Erotické masáže Praha

Liza – RedBed

valim se v riegracich a je mi dobre. jeste aby ne – pytel prazdny, pivo plny… za to prvni musim podekovat lize z redbedu a vyhre v kvetnove tombole.
za to druhy plzenskemu prazdroji.

jestli se nepletu podnik tady jeste recenzi nema, nemyslim prazdroj, tak to vemu trochu obsirneji. pardon anebo neni zac, asi jak pro koho.

rezervace probehla 2 dny predem, ze 3 divek vybrana prirozene ta nejhezci. ok, diky a brzy naschle. no jo, ale to by tina nesmela par hodin pred akci nastydnout… udajne. nic se nedeje, vybiram dustojnou nahradu sofi a dekuju. no jo po druhe, co cert nechtel, sofi to behem hodiny chytla od tiny, lezi na jipce a nevypada to s ni vubec dobre. takze mi je nabidnuta nova akvizice podniku liza a 30 minut navic jako omluva. omluvu s radosti prijmam a vyrazim.

v domluveny cas volam (telefonicky), ze jsem pred vchodem, recepcni me krkolomne naviguje o vchod vedle… male plastove dvere se zvonkem mezi manesovou 16 a 14. zrovna vchazi jina slecna, se kterou se diky bohu svezu – vchod je primo do podniku, prostory jsou velkoryse, moderni, ciste s velkou recepci a kaucem. nafasuju vodu, usadim se, konverzuju a do minuty si me vyzvedava liza.
na webu jeji profil toho casu nebyl, popsal bych ji asi takto: 35 let, 168cm, 62 kg, prsa 4 silicon, cerne vlasy, kacer, umele rasy, piercing v pupiku, par retizku, sexy sitovana kosilka, hrubsi hlas, cestina slabsi (uk). foto bude nejspis jeji, proporce sedi, ale barvy uz docela blednou…
secteno podtrzeno takovy „slut mom look“. po 18-lete amy z rh docela zmena, ale proc ne. vnitrni dilema rozhodne neresim (viz moje posledni recenze).

pokoj na konci chodby je hezky – velky, tmavy, s vlastni sprchou a standardni matraci na zemi. na vyzadani pridame svetlo, ztlumime hudbu, svlikacka a sup do sprchy. liza jde bez odmlouvani se mnou a zacina ledova show – pac netece tepla! otuzovani v planu nebylo, ale nezlobim se, spis se tomu smeju… vzajemne se namydlime, lehke treni, pusinkovani po tele a tak dale (konkretne na me kocka vystrci zadek, stoupne si na spicky, veme si pero mezi stehna a zacne prirazet… rikam si ok, dneska bude veselo 🙂

po teto ochutnavce se rychle oplachneme, osusime a presouvame na futon. chvili pod sebe skladam toporneho kamose, nakonec se smiri s polohou u stehna a celou dobu lacne pokukuje po lize. ta se mi akorat smeje, ale nasledne o nej sem tam brnkne a udrzuje tak stav bojoveho nasazeni aka aktivni zalohy.
jinak takova klasika, zacina hlazenim na sucho, postupne zapojuje ruzne variace body to body – sedi na me, lezi na me, mezi nohama, ze strany, liba na krku, vzdecha do usi… olejem holka setri ale masaz je o to silnejsi, proste to tolik neklouze. neco mezi relaxacni a sportovni.
neboji se poradne pouzit lokty a taky prsa, ktere ma pevne tak akorat. jizvy neni videt, tvar i na omak opravdu supr. navic od sprchy stojici bradavky je na zadech hezky citit.

asi po 20 minutach kvalitni masaze se otacim a liza me okamzite zalehne. vozi se po me prsama od stehen po oblicej, usmiva se, diva do oci, hladi, liba a vsechno tak nak prirozene, zivelne… cely ji to bastim i s navijakem! drtim ji mensi zadek, vetsi prsa, kousu bradavky, prirazim u kazdeho pohybu a holka ani nemrkne… naopak, predvadi se, kouse si rty, dela jakoby to nestacilo, jeji vyraz vola „harder, harder“!

tvrde po me jezdi klinem a jak ji hladim po tele, prsou, krku, veme si muj palec do pusy a zacne ho sat, olizovat, rvat si ho do krku… hozenou rukavici prijmam. kdyz porno tak poradny!!
pri cowgirl ji chytim za krk cemu jde odvazne neproti, ocividne by ji nevadilo ani mirne duseni, ale tento tenky bdsm led radsi nepokousim a hazim kocku na zada.
v misio s perem mezi nama vubec neprotestuje, pekne si me pritahne nohama. po par tempech si musim dat pauzu, narovnam se a vemu si jeji nohy na ramena. ma je fakt nadherne, stihle a pevne jak nejaka dvacitka. liza si zatim tiskne kamose naolejovanou dlani na brisko, smyslne se vrti panvi a kozy tiskne lokty k sobe… wau! v teto poloze ji nohy prekrizim a zacnu prirazet. nepoznal bych ze nejsem v ni… po chvilce nohy pokladam na bok a liza se ladne otaci na bricho. proklepnu ji pulky a opatrne ji zalehnu, libam ji na krku, zivelne pumpuju mezi jeji vyspulene pulky a jednou rukou prestrcenou pod nami ji drazdim dole. hezky vlhne, krouti se a vzdecha. z teto polohy se po chvilce jenom sesunu na bok, jedno rameno mam pod jeji hlavou, druhou rukou ji mackam nadra, oblicejem se zaborim do vlasu… ona je taky na boku, zady ke me, pero si prelozi mezi stehna, zadkem mi jde naproti a hezky ho u toho honi… imitace na nerozeznani od originalu!
po chvilce sa polozim na zada, liza na nic neceka, skace mi rozpalenym klinem na stehno, jezdi po nem jak na rodeu indie-texas-7000, vystrida nekolik uchopu, pekne na nej fouka a nekompromisne si ho bere mezi prsa. pri tom pohledu vim, ze to uz lepsi byt nemuze a po minute ji ty ctyrky ohodim! neco schytam taky, ale nic s cim by si par ubrousku a nezne zenske ruce neporadily.

liza se ke me zahy prutuli a mazli se, slozime si par komplimentu, vymenime par otazek a odpovedi, ale trochu to drhne tak navrhuju, ze si to prohodime.
kontrola casu rika, ze ubehlo tak 50 minut, 40 zbyva.
namasiruju ji zada, zadek i nohy… holka prede blahem a veli, ze mi to musi jeste oplatit. jak jinak nez orgasmem.
jsem trochu skepticky pac mi to prvni kolo dalo docela zabrat, ale samozrejme neprotestuju.
nasleduje rodeo cislo 2: imitace na konika, prsa na obliceji, deepthroat palce, light duseni, titjob, placani po zadku i pres prsa… proste smes jiz zminenych poloh/prvku i neco malo extra. za zminku stoji treba poloha jak dve lesbicky zaklinene do sebe a intenzivni dvojrucka s foukackou. kazdopadne dva happyendy se do teto pohadky nevesly a i pres opravdovou snahu a nasazeni jsem to po 20 minutach odpiskal.
lisa to vzala sportovne a slibila, ze priste se to povede. good luck 🙂

odbehla na recepci vyresit tu sprchu a po minute byla zpatky i s teplou vodou. asi tam neco vyply proste… cili sprcha uz mnohem prijemnejsi, posledni rozlouceni s lizy pevnym telickem, osuseni, obleceni, pusa a pa.

zaverem si kladu otazku jestli je tento zazitek standardem. jestlo na mix masazi aktualne za 1800kc/hod (v happy hour dokonce za 1500) toto dostane kazdy, tak klobouk dolu!!
spis ale za to vdecim vyhre za recenzi… ikdyz to holky nezminily, tipuju, ze se chtely odpromovat jako podnik anebo se chtela uvest v dobrem svetle dnes nastupivsi liza?
kdovi, tak nebo tak, za me skvela masaz, skvela eroticka show vysoko nad ramec bezneho prazskeho standardu se zkusenou a smyslnou zenou v sympatickem podniku pod riegrovymi sady.
lizu i podnik doporucuju, celkove hodnoceni 8/10 a smajlik vysmaty od ucha k uchu 🙂

prostor ke zlepseni tam ale je… podniku bych doporucil doplnit a srovnat holky (vikendovy vyber ze 3 slecen, z toho 2 se vymluvi na posledni chvili…). na druhou stranu ocenuji korektni jednani a tech 30 minut navic jako omluvu.
taky neuskodi aktualizovat webovky, dostupnost slecen, upresnit polohu, zrychlit odezvu… anyway, dekuju!

oficialne slo o mix masaz, 60 min, 1800 kc.

neoficialne vip sultan mega hot promo masaz, door to door 95 min, stalo me to pouze 400 kc formou dyska… prislo mi blby ten vykon neocenit alespon symbolicky.

IMG-20240609-WA0003-1.jpg Screenshot_20240609_191432_Samsung-Internet-0.jpg

4.7 7 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
10 června, 2024 15:34

😯

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx