Erotické masáže Praha

Masáže plus intimní kadeřnictví

Lazebnice01    

Jednu dobu jsem k ní chodil velmi často, měla super služby. Masáž a oholila vám pero, pak mi přišlo že jí to přestává bavit, byla taková odtažitější až znuděná. Docela šidí čas. Najdete jí vedle Ikemu.

BaculataJanicka 

Práce jí baví, masíruje velice slušně, snaží se vyhovět. Péro holí velice precizně a i análek, prý oholí i záda a podpaždí, nezkoušel jsem. Jediný její velký mínus je pořádek, v tom moc holka nevyniká. Bordel všude.  Najdete jí na Chodově.

zlaticko-1

Masáž od ní byla super i prostaty. Penis oholila velice perfektně i zadek. Její jediné mínus je to že je o proti mě dost stará a to se mi už nelíbí. Dokonce hrála i v jednom dílu Police v Akci. Jinak snaživá. Najdete ji hned vedle Metra Budějovická.

 

 

5 2 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
8 května, 2024 14:52

Jo u Lazebnice jsem byl asi 4x, ten čas to je katastrofa a pusu nezavře, musiš ji tam dát pero leda tak. Jinak to byla sranda, intimní kadeřnictví, pak hulda, nebo handjob, ale ojebavky s časem, plus mega ukecanost, za mě už ne. Naposled mi říkala, že mám hezký zuby a pak jsme řešili film poslední závod s Hádkem 😀

9 května, 2024 09:43

  :wpds_eek: 

shimmie1992
16 května, 2024 10:13

Lazebnice01 je jak natom vekovo ? da sa na ni kukat ? 🙂

17 května, 2024 13:16
Reply to  shimmie1992

Podle mě tak 45 let, v inzerátu ma uvedeny sex, ale ma vanu, ja bych do toho nešel. Oholit vejce, handjob, blowjob se dá.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx