Erotické masáže Praha

Margo – Tantra club

Zdravíčko pánové, tak jsem si vyzkoušel další novinku v TC.
Ta novinka se jmenuje Margo. Jel jsem z výletu a řikal jsem si, že vybrat si slečnu, kterou ještě neznám, je celkem pro mě další oříšek. Obě byly krásný a velmi sexy. Ale bohužel si můžu vybrat jenom jednu. Měl jsem na výběr mezi Violette a právě Margo. V meziřeči jsem pochválil moje předešlé slečny a operátor mi řekl, že když si teda nemůžu vybrat, tak že si vyberu na místě. Yes. To jsem ještě v TC neměl. Takže jsem si řekl, proč ne.
Přišla Violette, která je ale jak bych to řekl…postavou ala Patricie z RH a Margo, která je naopak velmi štíhlá. Violette prý umí o něco lépe česky, zatímco Margo jen trochu slovensky.
Stály tam přede mnou dvě krasavice a já si musel vybrat hned. Tak jsem zvolil Margo. A nebyla to vůbec špatná volba natož to nebyla špatná masáž.

Slečna mě odvedla na pokoj, já jí hnedka řekl, jakou jsem si vybral masáž. A Margo na mě: Jejda, vy mluvíte rychle 🤣🙈
Tak jsem jí ještě řekl, že ať mi klidně tyká, že vykat mi opravdu nemusí. A Margo mi vysvětlila, že je tak nějak už zvyklá. Tak jsme se oba usmáli, já se svlékl, masérka za chvilku donesla kafe a šli jsme na úvodní sprchu. Já si při čekání na masérku upravoval pár fotek ze dne a když přišla, tak mě jen pobídla: tak jdeme?
Jop, já jsem vnímal, ale prostě uprostřed procesu mě vytrhnout, to nedávám.
No nic, tak jsme se začali zlehka navzájem mýt, přišlo na řadu i líbání. Začala se líbat jemně, pak najednou vášnivě, ale bylo to jen na moment, pak mě silně objala.
Po seznamovací spršce, jsem si hnedka lehl na futon a nebylo to vůbec špatný. Aaaaah, ten pocit když si leháte na voňavý prostěradlo a ste v klidnym pokoji…aaaaaaaaaah, to je pro mě úplně nejvíc. My autisti ten klid prostě mega feelujeme a užíváme si ho, dokud to jde. Ten klid je taaak supeeeeer.
Ležim na futonu a Margo mi začíná masírovat klasicky nohy, to vlastně jenom chviličku. Po pár minutách na mě hnedka sedá a rozjíždí celkem solidní masáž s prvky body to body. Sem tam se ke mě otočí a líbáme se, pak zase masíruje, pusinkuje mi ucho, v jednu chvíli mi tam jakoby mlaskne a dává mi jazyk až co to jde do vnitřku ucha. Paráda. Tohle jsem nečekal, že Margo bude taková skvěle vášnivá masérka. Chvílemi by se to sexuální napětí dalo krájet. Po chvíli mi řekla, že jestli chci, můžu se otočit…a teď přišel nečekaný kompliment. Margo najednou zvolala: Oh, máš hezký p***o 🥰 Čímž mě teda zaskočila neb jsem nevěděl, jak na to reagovat, ale usmívala se u toho, takže to vypadalo pro mě trochu srozumitelněji. To víte, my autisti moc neumíme příjimat komplimenty. Nikdy moc nevim jestli poděkovat, jestli se taky usmát, jestli to přejít a nic neřikat….fakt netušim. Ale nevadí. Hnedka na mě sedla, a začala pána, zpracovávat. Pak si na mě lehla a imitace sexu, se jí dařila, sténání, líbání, pevný objetí. Fakt, na to, že jsem se viděl s Margo poprvé, tak žádná špatná hodinka to nebyla.
Po imitaci sexu, se nabídla na 69tku. Já ještě poprosil, zdali by se nemohla na chvilku přitulit, a tak zase si na mě lehla a poloha ala sex on me, takhle po mě minutku rajtovala. Pak už teda jsem požádal o 69tku. Bylo mi s radostí vyhověno. Při 69tce, jsem si dostatečně vyhrál s jejím zadečkem, škoda že jsem nevzal ještě pussycat, protože to by tomu ještě dodalo špetku vyšší level (i když si nejsem jistej, jestli Margo nabízí pussycat). Nicméně i bez toho, to bylo naprostá fantazie. Vzhledem k tomu, že Tantra club nemám ještě moc prošmejděný, tak Margo nezklamala.
Na závěr jsem ještě vysvětlil stále usmívající se Margo, jak funguju a jak na mě příště musí respektive jak to bude se mnou vypadat příště.

Za mě osobně, doporučení určitě ano a co se týče opakování, tak když tomu dám chvilku čas, tak rozhodně po krátké odmlce, moc rád, Margo znovu navštívim.

Druh masáže: VIP program
Délka masáže: 1 hodina
Cena masáže: 2500,- (+extras 500,-)

https://tapky.info/?5100,margo-tantra-club-eroticka-maserka-722-123-111-722123111

Celkové hodnocení: 😊 (super)

IMG-20240516-WA0013-1.jpg IMG-20240516-WA0012-0.jpg

2.2 5 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
21 května, 2024 19:38

Both, Margo and Viollet are not on Tantra club website yet. Do they have more girls than advertised?

21 května, 2024 20:42
Reply to  JonSnow

Yep  😄 

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx