Erotické masáže Praha

Sofie – Rabbit Hall

tel. 774 910 918

https://tapky.info/?3497,sofie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Úvod:

Tak poslední z Rabbit Hall: SOFIE. Píši velkými písmeny, protože to byl zatím určitě můj nejlepší zážitek v mé krátké masážnické kariéře. Tentokrát v Mánesovce odpoledne, po krušném pracovním dni. Potřeboval jsem relax a toho se mi dostalo vrchovatě.

První dojem vynikající, silný ruský přízvuk, ale domluva ok. Sofie je vysoká s postavou antické sochy. Prostě mi padala brada. V obličeji se mi moc líbila, ale je taková zvláštní, má takový pronikavý pohled. Společná sprcha nabídnuta před i po – využita jen po, přeci jenom jsem celý den lítal v práci a chtěl jsem se pořádně vydrbat.

Akce:

Sofie je moc pěkná holka ze sibiřských končin, domluva v pohodě. Po sprše následovala klasika na břiše, v polovině otočka. Masáž velice důkladná. Začala snad konečkem malíčku na ruce a skončila malíčkem na noze. Kousání a vzdychání do ouška velmi dobré. Zmiňované nasednutí na mou ruku, tak aby se dotýkala správných míst, se také konalo.

No byla to jízda s oddalováním. Vůbec mě nešetřila, prstíky na těch správných místech. Už si ani podrobnosti nepamatuju. Pak jsme se do sebe zamotali snad i prsty na nohou a odpočívali jsme. To jsem ten den potřeboval.  Dotyky povoleny všude. Byl jsem na mixu na hodinu – asi už naposledy. Příště už zkusím něco jiného.

Závěrečná sprcha společná – super. Klidně bych si to dal všechno v tu chvíli znovu. Čas mírně přetažen.

Celkový dojem a doporučení:

Super.

Placeno: 1 600 Kč/hod za mix po akci.

Doporučení: Rozhodně ne, chci se k ní ještě někdy dostat.

Opakování: Doufám, že hodně brzy.

Celkové hodnocení:

sofie_0219.jpg

4.3 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx