Erotické masáže Praha

Mia, Rabbit Hall

Mia má vizáž sexy mladé slečny učitelky – s tmavými vlasy staženými do drdolu, přísným pohledem a brýlemi se silnými černými obroučkami, které si nesundala ani ve sprše ani při masáži. Moc toho nenamluvila, k prvnímu úsměvu jsem ji musel přimět já. Hlavním důvodem, proč jsem si k letošní první masáži vybral ji, byla velikost jejích prsou a fakt, že u králíčků jsem byl zatím vždy spokojen. Ve sprše jsem měl první možnost zhodnotit její postavu – pár kilo by shodit mohla, ale není to nic hrozného – její velká ňadra se mi moc líbila a evidentně se jí líbilo, když jsem je silně mačkal – sama mě k tomu později párkrát pobídla. Masáž (MIX) ok, ale docela mě překvapilo, když už asi po pěti šesti minutách vyzvala k otočce. A pak spustila repertoár cca 3-4 prvků, které pak ještě zopakovala, aby zjistila, co na mě funguje nejvíc. Celé to bylo takové spíše pomalé, unavené, celkem fajn, ale něco mi tam chybělo. Atmosféra taková… už jsem zažil lepší. Trošku vzdychala, měkkost jejího těla, když se po mě klouzala byla příjemná… nakonec jsem si ji nastavil tak, jak to mám nejradši a… mise splněna. Taky se mi trochu nezamlouvalo, že zhasla i tak zrak omezující červené osvětlení a v místnosti byla docela tma – kromě mdlého světla v rohu – takže výhled do zrcadel a do větší dálky – když mi třeba seděla u nohou – nic moc. Celkově – bylo to oukej, ale neodcházel jsem nadšený, jak jsem odsud zatím vždy odcházel. Mia je hezká, milovníky velkých prsou a hrátek s nimi určitě potěší, vstřícná byla, ale k mé větší spokojenosti tomu chybělo více energie, charisma, něco, co třeba Ella, Chloe, Violette, Nikol a další zdejší dívky mají… Takže neutrální smajlík.

https://www.tapky.info/?3803,mia-rabbit-hall-774-910-918-774910918

2022-01-04-Mia_RabbitHall.jpg

3.1 9 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
15 ledna, 2022 14:30

S Miou je to i podle recenzí jako na horské dráze. Po mé velmi povedené první návštěvě jsem si natěšeně dohodl i druhé stretko, ale bylo to jako od úplné jiné masérky. Ani jeden z těch erotických prvků, které se mi tak líbily mi podruhé nedopřála a celkově to bylo bez energie či atmosféry, bez osvětlení a bez úsměvů. Kdyby nebyla (podle mě) tak sexy tak se asi ani…

Nečekám od opáčka nějaké zázraky, ale pokud by tohle byla moje první návštěva, tak bych se k ní už asi nevrátil. Bylo mi z toho akorát smutno a to není pocit, po který chodím ke králíkům. Samozřejmě Mia je jen člověk (nemusíš mi to připomínat Petersi 😁) a to jak je nyní králíkárna vybookovaná asi bude mít brzy negativní dopad na některé slečny. Doufám, že se Mii za ten měsíc nepřihodilo něco nepříjemného s nějakým zákazníkem, že tak ochladla a zůstávám jejím „fanouškem“, i když je to s ní tak trochu hazard.

Last edited 2 let před by Sktr
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx