Erotické masáže Praha

Vendy – Infinity Spa

Tak před čase, jsem zase zatoužil po masáži. Nerad měním salony, chce to trochu na jistotu, tak jsem zalovil v rozvrhu Infinity. Už vím, že v Hálkově jsou hlavně UK a v Koubkově, češky. Takže raději češku. Koukám na rozvrh a objevila se Vendy. Už několikrát jsem jí chtěl vyzkoušet, ale nějak nebyla k mání, takže rozhodnuto.

Objednávám, mám štěstí, má čas, tak dohodnuto.

Vstup jako vždy, celkem bez problémů vcházím do dveří a…….kdo to je? To přeci není ta lepá dívčina z fotografií….?  To už se mi dlouho nestalo, abych byl tak překvapený…

No, to byla děva, dosti plných tvarů a věk tak skoro o 10 více….. Prostě nemilé překvapení, fakt. No, ale nejsem zvyklý couvat, tak jsem se nechal dovést do pokoje, domluvil základní masáž a věřil, že vzhled dožene pracovitostí…

Sprcha očistná a následovala polonuda na břiše. Snad jej jednou zabrousila do rozkroku. Masáž tělem a rukama dost nezáživná, kámoše to taky moc nebavilo.

Pak otočka a zase jen slabý průměr. Občas se usmála, ale když jsem viděl, ten její zadek…tak ne a ne se postavit. Zkusil jsem lehké hlazení všude, což bylo dovoleno, trochu to pomohlo věci, ale nic moc.

Ale aby nebylo vše špatně, tak když se blížilo finále, začala jemnohra jejích prstíků. A to bylo hodně nadprůměrný, to se musí nechat. Tím zachránila všechno a dosáhla mého cíle. I procítěné zvolnění honění při výstřiku, přesně jak má být.

Tak tedy konec dobrý, ale opakování určitě nebude. Měla by se sebou, holka trochu něco dělat.

Tak tedy, hodinová masáž tělo na tělo, cena 1900 Kč. Smajlík průměrný

admin edit: https://www.tapky.info/?3040,vendy-infinity-spa-603-373-881-603373881

2.9 7 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
11 června, 2024 15:11

Yeah, infinity photos are usually heavily edited and at least 5 years old. I don’t really go into massage shops with high expectations so that way experience is not ruined. If massage shops put more realistic photos then their repeat customer would actually increase. It’s basic trick in any customer relation management course, deliver close to the promise and enjoy healthy client relationship.

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx