Erotické masáže Praha

Karolina – Harmony Spa – 733 311 381

Chtěl jsem vyzkoušet salon o kterém se tady moc nepíše – Harmony Spa. Protože tam inzerovali, že mají vířívku – ta je málo kde v Praze (opravte mě pokud se mýlím).

Konkrétně Harmony Spa má 3 pobočky – tu vířivku mají jen na jedné z poboček – na Výtoni (tam jsem šel i já).

Návštěva byla cca 2 měsíce zpět. Objednáno přes jejich rezervační systém Noona. Prostě si v kalednáři na webu vyberete volný termín (ukazují se živě volné termíny) a zarezervujete si ho. Příjde potvrzení do mobilu. Mají tam tuším limit, že se musí objednávat 24 hodin dopředu – jinak je nutné si tý prý tuším ještě ověřit telefonicky že s tím počítají.

Ten jejich web je zvláštní, k té vířivce se dá proklikat (tak aby se vůbec nabídla v rezervačním systému) jen z určitých částí webu. Musí si člověk vejít na jejich web na hlavní stránku a tam kliknout na „Rezervace“ – pak je vířivka dostupná. Pokud člověk zkusí kliknout na rezervaci napříkad ze stránky detailu masérky, tak se vířivka vůbec neukáže, a nejde jí proto zakliknout.

Vzal jsem jednu masérku Karolínu na 120 minut. Typ masáže „Tantrická masáž“. A k tomu vířivku (to objednání vířivky to tuším prodlužuje o nějaký čas, asi o 30 minut).

Po rezervaci mi přišel ručně psaný email operátorky, kde mě upozorňovala, že tato masérka se spíše než na tantra masáž specializuje na duchovno. A něco ve smyslu, že se moc nezaměřuje na intimní partie. A že finální vyvrcholení není zaručeno. To už bylo divné samo o sobě.

Salon je přímo u Vltavy na Výtoni – vchod přímo z ulice. Salon je velmi dobře označen, nejde ho přehlédnout. Zazvonil jsem na zvonek.

Otevřela mi přímo Karolina a zavedla mě na pokoj. Celou dobu pohovoru byla oblečená jen nějakých džínech a sepraném tričku. Před masáží je dost dlouhý (cca 1 hodina) pohovor co si od toho člověk představuje. Je opravdu hodně duchovní – prý žila nějaký čas s indiány.

Uváděné míry: Na webu nic neuvádí. Tuším, že mi říkala, že je jí kolem 32 let, což bych řekl že sedí. Fotky jsou focené bych tipnul již před pár lety.

Sprcha je mimo pokoj. Není společná – nejde tam do ní s váma. Přebíhá se do ní v ručníku. Před masáží mi nabídla si šňupnout nosem nějaké koření – to koření jsem cítil pak v nose ještě 3 dni. Prý to je nějaký detox a člověk se po tom může pozvracet – já se naštěstí nepozvracel.

Masíruje oblečená ve sportovním černém spodním prádle – to si nesundá. To prádlo fakt není erotické, ale sportovní, neprůhledné. A masíruje jen rukama, není to klouzavé body to body.

Masáž začala tím, že asi 30 minut zpívala nějaké indiánské písně. Masáž byla spíše bezdotyková. Nejednalo se vlastně ani o masáž, ale spíše o takové otlapkávání. Spíš než aby masírovala tak na mě jen pokládala ruce a něco při tom zpívala. Jako kdyby se pokoušela přenést energii či co.

O nějaké erotické vyvrcholení se ani nepokoušela – jen jednou zavadila rukou o penis.

Nebyla to sportovní ani erotická masáž. Oni to nazývají tantra.

V jejím podaní to bylo bez happy endu. Ale je fakt že jsem odcházel uklidněný – jako kdybych byl u nějaké šamanky.

Po masáži mi napustila vířivku – ale nešla tam do ní se mnou. Vířivka je přímo na pokoji. Tím, že ten pokoj je přímo u ulice kde projíždí hlučné tramvaje, tak tam mají zavřená okna. A odtah páry měli vypnutý (prý protože je ten odtah hlučný). Takže se tam po chvíli pomalu nedalo dýchat v té vířivce. Asi po 15 minutách jsem z ní musel vylést, protože už v tom pokoji bylo nedýchatelno – nic moc.

Opakovat nebudu – nebylo tam nic co by stálo za zopakování.

Celé mi to přišlo spíš jak past pro turisty –  ne že by to bylo vyloženě špatné, ale ve srovnání s konkurencí to dost pokulhává. Když to srovná člověk s tím, co lze zažít jinde, tak se to nedá moc srovnat.

Za tu cenu je to vyloženě vtip – jejich jediné náklady byli napuštění výřivky a nějaké koření ke šňupání.

  • Název (druh) masáže: Tantra masáž
  • Délku masáže: 120 minut masáž + 30 minut výřívka (door to door čas 3 hodiny 10 minut)
  • Cenu za masáž: cca 5400 Kč
  • Odkaz na profil dívky ze serveru tapky.info: profil tady nemá, odkaz na web salonu je zde harmonyspa.cz/tantra-masaz-tym-karolina
  • Hodnocení recenze: (průměr, nic moc)
  • tel: 733 311 381

img-9329-2.jpg img-6902-1.jpg img-6901-1-0.jpg

4 5 votes
Hodnocení recenze
13 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
4 května, 2024 20:20

I was a tourist once and I know that It’s not a tourist trap even tourist don’t go to erotic massage without a handjob.

4 května, 2024 23:03

A proč to máme v kategorii erotické masáže? Masérka, co masíruje oblečená, tak nějak celkově bezdotykově…….nějak mi tam chybí ta erotika a ještě 3 hodiny za 5400,-….ale jak se říká, za blbost se platí… 🙂

Toto patří do s kategorie „splašky“.

5 května, 2024 10:50

No do splašek úplně ne, spíše na jiné ezo-stránky 😀 toto podle mě není tantra, ale „rejki“ nebo jak se to jmenuje, kde jde spíše o energetickou terapii, což je podle mě blábol, ale ok. Hlavně za ty prachy, proboha. Toto je namířeno na zcela jinou cílovou skupinu. Já bych ti také zazpíval a napustil vanu i za trojku 😀 A to koření nebylo náhodou rapé (hapé), indiánský bylinkový šňupací tabák? Tak ten mám někde v šuplíku 😀 asi si dám inzerát.
Vířivku mají ještě v Avalonu, ale když jsem tam byl, tak byla dost studená, tedy o ničem.

Last edited 13 dní před by Sktr
5 května, 2024 10:28

Ty píčo, tak to je naprostá katastrofa  😫  😂  hodinu si povídat před masáží, zpívat indianský hovna a pak Ti napustit výřivku, hele to Ti za bůra udělám taky bro

5 května, 2024 11:23

I actually think these kind of reviews are important: they show to what extent Tantra can be used to scam customers. And if, like in this case, it involves the biggest Tantra business in Prague (Harmony Spa) then it becomes even more relevant.

Look, if you are interested in Tantra for pure spiritual enlightenment that’s fine and if you are willing to overpay for that experience that’s your problem.

The fact is that our colleague was scammed. Even for the standards of Harmony Spa, the „massage“ was a scam from start to finish:

  • The Tantra masseuse has dressing code standards that were not respected. Even if she is not naked (which most of them are) she should be wearing a sarong during the event
  • Spending 1 hour of conversation is absolutely ridiculous. No conversation should take more than 15 minutes
  • Harmony Spa massages at that price level all include lingam massage, meaning that an intimate massage should have taken place
  • The hot tub option includes the masseuse joining the customer. That’s not even up for discussion. The fact that she did not join you is outrageous and you should get your money back

The sad part is that this particular masseuse has her own Tantra website where all the services are offered but at an even higher price.

So these type of reviews are really important to warn others of how far potential customers can be scammed when they are dealing with Tantra businesses

6 května, 2024 15:16
Reply to  k69

Gullible Tourists go to loveme, paradise, for you spa, matahari and educated tourists got to Rabbithall but not to harmony . It’s a betamale simp-trap worse than a tourist trap.

Last edited 11 dní před by JonSnow
user1902
6 května, 2024 13:43

inak co sa tyka virivky, tak je v Avalonu (nikdy som nebol), European Massage (vo virivke som nebol, kvalita neodpoveda cene, ale cena je nizsia ako si zaplatil tu a kvalita bude stale vyssia), alebo medzi privatami je aj Holy (na privaty nechodim, neviem aka je kvalita). neviem ci este niekde inde maju

6 května, 2024 15:05

Mám potřebu se Harmony zastat. Ne Karolíny, protože to, co zažil k69, je fakt úlet a nemá nic společného ani s tantrou.

V Harmony je ale spousta skvělých masérek, které dělají tantru se vším, co k ní patří a technicky bývají lepší, než masérky erotických masáží.

Najdete tam mezinárodní hvězdy typu Charlotty (známá z hegre.com a i spousty hardcore videí), ale i další šikovné masérky, se kterými si člověk tantru fakt užije. Takže si nemyslím, že by Harmony byla past na turisty.

6 května, 2024 18:04
Reply to  Baltar

I agree partially:

  • Harmony Spa is not a typical tourist trap but if they have scammers working for them (like the review described) then they will only be able to fool tourists
  • I understand that Harmony may have good tantra masseuses working for them but the service should be standard and not depending on luck or the masseuse that you get.
13
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx