Erotické masáže Praha

Megan – Candy Shop Massage

V průběhu dne se mi objevilo prázdné časové okénko a tak byl prostor na rychlou akci. Napsal jsem do na Telegram, kdo by za dvě hodiny byl k dispozici a dostal jsem nabídku na Megan a Alinu. U Aliny už jsem byl, její postava je pro mě ideální. Megan jsem se bál, že mi vzhledově nesedne, ale protože jsem si řekl, že je potřeba poznávat nové a experimentovat, volba byla nakonec jasná.

Tentokrát byl u cukrátek docela šrumec. Dorazil jsem načas, ale u druhých dveří před schody jsem se zasekl, protože nahoru postupně šel dav dívek. Střídání směn, prošlo jich kolem mě asi 5, tak jsem se mohl hezky kochat. Na baru byla vzhledově nějaká „skejťačka“, ale průběh standardní. Za kým jdu a co si dám k pití. Na Megan jsem čekal asi 5 minut, ale dopředu musím avizovat, že o stejnou dobu jsme přetáhli, takže čas byl poctivě dodržen.

Megan je zajímavá dívka. Nemůžu říct, že je v obličeji krásná, spíš bych použil slovo roztomilá. Postava opravdu není můj typ. Prsa tedy super, pevná, akorát do ruky, ale trochu bříško (i když docela pevné) a především větší boky a zadeček.

Zalezli jsme do sprchy a začalo mazlení, tulení, honění. Megan se nádherně kroutila a moje obava, jestli budu dobře fungovat, když není můj typ rázem vzala za své. Třela se o mě krásně, imitace sexu zezadu a zboku, bylo jasné, že by chtěla ve sprše dokončit první kolo. Ale já se nedal, věděl jsem, že pak už by to nebylo ono.

Při poloze na břiše jsem paradoxně její typ postavy ocenil. Klouzala se po mě ze všech stran a bylo to příjemné, takové pevně měkké, zároveň do toho dávala sílu. Moje záda i nohy to hodně ocenily, blížilo se to intenzitou klasické sportovní masáži, tady tedy s výrazným bonusem navíc 🙂 Dvakrát mi během toho zašmátrala dole, spíš jen takovou rychlovku.

Otočka zhruba v půlce a tady musím Megan pochválit. Vystřídala větší množství poloh, ale u všech mi dala dostatek prostoru, abych prozkoumal všechna zákoutí jejího těla a pořádně se pokochal i pohledem. Chvíli seděla na koníčka s kočkou těsně u mého obličeje, chvíli to samé ale zády ke mě, pak se klouzala z jedné nebo druhé strany. Její kočičku jsem měl při všech těhle polohách vždy po ruce. Několikrát byla i 69, kde jsem si jí opravdu pořádně vychutnal oběma rukama a v téhle poloze jsme i zakončili.

Po otření si Megan lehla vedle mě tak, že jsem měl před obličejem její prsa, tak jsem se s nimi jetě pusou pomazlil a následně jsme vyrazily do sprchy. Tady to mělo ještě příjemný dojezd. Nikam jsme nechvátali, mydlili se a mazlili horem dolem, moc příjemný závěr.

Jsem rád, že jsem Megan navštívil, i když to není prototyp mého ideálu. Čas s ní jsem si užil parádně. Návrat nechystám, ale rozhodně ji doporučuji.

https://tapky.info/?4988,megan-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

Masáž: Body to Body
Délka: 60 minut
Cena: 2000Kč + 100 dýško

Hodnocení: 🙂 super

megan_018.jpg

3 3 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
24 dubna, 2024 12:39

To střídání směn bych chtěl zažít  😎  Třeba přijít na čtvrtou?  😀 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx