Erotické masáže Praha

Michel – Candy Shop Massage

Chcel by som napísať svoju skusenosť s novou maserkou v masažnom salone Candy Shopu. Za ktorou som bol v piatok 22.03.2024. Masažní sálon sa nachadza na rušnej ulici pri Staromáku, ve sklepe. Všetky pokoje su pekné a čiste, s vlastnou sprchou a dá sa v nich regulovať svetlo.

Objednanie

Objednavala som sa cez WA, operatorka odpovedala rýchlo a bola míla. Prišiel som o 15 minut dřív a bol vpušten dovnútra, a potom som išiel po schodoch dolu do sklepu, kďe má už čakala za barom míla recepční a opytala ku komu idem a či si nedám nejaký drink. O 5 minut prišla Michel, zoznamenie probehlo len podaním ruky, povedala že ešte musím počkať, musí pripraviť pokoj. Ešte som bol upozornený recepční, že Michel je u nich nová, a pracuje i nich len 2-3 dni a poprosila má aby som jej po masaži dal krátku recenziu na Michel.

Maserka

Michel je drobná holčina z Ukrajiny s výškou 160 cm a váhou 40 kg. Má brýle, ktoré si ne sundala ani počas sprchy a masaže Michel vyzerať byť veľmi stydlivá, je míľa a príjemná holka. Tvar mala peknu, a vzhľadovo vyzerala ako na 17, keď má 22. Telo má až veľmi štihle, ani gram tuku, boli vydieť kosti, ale mala pekne prsa dvojky a pekne tvarovaný zadok. Mála malé tetovanie na zadku a medzi prsiami.

Úvodní sprcha

Po uvitaní a priprave pokoja sme sa presunuli do pokoje, v ten ktorý bol zo zrkadlom na strope. Hneď ako sme prišli na pokoj, sa má opytala, či má môže obejmout, načo som dál suhlas. Na začatku a ve sprše bola veľmi mazlíva a prituľna, čo sa už nedá povedať o masaži. Po obejmutí som ju mohol sam vyzliecť, a šli sme do sprchy. Nechybelo ani dvakrat nebo jednou, načo som odpovedal, že jedenkrát mi stačí. Sprcha bola veľmi kontaktní s objimaniamí. Ve sprše dovolila sa dotknuť aj kundičky, ktorá bola veľmi mokrá.

Masaž

Po sprše sme sa presunuli na futon a poprosila má aby som si ľahol na břícho. Klouzala po mňe asi po mojich zádech 15 minut, a bolo citiť, že masiruje len niekoľko dní, ale veľmi sa snažila. Pri masaži použivala cele telo, nechybelo ani pusinkovaní na uši a krk, propletaní prstou.

Po otočke na zada, klouzala taký celým svím telem, bola aj imitace sexu. Čo sa týka dotykou, tak po asi 40 minutach mi povedala, że aby som ju chytal jemnejšie za kozy, pretože nad nimi ju to boli, a to mi mohla povedať ešte ve sprše, a nie 40 minut v prubehu masaže, asi sa stydela, neviem. A ešťe nemá rada dotyky na tvar. Počas masaže už si na kundičku ne dala šahnout. Honila má aj v poloze, keď si sadla medzi moje nohy. Udelal som sa keď si ona na mńa sadla, kozičky dala mňe do ust, čo ju veľmi rajcovalo. Utrela má, a potom sme ešťe ležali asi 10 minut. Druhá sprcha bola len očistná, bez žiadných objímaní.

Koniec

Holka je pekná s krásnou a drobnou postavou, je ešťe nezkušená, ale snaží sa a bola veľmi míla, tak jej dávám kladné hodnoceni. A ešťe tie jej brýle, zavadzaju pri masaži a objimaní.

(super,dobrá)

Delka masáže bola 1 hod za B2B za 1700 (sleva zimní zahřátí)

https://www.tapky.info/?5051,michel-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

mishel-2.jpg.webp

3.5 6 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 března, 2024 22:40

Ve sprše dovolila sa dotknuť aj kundičky, ktorá bola veľmi mokrá.  😆 

24 dubna, 2024 00:18
Reply to  ExPlayer

Jo, ve sprše každá kundička mokrá  😅  😀  😂 

24 dubna, 2024 11:38
Reply to  BujnejBertik

Nemluvě o tom jak je horká v sauně  😅 

23 dubna, 2024 16:18

Pokoušel jsem se sem dát recenzi, pravděpodobně se ztratila a nebo ji admin prostě neschválil (netuším proč – chybí zde zpětná vazba od admina). Nicméně já si masáž s Michel užil, krásně po mě klouzala, nastavovala kundičku a honění bylo za poslední roky, snad nejlepší co jsem zažil, byl jsem jak stožár po celou dobu masáže. Za mě určitě zopakuji, pokud se odbourá jazyková bariéra, bude topka! Za mě super tělo (takový malý kapesní prcátko – škoda, že pouze masíruje, sex s ní – to je můj sen!)

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx