Erotické masáže Praha

Emily – Studio Le Velour

Krátká verze: Přišel jsem tam se zablokovanou krční páteří a ve špatné náladě. Odcházel jsem odblokovanou krční páteří a mega šťastný. Fakt umí reálně masírovat – je certifikovaná. Umí obejmout a umí se tulit. Má nádherná velká přírodní prsa.

Dlouhá verze: Objednáno přes jejich rezervační systém Rezervio den předem – ten jejich systém je hlavní důvod proč tam chodím – nemusím se s nikým dohadovat po chatu. Jsou tam vidět v kalendáři volné termíny, které se živě aktualizují. Přišla mi SMSka s postupem jak se dostat dovnitř. Vchod je z náměstí Jiřího z Poděbrad. Zazvonil jsem na zvonek, bzučákem mi otevřeli (s nikým jsem se přes interkom nedohadoval) a beze slov sešel dolu do sklepa. Tohle je super systém.

Otevřela mi přímo Emily s úsměvem na rtech. Zavedla mě do pokoje, tam jsem si odložil věci a svlékl se. Platí se až na konci. Dala mi ručník+bačkory. Ruční velký a čistý. Odvedla mě do sprchy (přeběhl jsem tam jen v ručníku). Sprcha je bohůžel v celém salonu jen jedna a je mimo pokoj. Předtím než mě odvedla do sprchy tak se šla kouknout jestli v ní nikdo není. Sprcha je o samotě – je dost malá, ve dvou by to ani nešlo. Tu sprchu o samotě mají prý záměrně (kdysi jsem s o tom bavil s majitelkou) – je to prý kvůli tomu abyste se seznámili s masérkou trochu víc pozvolně (rituálem), což má taky něco do sebe.

Trochu jim tam kolísá teplota vody ve sprše – ale nic co by nešlo vydržet. Vodovodní baterie je od značky od Hans Grohe – ale už něco pamatuje. Jestli je ta vodovodní baterie termostatická tak tam termostatická část už u ní fakt nefunguje (u Hans Grohe se to dá řešit výměnou kartuše, není nutné měnit celou baterii). Sprcha čistá.

Před tím než jsem vlezl do sprchy tak mi dala pod nohy vždy čistý nový suchý ručník (a to při každé ze 3 návštěv sprchy). To je docela důležité si osušit nohy a hlavně si osušit vodu mezi prstama – za ten suchý ručník pod nohama fakt palec nahoru.

Zpět na pokoj musí člověk trefit sám – je tam 6 dveří – musí si to člověk pamatovat které jsou správně 😀 .

Po návratu na pokoj již přichystala pití (já si dal jen vodu, ale mají i kafe nebo čaj) a domlouváme se co a jak. Já jí povídám, že objednanou mám záměrně Nuru masáž a že Nuru beru schválně kvůli druhu ojele.

Nuru masáž je v podstatě to samé co body to body masáž – podle mých zkušeností se to liší druhem oleje a tím, že ho musí na místě namíchat. Ten Nuru olej mnohem lépe klouže – je to šíleně znát když po mě klouzala celým tělem. Taky ta masáž prstama do hloubky s ním nebolí narozdíl od běžného masážního oleje = tím jak to víc klouže tak to nerve tak za kůži. Já mám strašně suchou kůži, takže u mě je to strašně znát.

Já jí říkám, že zaměrně beru vždy alespoň 120 minut, ať je to bez spěchu, ať se neleká. Říkám jí, že to mám rád vše pomalu. Pak ulehnutí na matraci. Matrace je na přímo na zemi. Je tam jedno zrcadlo u hlavy a druhé zrcadlo vlevo. V obou zrcadlech je dobře vidět.

Tady doporučuju si lehnout tak aby člověk měl za hlavou aspoň tak 70 cm místa. Je fakt kravina lehat si hlavou až ke zdi – protože v tom případě by po mě nemohla přejet celým tělem.

Uváděné míry: Věk: 25 (sedí s realitou, tipnul bych jí tak na 22) | Výška: 160 cm (je reálné) | Váha: 55 kg (je reálné) | Prsa: 3, přírodní (je reálné, osobně bych to tipnul na čtyřky, jsou fakt nádherná).

Fotky jsou reálné, dokonce bych řekl že je o něco hubenější než na fotkách – je fakt nádherná. Má na sobě dost velké tetování na noze. Na břiše má skarifikační tetování. Mě se obojí líbilo. Má nádherný pohled do očí.

Lehnul jsem si na břicho a ukazuju jí, že mám asi bloknutý obratel nebo nervv na zadní straně krku (taková ta věc co se staně když se přeležíš nebo když sedíš opakovaně moc dlouho u počítače). Povídá mi, že dělá bokem i profesionální rehabilitační masaže (to bych řekl že bude pravda). A fakt mi ten krk rozmasírovala tak, že to dokonale povolilo. Před masáží jsem pořádně nemohl otočit hlavu, po masáži jí otočím v plném maximálním rozsahu. Masírovat teda fakt umí – to jsem docela čuměl – krk a páteř masíruje líp než většina profíků co se specializují jen na to. Pořádně mi projela všechny obratle a vše prokřupala. Přidržovala si hlavu nohama při tom – to bych řekl že v daném kontextu byl docela šibalský výhled, docela ten výhled ulevoval od bolesti. Ufff, úleva jak sviňa. Nechal jsem jí masírovat záměrně krk a páteř fakt dlouho – chtěl jsem to tak.

V poloze na břiše probělo i tělo na tělo – to fakt umí – vzdychá při tom do ucha, mazlí se. Využívá váhu těla aby prokřupala páteř. Masíruje i loktama.

Pak mě vyzvala ať si lehnu na záda. Začala masírovat krk i ze předu a postupně prokřupávat krk. V tu chvili jsem měl její prsa v podstatě na hlavě. Zajímavý výhled. Začala po mě jezdit celým tělem, začala se tulit.
A začala po mě jezdit celým tělem.
Pohledy z očí do očí, jako kdyby se chtěla líbat (ale to je tuším rozporu s pravidly salonu).
Nelíbali jsme se. Nicméně jsme měli hlavy naražené na sobě a koukali se z očí do očí = bomba. GFE jak svině.
Dvakrát se při masáži zastavila a nechala se objímat – moc příjemné v daném kontextu.
V jednu chvíli došlo i na polohu 69 (ale tohle není pussy cat masáž, dotyky dole jsou tuším v rozporu s pravidly salonu) – takže zůstalo jen u koukání.
Dolu jsem šahat nezkoušel (to je tuším rozporu s pravidly salonu – dotyky dole nejsou povoleny).
Tahle masáž je spíš pro horňáky – tahle masérka je bych řekl dokonce pro horňáky povinnost, sice uvádí trojky ale já bych řekl že jsou větší než trojky.

Pak postupně začala jen tak nenápadně postupně chmatat po penisu a po chvili ho začala držet celý v ruce a držela ho mezi mnou a jejím břichem – v této poloze začala po mě jezdit dopředu a do zadu – teda musím říct na to že to byla imitace sexu tak to bylo možná i lepší (intentzivnější) než sex – mě se to rozhodně líbilo více než sex. Asi po 5 minutách tohoto jsem kapituloval, otřela mě a asi 5 minut jsme leželi v náručí. Pak jsem šel do sprchy, dala mi opět čistý ručních na pokoj, já se sám vysprchoval a vrátil se na pokoj.

Zbyl nám na konci ještě 15 minut – takže jsem si od ní znova nechal namasírovat krční páteř – ona je fakt bůh, fakt mi to mega ulevilo.

Na konci znova do sprchy, pak návrat na pokoj, oblékl jsem se, zaplatil jsem, rozloučil jsem se a šel jsem v mega happy náladě domů.

Ta masáž svalů byla tak do hloubky, že jsem to na sobě cítil ještě druhý den – v dobrém slova smyslu.

Erotickou část bych zhodnotil na 150 procent – tohle si musím někdy zopakovat.

 

IMG_4259-3.jpeg IMG_4264-2.jpeg IMG_4262-1.jpeg IMG_4260-0.jpeg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx