 3 kousku si nechá líbit opravdu hodně co se masáže týče gfe prvky ano akorát si myslím že masážní hlavice k takové masáží nepatří příplatky bere.

Sharlotka: milá mladá slečna upřímná na nic si nehraje doteky bez problémů prstíky dovnitř ne.

Nyní psaná jako Lara: No u ní je to opravdu na velké povídání ale co se prvních čtyř masáží týče spokojenost pokud si vás nezačne vydržovat na soukromé masáže apod jinak pokud nemáš hluboko do kapsy příplatky ano a máš to jako doma pouze bez líbání.Ťapka Ťapkou zůstane.

Vaneska: miloučká masáž jak má být doteky bez problémů nenabízí oralek apod jako ostatní to už pak není masáž 🙏.

Jo na typu masáže moc nezáleží u nich spíše na síle peněz.

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
45 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 května, 2024 22:01

Lara alias dříve Klára je tímhle profláklá, stejně jako půl Cherry… Přímo od jedné bývalé holky z Cherry jsem slyšel, že za 10K není problém cokoliv… Každý ať si udělá obrázek sám… Tyhle holky s masérkami už nemají moc společného.

5 května, 2024 09:56
Reply to  Adam98

Taky nechápu, proč tohle někteří chlapi dělají… Já už do Cherry nechodím, protože je to naprosto amatérsky vedený podnik, a když na dvou masážích místo na perlanu ležíš na ručníku, tak to o něčem svědčí. A k té otázce, když tam někdo nabízí takové cifry, tak se asi fakt neřeší ochrana.

7 května, 2024 23:08
Reply to  Adam98

Každopádně Cherry vzhledem k poloze v Ostravě i k tomu, co slyším od různých masérek, že si to tam skoro každý chválí, bude mít během mistrovství žně.

Colin45
8 května, 2024 16:51
Reply to  Adam98

Nevíš náhodou jak to je momentálně v Perla studiu ? Občas se stavím za Veronika (majitelkou studia a bývalá masérka z Relaxu). Ale zajímá mě jestli její holky taky berou příplatky ?

8 května, 2024 22:42
Reply to  Colin45

Co to znamená „taky“ berou příplatky? U Veroniky jsem byl hodněkrát (asi 5x), občas jsem něco naznačil, ale nic jiného než masáž nedělala a podle mě ani nedělá. V Perle jsem byl ještě u Lindy a také nic, jak jsou na tom ostatní holky nevím. Ale obecně si myslím, že když někde berou příplatky (nejvíce Cherry nebo také Best stars), tak je to nyní pro mě no-go místo. Nebudu platit 2000 za masáž, abych nechával třeba další dvojku za sex. Kdo tohle dělá, tak je úplně mimo.

Colin45
10 května, 2024 10:14
Reply to  Adam98

Momentálně se připravuji na Lindu nebo na Tiffany ( taky byla v Relaxu a později v Centru Ostravy masírovala jestli si dobře vzpomínám). Jak probíhala masáž s Lindou? Stáji za ten čas a peníze?

10 května, 2024 15:26
Reply to  Colin45

Za mě určitě stojí za to. Samotná masáž kvalitní, umí pritlacit, vi kam sáhnout. Uz pred otočkou hodně erotická. Ma krasna velká přírodní prsa, se kterymi si lze vyhrát do sytosti. Zakončení umi velice dobře, je na ni videt že si to užívá. Pri vícero návštěvách je možnost autoerotiky, ze si pohraje sama se sebou bez nějakého příplatku:) za me určitě dobrá volba.

Vera
8 června, 2024 14:38
Reply to  Colin45

Tak pánové, ať to uvedu na pravou míru….Veronika nebere příplatky a ani její holky. A celkově studio Perla je postaveno čistĕ a jen na er.masažich. Takže fakt máte smůlu.!!! A pokud někdo něco říká jiného,tak lže. Krásný den vám přeji. Veronika(majitelka studia a bývalá masérka R.)

27 června, 2024 19:26
Reply to  Vera

Nevíte někdo, proč nefungují stránky Perly?

27 června, 2024 20:43

Asi přišla kontrola z berňáku 😂😂😂

Colin45
28 června, 2024 14:16
Reply to  Adam98

🤣😂🤣

Vera
1 července, 2024 14:59
Reply to  Adam98

Měl by jste se uklidnit 🤦‍♀️….hledáme nové prostory 😊

Vera
1 července, 2024 15:03

Dobrý den. Je to prosté,hledáme nové prostory. Pak se zase vše obnoví. 😊

5 července, 2024 12:59
Reply to  Vera

Tak snad najdete nějaké pěkné podobné jako jste měli doteď 😊 myslím, a nejsem určitě sám, že prostory plus kvalitou masérek jste přeskočili i Relax, snad budete pokračovat na vysoké úrovni 😊

Da_gestan
29 května, 2024 18:37
Reply to  Adam98

Adame uprimne me mrzi, ze tohle pises o Natalce. Nevim jak muzes rict, ze by s ni bylo neco vic kdybys chtel. Ja jsem v zivote vyprstoval uz docela dost holek a minimalne polovina z nich nechtela sukat (i presto, ze jsem dobre vybaveny), jak muzes tvrdit, do ktere poloviny patri, jedtli mezi ty ci daji nebo ty co ne? A mezi nama sam jsi mi rikal a neni to dlouho, ze zrovna Natalka te sere, prtze ti nechce sednout na ptaka. Rikal jsi ze ji napises recenzi jako kdyby byla nejaka slapka, za to ze ti nedala. Rekl jsem ti at to nedelas.
Ps: a vsadim boty ze ted budes tvrdit, ze jsme se o ni nebavili. Nebo ze me neznas.
Nemel by ses mstit, za to ze ti nejaka neda. Cest. Hlavne mi nevolej.

29 května, 2024 20:18
Reply to  Da_gestan

Tak ty jsi dobrý troll 😀😀😀 PS: a ano, fakt nevím kde bych měl komu psát nebo volat, to byl hodně slabý pokus.

21 května, 2024 13:07

Já zkraje svého chození na masáže jsem měl od Lary orál za příplatek. Teď už nejsem takový hloupý, takže osobně ne.

21 května, 2024 13:12
Reply to  Adam98

Teď už to beru čistě jen jako masáže s velkou dávkou erotiky a někdy to je lepší než sex, když je masérka šikovná. Neříkám, že třeba Mia z Relaxu by nestála za hřích, ta určitě ano a jak se říká, každá někdy ulítne, ale vše je vždy v mezích pravidel.

29 května, 2024 09:05

Má někdo zkušenost s Natálkou z Relaxu? Byl jsem třikrát a přijde mi jako pěkná nymfa, masáž takový průměr, ale nechá se vyprstit a vypadá to, že si to užívá a nebyl by problém i pokračovat, ale já tohle na masážích nedělám.

29 května, 2024 11:34
Reply to  Adam98

Tak pak dej vědět. Za mě je pořád o hodně lepší Mia, ale každému se líbí něco jiného.

13 června, 2024 16:09
Reply to  Adam98

Minulý týden jsem byl poprvé u Lucie, a je to velká konkurence jak pro Miu, tak Natálku. Šikovná, dobře naladěná, sexy, masáž velice zajímavá a originální, nevím zda proběhly vzájemné sympatie nebo taková masáž je u ní standard 🙂 určitě brzo půjdu znovu, pokud to bude podobné i při opakování, tak to bude za mě topka nejen v Relaxu 🙂

Ladik
13 června, 2024 20:33
Reply to  Adam98

Čau, souhlasím že Lucie má našlápnuto stát se super masérkou, pokud se nevyčerpá podobně jako Natálka. Psal jsem pár dny zpátky i přímo do Relaxu, ale zatím bez žádné zpětné vazby.
Hezký den,
chtěl bych pochválit masérku Lucii, navštívil jsem ji cca 2 týdny zpátky, slečna byla moc milá, empatická, plná energie, a zároveň má krásné sexy tělo. Slečna komunikovala se mnou od první do poslední chvíle, myslím že jsme si sedli i trochu povahově. Oba jsme si masáž užili, pokud snad můžu mluvit i za ni 🙂 Určitě ji brzy zase navštívím a snad zůstane takhle dobře naladěná i nadále.
Naopak masérku Natálku jsem navštívil cca 3 týdny zpátky, byla to má druhá návštěva u ní, první proběhla někdy v únoru a na tu bych měl podobná slova jako na Lucii. Slečna byla dobře naladěná, velice sexy a komunikativní a masáž byla velice příjemná. Při druhé návštěvě mi bohužel Natálka přišla hodně unavená a skleslá, byl jsem někdy v odpoledních hodinách, ale i tak říkala, že ji bolí záda a celkově mi přišla duchem nepřítomná, jakoby byla fyzicky i psychicky úplně vyčerpaná. Nevím zda to byl momentální stav, nebo je přetížená, protože když se dívám na rezervační systém, tak ostatní slečny mi přijdou že jsou méně obsazovány a tudíž možná mají více energie. Snad nebude takto přetížená i Lucie, to by byla škoda, protože masáž má být radost a zážitek a ne jen o tom ji nějak přežít, a já z pozice klienta bych chtěl za tu utracenou částku vidět slečny energické, které to baví.

30 května, 2024 08:54

Byl jsem kdysi u ní… Je milá, ale určitě bych ji nenazýval masérkou

14 června, 2024 07:53
Reply to  Adam98

Zrovna ta me z ostravske nabidky oslovila asi nejvice… Prozradite k ni neco vice? Proc je „nemaserka“?

14 června, 2024 19:31
Reply to  Stydlov

No asi takhle.. Na mě naskočila kdysi při první návštěvě, a já jsem musel iniciovat kondom, jinak by neměla problém jít bez.. Pak už jsem nebyl, ale z doslechu vím, že se moc nezměnila.

14 června, 2024 21:45
Reply to  Stydlov

Rozumím, ale to pak může rovnou dát inzerát na masáž s možností zakončení orálem nebo sexem a je to.. Stejně jako mají všechny větší salóny (Relax, Cherry, Perla) na webových stránkách, že masáž je o přijímání a na genitálie nelze masérkam sahat. To je úplná kravina, protože nevím, jestli nějaká takova masérka vůbec existuje, která by si nenechala minimálně od někoho sáhnout 😀 to by měli úplně vymazat z těch webů, klamavá reklama 😅

stary.nornik
30 května, 2024 19:27

Zdravím Vás pánové, zajímavá konverzace kolem Natálky z Relaxu. Tak jak to je? Adamovi nedala nebo Da_gestan je její ochránce a nebo přímo Natálka? Já ji pamatuji z jejího předešlého působení v Relaxu a tak jsem teď zmatený.

30 května, 2024 20:24
Reply to  stary.nornik

Já jsem nenapsal nic špatného ani útočného, jen že si to užívá a dle mého pocitu to vypadalo že by i pokračovala. Ale tohle můžu říct asi o polovině ostravských masérek 😀 to že to někdo pod jménem Da_gestan vzal jako nějaký hejt a špínu jsem popravdě ani nečekal 🙂 a ty máš jakou zkušenost?

Veru_Ostrava
11 června, 2024 23:05
Reply to  stary.nornik

Ja teda svoje recenze nemám ráda 😀 Na norniku jich bylo daleko víc než tady 😉 ale na druhou stranu tam psalo více mamlasů…

20 června, 2024 12:48
Reply to  stary.nornik

Taky jsem párkrát navštívil a nic víc než erotickou masáž v tom fakt nehledejte. Adam píše nesmysly, nemyslím si že by Natálka někomu dala nebo se vůbec nechala prstit. To maximálně Nicoleta, jinak z ostatních žádná.

20 června, 2024 22:15
Reply to  Mladynornik

Mně právě taky vůbec nesedí, co tu ti dva píšou, s mou zkušeností, i když mám z Ostravy jen dvě: z Relaxu (do Cherry či jinam jsem si po těch recenzích a komentářích tady vůbec netroufl jít) – a to s Viky, která tehdy masírovala v kalhotkách a i celkově to od ní bylo takové odtažité a sterilní a už tam není, a teď, už opakovaně, s Andreou, která je jako masérka nová a nemasíruje často, je přitom velice přítulná a pohodová a dala mi najevo celkem překvapení, když jsem se do masáže zapojil tak, že to i jí bylo příjemné (doteky a hlazením, možná i slovně). A postěžovala si mi taky, že nedávno taky dostala nemístný návrh, když jsem právě přivedl řeč na aféry ze zdejší diskuse…

22 června, 2024 23:26
Reply to  Mladynornik

To, že nedala tobě nebo se nenechala prstit neznamená, že nedala jinému 🙂

stary.nornik
30 května, 2024 19:41

Proč o ní píšete pod Vendy a neuděláte recenzí přímo na ní?

30 května, 2024 20:24
Reply to  stary.nornik

Celkově tady recenzí na Ostravu je maximálně 5.

2 června, 2024 21:55

Moc nechápu, když jsi psal, že máš zákaz chodit do Relaxu, proč ti budou chybět holky z Cherry.. Nebo tam máš taky zákaz?

10 června, 2024 16:09
Reply to  Adam98

Soulfly: Čtu ten tvůj příspěvek a nechápu pár věcí 😀 podle čeho si myslíš, že tě odhalila Mia? Kdyby ano, tak proč by bránila Nicol, to nějak víš, že by byly takové kámošky? Píšeš že nevíš ani proč máš zákaz v Relaxu a o pár řádků níž píšeš, že jsi starší a nechutný, tak není tohle ten důvod? A 50000 v Cherry za pár měsíců, kdybych bral průměrnou cenu 2500, to je 20 návštěv, tos tam chodil co tři dny ne 😅😅

10 června, 2024 18:30
Reply to  Adam98

Hezky, Áda detektiv 😅 tak aspoň teď začneš žít i něčím jiným než masážema, všechno zlé je k něčemu dobré 💪

Vali
9 června, 2024 22:12

Ahoj pracovala jsem v cherry par mesicu nez jsem se rozhodla odejit kvuli prostredi a toho ze to byl proste bordel. Vsichni tady resi priplatky, tak v cherry se berou, skoro kazda holka. Ja sama jednou na zacatku s jednim klientem, protoze jsem nemela dobrou penezni situaci, ale pak uz nikdy. Ale od klientu i ostatnich holek vim kdyz se bavily mezi sebou, tak ze braly priplatky a ne male. Hlavne nicol, lara a vendy. Kazdeho vec, ale ja som chtela delat normalni eroticke masaze a kdyz mi kazdy druhy chlap rikal, ze s ostatnima suka nebo mu ho vykouri tak je to tezke. Jasne ze to kazda zapre, ale v cherry to tak funguje.

Vali
10 června, 2024 10:04
Reply to  Vali

Odpovedel sis sam, nikdy si zadne priplatek nenabidl tak se nemuzes divit ze jsi nedostal vic nez masaz. Znam i holky co maji s klienty neco vic i bez priplatku ale to musi prijit fakt hezkej typek. Nechci te vyvezt z omylu a brat ti iluzi ale ten pokec je mozna fajn pro tebe, kdyz klienti odejdou a holky kecaji mezi sebou tak se smejou jaci dementi tam chodi platit za masaze, ze si za vyhoneni musi zaplatit atd. Anebo ze prijdou pokecat protoze asi nemaji nikoho s kym mluvit zadarmo, mozna jsi byl i ty jeden z nich. Je to proste dzob, kde jde maserkam jen o prachy nic vic. Jak to chodi jinde nevim ale v cherry byly prachy vzdy na prvem miste.

Vali
10 června, 2024 13:05
Reply to  Vali

Vedela som ze ti vezmu iluze tak ze to skonci tak ze podle tebe nejsem maserka. Mysli si co chces, ja uz v cherry nedelam takze svym zpusobem mas pravdu, tam uz jsem byvala maserka.

Drbnik
1 července, 2024 09:28
Reply to  Vali

Valerie ty jsi asi s holkami moc nevycházela že? Vlastně se ani nedivím , masáže jsi neměla a žárlivost je sviňa. Ani se nedivím , byl jsem u tebe jednou a masáž stála za starou Belu. Nemluvě o tom že tvůj vzhled do takových služeb opravdu nepatří, postava pěkná ale obličej nooooo nechci ti brát iluze. Chodím do Cherry snad od začátku a s některými holkami mám dobrý vztah . Občas se i svěří a když jsem se já sám zeptal na tebe, protože jsem si všiml že už nejsi v rezervačním systému. Dozvěděl jsem se že jsi byla podezřelá z krádeží jak holek tak klientů. Měla jsi nouzi o peníze a sama jsi přiznala že zavidíš holkám klienty . Je to snad víc jak rok co tam nejsi , časy se mění a i holky které brali příplatky teď už třeba brát nemusí . Ale souhlasím že přesně tyto tři bylo lehké ovládnout penězi . Tímto chci jen poukázat na to že tvůj komentář tady nemá vůbec žádnou hodnotu . Jsi jen slepice která si chce jen kopnout někde kde jí to samotné nevyšlo.

Vali
2 července, 2024 19:41
Reply to  Drbnik

Drbnik: O Valerii si myslim svoje a je pravda ze na kazdem sprochu pravdy trochu ale jestli si podle nicku myslis ze to som ja, tak fakt ne. A jinak pises ze muj komentar nema hodnotu, ale zaroven souhlasis se mnou, ze nicol, laru a vendy slo ovladnout penezma. A ted si myslis ze uz ne? Ze uz si nahrabaly dost a priplatky neberou? Nebo si myslis ze cele cherry nevi o vsem co se sustne o relaxu, protoze nicol tam ma nejlepsi kamky? Uz tam nepracuju ale kontakty tam mam furt.

10 června, 2024 15:15
Reply to  Vali

Přejíždění pussy po těle bych řekl, že je bezpečné, přejíždění pussy po žaludu už asi tak moc ne. Ale těžko říct, kde je hranice, polovina masérek takhle přejíždí a je to příjemné, a mě osobně to žádný zdravotní problém nepřineslo. 🙏 (klep klep)

3 července, 2024 22:29
Reply to  Adam98

Ja se casto docela divim, ze se ty holky nechaji postrikat. Ale hadam ze kdyz to je treba na bricho a ona si to pak utre a umeje tak vlastne pohoda, a problem je strkat to dovnitr?

4 července, 2024 00:16
Reply to  cmelak33

Strkat to dovnitř je určitě problém 🐵

45
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx