Erotické masáže zbytek ČR

Vendy cherry ostrava

Takže pokusím se to shrnout celkově cherry

Vendy: kouří tudíž takový zápach uvnitř co se alkoholu týče bez toho by to nezvládla po 3 kousku si nechá líbit opravdu hodně co se masáže týče gfe prvky ano akorát si myslím že masážní hlavice k takové masáží nepatří příplatky bere.

Sharlotka: milá mladá slečna upřímná na nic si nehraje doteky bez problémů prstíky dovnitř ne.

Nyní psaná jako Lara: No u ní je to opravdu na velké povídání ale co se prvních čtyř masáží týče spokojenost pokud si vás nezačne vydržovat na soukromé masáže apod jinak pokud nemáš hluboko do kapsy příplatky ano a máš to jako doma pouze bez líbání.Ťapka Ťapkou zůstane.

Vaneska: miloučká masáž jak má být doteky bez problémů nenabízí oralek apod jako ostatní to už pak není masáž 🙏.

Jo na typu masáže moc nezáleží u nich spíše na síle peněz.

3.5 4 votes
Hodnocení recenze
10 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
Soulfly
4 května, 2024 07:40

Čau, docela by mě zajímaly informace o Laře, docela ji znám, ale moc te holce nevěřím, už to že má přízvuk a uráží se, když jsem se jí zeptal na původ 🙂 je milá a super postava, ale za mě velká herečka… O službách navíc a soukromé masáži ale nevím, nikdy jsem se jí neptal i když mám její soukromé číslo. Vaneska je super relax.. Ale za mě nejvíc je Ariana…

4 května, 2024 22:01
Reply to  Soulfly

Lara alias dříve Klára je tímhle profláklá, stejně jako půl Cherry… Přímo od jedné bývalé holky z Cherry jsem slyšel, že za 10K není problém cokoliv… Každý ať si udělá obrázek sám… Tyhle holky s masérkami už nemají moc společného.

Soulfly
5 května, 2024 08:24
Reply to  Adam98

Ok, ale nechápu, proč bych to sakra dělal 🤦. Za 10k můžu mít 2 hezké holky na 2 hodiny opravdu se vším, myslím šlápoty. To jako mají holky v Cherry kondomy, nebo jak mám rozumět není problém cokoliv? Mě nic nenabízejí, i když řeknu, že potřebuji víc.. 😉 Ale bavím se jen o černovláskach, jiné nevím. No každopádně bych jim ty prachy za to nedal…

Last edited 13 dní před by Soulfly
5 května, 2024 09:56
Reply to  Soulfly

Taky nechápu, proč tohle někteří chlapi dělají… Já už do Cherry nechodím, protože je to naprosto amatérsky vedený podnik, a když na dvou masážích místo na perlanu ležíš na ručníku, tak to o něčem svědčí. A k té otázce, když tam někdo nabízí takové cifry, tak se asi fakt neřeší ochrana.

Soulfly
5 května, 2024 12:01
Reply to  Adam98

Hmm, a Lara je teda tímhle proflakla… Takže herečka z Balkánu… 🤪 Nebo jihovýchod Evropy… 🤠

7 května, 2024 23:08
Reply to  Soulfly

Každopádně Cherry vzhledem k poloze v Ostravě i k tomu, co slyším od různých masérek, že si to tam skoro každý chválí, bude mít během mistrovství žně.

Colin45
8 května, 2024 16:51
Reply to  Adam98

Nevíš náhodou jak to je momentálně v Perla studiu ? Občas se stavím za Veronika (majitelkou studia a bývalá masérka z Relaxu). Ale zajímá mě jestli její holky taky berou příplatky ?

8 května, 2024 22:42
Reply to  Colin45

Co to znamená „taky“ berou příplatky? U Veroniky jsem byl hodněkrát (asi 5x), občas jsem něco naznačil, ale nic jiného než masáž nedělala a podle mě ani nedělá. V Perle jsem byl ještě u Lindy a také nic, jak jsou na tom ostatní holky nevím. Ale obecně si myslím, že když někde berou příplatky (nejvíce Cherry nebo také Best stars), tak je to nyní pro mě no-go místo. Nebudu platit 2000 za masáž, abych nechával třeba další dvojku za sex. Kdo tohle dělá, tak je úplně mimo.

Colin45
10 května, 2024 10:14
Reply to  Adam98

Momentálně se připravuji na Lindu nebo na Tiffany ( taky byla v Relaxu a později v Centru Ostravy masírovala jestli si dobře vzpomínám). Jak probíhala masáž s Lindou? Stáji za ten čas a peníze?

10 května, 2024 15:26
Reply to  Colin45

Za mě určitě stojí za to. Samotná masáž kvalitní, umí pritlacit, vi kam sáhnout. Uz pred otočkou hodně erotická. Ma krasna velká přírodní prsa, se kterymi si lze vyhrát do sytosti. Zakončení umi velice dobře, je na ni videt že si to užívá. Pri vícero návštěvách je možnost autoerotiky, ze si pohraje sama se sebou bez nějakého příplatku:) za me určitě dobrá volba.

10
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx