Erotické masáže Praha

Sofie – Fantazie Massage

Poprvé na značkách ve Fantazii. Vybral jsem si Sofii. Měl jsem totiž chuť na milfku s většíma kozama. Začnu ale tím negativním.

Pokud jste plachý typ masážníka, asi tohle nebude váš lokál. O zastávce MHD přímo před dveřmi do baráku se toho napsalo spoustu, takže jsem se psychicky připravil, po zazvonění jsem byl hned vpuštěn, ale totálně diskomfortní pozice přišla potom. Máte jít dolů do suterénu, jenže než začneme scházet po schodech na druhém konci chodby, jsou tam dveře na nějaký dvůr, kde bylo plno lidí. Moc jsem tam nekoukal, takže vůbec nevím, jestli jsem zrovna kápnul na nějakou oslavu, nebo je to zahrádka nějaké hospody. Každopádně se na mě všichni dívali a jelikož tam fakt nemáte kam jinam uhnout, tak znalci věděli, kam si to štráduju. Totéž mě čekalo po cestě zpět do ruchu velkoměsta. Tohle je na pytel.

Další negativum je sprcha, která je hodně malinká. Pro většího chlapa musí být problém se umýt po akci všude od oleje. Regulace teploty vody taky trochu s problémy, ale to je ok. Proč to říkám, tady prostě sprcha s masérkou nepřipadá v úvahu, i kdyby obě strany stokrát chtěly, pokud zrovna ty nejsi anorektik.

Co se týče Sofie, je to určitě baba, za kterou bych se na ulici ohlédl, protože mám rád milfky, které už mají něco za sebou. To je přesně ona. V obličeji pěkná, tipnul bych, že je z východu. Ty ženy z postsovětských zemí prostě mají takové speciální rysy, které prostě poznám. Akorát teda 31 let určitě ne. Klidně bych tipnul o deset víc, ale postavička stále super, kozy taky, snědší typ, který mám rád. Její přístup je od začátku ryze profi. Podání ruky, pusa na tvář, odvedení do pokoje a domluva masáže. V pokoji je zrcadlo po obou stranách i u hlavy. Jen na jedné straně je zrcadlo debilně sklopené, že nevidíš v podstatě nic, takže nechápu, proč tam je. Je tu prý rok, ale česky pořádně neumí, stydí se mluvit, takže jsem ji nerozvázal ani svým ostrovtipem. Pak odběhla a čekal jsem trochu déle. Osprchoval jsem se, dosucha utřel a čekám jak vemeno na matraci, takže 5-10 minut prodleva určitě. Takhle mi to nevadí, kdyby to bylo aspoň na konci nahrazeno. Přišel jsem v celou, spočítejte si sprchu apod. plus čekačku na Sofii a pak mi řekla, že musím do sprchy v 52, takže hodina čistého času se nekoná.

Naštěstí tady negativa končí.

Domluva se salonem je na jedničku. Úplně v pohodě i v češtině telefonicky či přes zprávy.

Sofie se snaží vyhovět. Akce na břichu je takový lepší standard. Snaží se klouzat prsama, jede až ke kotníkům. Je to takové celistvé, pohodové, člověk by i zrelaxoval, kdyby furt nečuměl na ty kozy v zrcadle.

Po otočce už to vlastně moc masáž nepřipomínalo a mělo to erotický náboj na jedničku. Možná na první dobrou tam extra sympatie nebyla vůči mně, ale jakmile jsem ji chytil a ukázal, že za vše potřebné docela umím vzít, nejsem hovado, které by se neumělo chovat, tak začala tát. Položil jsem si ji na záda, lízal a mnul ňadra. Vzdychala jak osmnáctka a udělala se rychle. Vím, že v tomhle jsem dobrej, ale čekal bych, že dáma v letech bude mít větší výdrž v tomto ohledu, klepala se jako ratlík a vyhrkla „Cože? Ty moc dobře.“ 😀

Pak se jala toho, co jí jde asi nejlíp. Za násadu vzít umí, a jelikož ta panoramata kolem nebyla špatná, kapituloval jsem poměrně brzy. Nechala mě hezky docukat na její břicho, hladila mi ho, pak utřela ubrouskem a přitulila se jako milenka. Velmi nenucený pokec byl pak hodně příjemný. Je vidět, že i její odměření či nervozita opadly, u toho pořád objímačka jako s milenkou. Po chvíli jsem to zase rozjel víc a ona na mě „Chceš ještě stříkat?“ Pokynul jsem, že jo. Okamžitě šla na čtyři a vzala to do svých rukou. Podruhé jsem to nedotáhl, ale to je spíš o mně, že bych potřeboval tak o 10 minut delší pauzu. Jen už si potom nenechala sáhnout na poklad, protože prý je schopná se udělat za den jen jednou a pochopil jsem z její gestiky a lámané češtiny, že nechápe, jak jsem ji mohl udělat tak rychle a intenzivně. Docela věřím, protože co se udělala, tak byla jak mílius a udělala by pro mě první poslední. (V rámci mantinelů salónu. Dál bych ani nešel.)

Mazlili jsme se a to mě pak trochu zarazilo, že bylo ještě asi 8 minut a už mě lifrovala do sprchy, ale asi měla hned po mně někoho, to se těžko odhaduje. Tím spíš ale musím negativně vypíchnout tu čekačku na ní na začátku.

Ptala se, jestli znova přijdu, že by byla ráda. 😀 Opakování nevylučuju. Byť jsem si neužil přímý čas s masérkou celou hodinu, ale počítám tak 45 minut, bylo to fakt erotické a jako s milenkou, což je mi milejší než sterilní celá hodina s nějakým psím čumákem. Opětovnou návštěvu nevylučuju.

Pussycat masáž 60 minut 2400 Kč (sleva 300 Kč za první návštěvu dodržena)

I přes malé nešvary usměvavý smajlík 🙂 -doporučuju

https://www.tapky.info/?4948,sofie-fantazie-massage-770-199-109-770199109

sofie.jpg

5 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx