Erotické masáže Praha

Mia – Candyshop

Ahoj,

po půl jsem zaslechl volání divočiny, … to bude asi tím jarem a vyrazil do Prahy.

Volba padla na Candyshop, v podstatě nechodím jinam než k nim a do Rabbitu. Vždy zjistím, která masérka je volná, projetu recenzometrem zde na tapkách a pak se rozhodnu 🙂 Volba padla na Miu.

Prvně když jsem Candy navštívil, došla mi slečna otevřít. Teď tomu tak bohužel nebylo. Nakoukl jsem tedy dovnitř, chvilku počkal a vydal se k baru. Čekal co přijde, zda recky nelhaly.

A nelhaly, Mia je kost, vysoká, look spíš než holku z východu bych spíš řekl že je jižní typ s krásnou madonovskou mezírkou mezi zuby.

Jak tu padlo, má udělané rty ( ale nejsou nepřirozené „Marshmallow“ ) působí to docela dobře, a nová prsa, ještě s visačkou. :)) Prsa byla krásná, ale trošku tvrdší, nicméně, co bych já za taká doma dal 🙂

První kolo ve sprše jsem včas zarazil. Mě po orgazmu v hlavě přepne a jsem schopen nechat vše být a odejít domu, mazlení supr, ty rty mě tak lákaly, že jsem přisolil za extras 🙂

Na futonu už to byla jízda, na břiše snad 15min, pak jsem se otočil a jelo se. Doteky dovoleny všude, prsty in byl zákaz. Jak tu padlo, holka dělala gymnastiku, takže postavičku ham ham a některé kreace by jí mohla závidět i Nikol z Rabbitu.

Po fontánce di Trevi jsme si chvilku povídali, smáli se, rozumí celkem dobře takže jsme se pak zdrželi i baru.

Mohu doporučit.

60min,  Body to Body, 2000 Kč + 500 Kč pusinky. Celkové hodnocení:

https://tapky.info/?4819,mia-candy-shop-massage-773-667-250-773667250

mia_0242.jpg

2 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx