Diskuze

Čas na masážích

Zdravím kolegové. Mám praktickej a malej dotaz. Jak si vlastně slečny hlídaj čas naší masáže: To přeci nejde mít v hlavě. Napadá mě, že buď si to můžou nastavit v mobilu, případně maj někde po ruce hodiny, radio a kontrolujou čas, asi takhle? Někdy mi přijde, že už ten čas a odhad, má holka tak zmáknutý, že se věnuje jenom masáži a že ještě stíháme v klidu pokecat, někdy naopak v pohodě dovolí masáž i já jí a je to o to lepší. Ale stejně….co myslíte? Dá se naučit délka té či oné masáže? Případně, zažili ste, nějakou zajímavou kontrolu času, něco co vás v tu chvíli pobavilo nebo lehce překvapilo? 😮

1 4 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
user1902
24 dubna, 2024 16:12

Ked sa budes pozorne divat, tak zistis, ze takmer vsade je nejaky budik, hodinky alebo cokolvek ine. Napr. u princezien som v jednej miestnosti videl minimalne troje hodiny. tam kde nemaju nikde hodiny, tak to potom konci tym otravnym neustalym kontrolovanim telefonu.

24 dubna, 2024 21:21

Zdá se mi těžko uvěřitelné, že tak častý návštěvník si ještě nevšiml hodin nebo budíku, které sice nejsou zajímavé, zábavné ani překvapující, ale rozhodně nejlepší, protože je mohou nenápadně sledovat oba aktéři.

utesitel
25 dubna, 2024 07:27

Tak to jsi mě pobavil. Vysvětlení ti podali kolegové a dodám snad to, že při masáži v Candy u Zary si ji v jednu chvíli zdálo že se ty hodiny, kterých ty sis nikdy nevšiml,zastavily a zeptala se jestli budu tak hodný a zkontroluji to na mobilu
Zjistili jsme že vše je v pořádku 😂

25 dubna, 2024 16:08

WTF je tento příspěvek? To je jako kdyby ses ptal jak masérky zjistí, že jsi už vyvrcholil. Měří ti tep, nebo jak je to možné?  🤔  Musí mít na to nějaký šestý smysl, šikovné slečinky.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx