Erotické masáže zbytek ČR

Ostrava: Andrea – studio Relax

Po delší době abstinece čuráka nařízené vrchním korporátním vedením v podobě týdenní služební cesty, proběhla návštěva masážního salónu Relax. Jako masérka byla vybraná Andrea.

Věk cca odpovídá, max. bych typoval do 35 let. Fotky, jako vždy v případě Relaxu odpovídají realitě. Výška 173 cm, hubená fitness postava, hladce oholená, drobné tetování na předloktí a piercing pravého cecku. Milovníci přírodních dívek si určitě příjdou na své. Známky po dítěti nejsou znát.

Po uvítání polibkem na obě strany, drobné konverzaci a nabídkou vody jsem byl nasměrován do sprchy. Společná sprcha před začátkem masáže nabídnuta nebyla, avšak ve sprše mě zarazil zbytek pěny poblíž vylevacího kanálku (nejspíš od předchozího klienta).

Samotná masáž proběhla z počátku na břiše, kdy po mě masérka klouzala pouze svými dlaněmi a hodně konverzovala nejspíše z důvodu jejího single života, který mi byl později přiznám. Osobně preferuji více procítěnejší masáž s větším zapojením neverbální komunikace. Toto všechno, ale nastalo po následné otočce na záda. Masáž celý svým tělem, GFE, líbáním (nikoliv francouzským, jako v případě Vendy z Cherry) poloze 69 včetně lízání, prstění a vzlykání. Koncovka proběhla v mnou milované 69 s jazykem uvnitř masérčiny kundičky a hasičským pokropením prsou o velikosti větších dvojek.

Po masáží mi byla nabídnuta společná sprcha, při které se nenechal masérka umýt z důvodu lepší pokožky. Nevím, zda se neumyla po mém odchodu, ale z konverzace přímo vyplynulo, že jí vyhovuje být celá od masážního oleje, který po zaschnutí ze sebe nesmývá. Jinak btw. chudácí klienti, kteří šli po mě. Následovalo obléknutí, rozlučení a pusa na tvář.

Název masáže: Erotická masáž

Délka masáže: 60 minut

Cena za masáž: 2 100 Kč

dkaz: https://www.tapky.info/?5143,andrea-studio-relax-ostrava-604-213-325-604213325

Hodnocení: jako ve škole 3-4 z důvodu pěny ve sprše, menší procítěnosti a masérčiny higieny. Jinak samotná masáž 2-3. Uvídím zda budu opakovat.

Alternativnitví masérky s větším GFE: Vendy Cherry, Nikolero (21 létá drobná blondýnka, která inzerujete na Amatérech pod tímto nickem).

RM2-52-1.webp RM2-75_up_SL-4-0.webp

2.2 5 votes
Hodnocení recenze
67 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
29 června, 2024 21:34

Chtěl jsem Andreu příští týden vyzkoušet, ale teď asi moc nemám chuť. Ta sprcha mi moc nejde do hlavy, hygiena je základ a podle mě se šla umýt po tobě, ale těžko říct. Zažil jsem to párkrát v Cherry, ale i u Natálky, že při odchodu bez předchozí sprchy měla na sobě oblečené šaty, ve kterých mě vítala, a říkal jsem si, že kdyby se šla sprchnout až po mém odchodu, tak by bylo přece jednodušší nechat si okolo sebe jen ručník, případně nějaký župan.

Proto by bylo nejlepší začít nabízet společnou sprchu i před masáží. Protože fakt bych po tobě jít nechtěl, pokud se pořádně neumyla.
Jinak je vidět, že v Relaxu se chtějí blížit Cherry i v těch praktikách. Andrea se nechá lízat a prstit, Natálku jsem prstil několikrát já sám, když je to bez příplatku tak asi oka. Holky jsou single, a když je chuť, tak proč ne.
Myslím, že u toho někteří stálí klienti nekončí, ale o tom předpokládám tady nikdo veřejně psát nebude.
Ale za mě je fakt hygiena základ, takže u Andrey budu vědět, že jedině se společnou sprchou před masáží.

1 července, 2024 19:53

Mám rád celkově holky z Relaxu, ač jsem nenavštívil zatím všechny z momentální sestavy, ale i předtím měly nějakou úroveň (Veronika, Tamara, Karolína atd), ale nevím co si mám myslet, když se tam přijme Katrin alias GeilePariss z livechatu. Tohle je vizitka, že podniku jde zřejmě už jen čistě o peníze a výdělek, když si holky budou brát letní dovolenou, ale už tam nejde o úroveň a kvalitu. Takhle, ač nerad, snad pomalu začínám věřit i tomu, co tady píší ostatní, protože když se přijímají s prominutím virtuální ku..y, tak není daleko k reálu. Možná jsem dnešním dnem již bývalý klient.

5 července, 2024 07:25
Reply to  Mladynornik

Souhlasím, takové holky tam nemají co dělat, pro ně je místo na privátu a ne na masážích.

5 července, 2024 12:20
Reply to  Adam98

Účet na livechatu již byl smazán. To ale nemění nic na tom, co jsem napsal.

Ladik
5 července, 2024 22:21

Zdravím ostravské masážníky, chtěl bych vyzkoušet 4ruční masáž, buď v Relaxu nebo Cherry, nemáte někdo nějaké tipy na sehrané dvojky?

6 července, 2024 07:27
Reply to  Ladik

Cherry: Vendy + Šarlot, Vendy + Lara, Vaneska + Šarlot
Perla: Linda + Tiffany
Relax: Nicoleta + Mia, tady vím spíše o tom, kterou dvojici nebrat, protože jedna masérka, ke které chodím často, má s jinou masérkou problém ohledně chování, kamaradíčkování se s šéfkou atd, ale nebudu jmenovat.

6 července, 2024 13:10

Souhlasím s Vendy a Šarlot, ty dokážou rozjet spolu velké rodeo 😀
A jinak asi tuším o čem mluvíš, z nějakého small talku s masérkama poznáš hodně věcí, a těch masérek, které tu jednu nedávají, protože se ji podle nich toleruje víc než ostatním a která dle nich může dělat s klienty cokoli, je více. Nedivil bych se, kdyby ji chtěly vyštípat.

9 července, 2024 00:16

Mohu jmenovat za tebe když nemáš na to koule ,masérka Natálka alias Bára.Bohužel když si holky nechají s prominutím nasrat na hlavu to už je jejich boj….

9 července, 2024 10:11
Reply to  Her-kule-s

Nasrat na hlavu od koho?

10 července, 2024 21:06
Reply to  Adam98

Od Paní šéfové z relaxu …..Nikdo tam ty holky nedrží násilím nebo snad ano ?Když vidím,ze tam má někdo výhody větší než ostatní masérky kvůli kamaradickovani s šéfovou tak utíkám pryč ,Relax už není to co býval a na scéně jsou už o dost lepší podniky které navíc nemají tak přemrštěné ceny….

10 července, 2024 22:38
Reply to  Her-kule-s

No tak asi záleží jaké jsou ty další holky… Nicoleta si sebou táhne pověst už od Cherry a je hodně jednoduchá, Mia leze paní šéfové do zadku možná ještě více, Katrin je nějaká brigadnice přes léto z virtuálních stránek, na Andreu tady nebyla zrovna kladná recenze, jediná Lucie vypadá, že to s masážema myslí vážně..
Ale souhlas s těma premrstenyma cenama, nechápu proč je tam tendence pořád navyšovat ceny i když kvalita služeb klesá… Bývalo to lepší, i když co si budem, Tamara byla taky kamarádka s šéfkou, a taky mám s ni zážitky které na masáže nepatří… Ale těžké, kdyz se z toho stane takovy byznys, že taková Viky dostane tři špatné recenze a letí a Natálka tady má, že je poslední měsíce bez energie, ale s vyvolenyma suka… Nebo ta Katrin.. Prostě už je to čistě jen hra na prachy, nic jiného, a je jasné ze kdyz neni poradna konkurence, tak se uživí i takové holky..

11 července, 2024 22:21
Reply to  Adam98

Ano vždy se najde jedna vlezdoprdelka jako je Mia ,to jsou přesně ty masérky které jsou poprvé v nějakém studiu a nepoznají jiné s lepšími podmínkami a hlavně mají strach ,že jinde nezarobí ty peníze jako v daném studiu kde jsou ,bohužel znám jednu masérku co pracovala v relaxu 2 roky a bála se odejít jelikož se bála z nedostatku masáži a teď je v jiném studiu a dokonce zarobí více…Holky si musí uvědomit ,že studio a stala klientela dělají masérky a ne naopak…..Některých je škoda ,protože vím jak se tam Paní šéfová chová k holkám ( jak k robotům) ,mají někdy 15 minutové pauzy aby náhodu se nepřišlo o masáž což mi příjde ujeté z hlediska masérek které potom odvedou masáž bídně a klient se jim nevrátí.Hodne masérek odeslo z relaxu z chování vedoucí….

11 července, 2024 22:36
Reply to  Her-kule-s

Ta holka z Relaxu, myslíš Lauru?

11 července, 2024 22:48
Reply to  Adam98

Lauru alias Isabela?Určitě ne ….Ta tam nepracovala dva roky ani náhodou…Dva roky tam vydrží pouze silné a odolné ženy 😅Pokud něco chceš vědět o maserkach vždy dej echo mě jelikož znám celou Ostravu 🤣

12 července, 2024 22:42
Reply to  Her-kule-s

Hele, když znáš celou Ostravu, tak nám určitě povíš proč Perla teď jede inkognito a nemá webovky ani rezervační systém, a proč je Natálka dočasně mimo práci v Relaxu.

13 července, 2024 00:36
Reply to  Adam98

Natálka je dočasně mimo jelikož se tam naskytl problém který je teď v řešení Adame…..A o Perle budu mlčet ,nejsi ty náhodou do rodiny Kelišové?

13 července, 2024 05:34
Reply to  Her-kule-s

😀😀😀 Takže víceméně nevíš vůbec nic 😀

19 července, 2024 20:55
Reply to  Her-kule-s

Víte někdo tedy, co je s tou Perlou? Inzerujou jen na avízu, mají v jednom inzerátu že ve Svinově, ve druhém že v Hrabůvce, a přitom jsou prý furt v Třebovicích… Webovky nemají a objednat se jde jen přes WA a změnili i číslo… Nesmrdí tam nějaký problém?

20 července, 2024 19:54
Reply to  Mladynornik

Psal jsem to už před měsícem že tam je problém 😀 kdo VÍ, ten VÍ… 🙂 další na řadě je prý Relax

Vera1
20 července, 2024 21:10
Reply to  Mladynornik

Hezký večer. Už jsem to tady psala,hledáme nové prostory.
Zatím jsme na Třebovické,ale lidem vadí naše studio(sousedum),tak proto. Nehledejte v tom žádnou senzaci a vy Adame by jste tady měl přestat rozdávat rozumy,když nic nevíte. Tak i o Relaxu. Herkules má pravdu…a asi to bude v poho klient,který nemá v hlavě sračky.
O vás tady co jste se to říct vůbec nedá, ale o tom to je…..senzace,že.
Dokonce si tady pletete holky-maserky….když nevíte, tak fakt nepište.
Majitelka Perly

2 srpna, 2024 18:42
Reply to  Vera1

Paní Veroniko, Tiffany skončila v Perle? :((

Vera-
2 srpna, 2024 22:27

Dobrý večer. Ano,slečna mi zdelila,že tuto práci už nechce vykonávat.

13 července, 2024 13:36
Reply to  Adam98

Pokud je důvodem to, co jsem psal při své recenzi a i kolega zde, tudíž zdravotní problém se zády a celkově špatný fyzický a psychický stav, tak určitě holce prospěje odpočinek v řádu týdnů, možná měsíců. Pokud je důvodem to, co se tady propírá a tudíž spaní s klienty (a třeba i bez ochrany), popřípadě nátlak od majitelky, tak by Natálce prospěla změna a odstrihnutí se od této činnosti, protože by to pořád bylo ve stejných kolejích a taky se netvařme, že žádné pohlavní nemoci neexistují.
A paní majitelka by si taky mohla uvědomit, zda chce vydělávat peníze za každou cenu nebo ne.

13 července, 2024 18:12

Bára je ztracená roztažnožka posedlá sexem i v osobním životě.

14 července, 2024 20:06
Reply to  Adam98

Docela silná slova🤔Ty ji snad znáš v osobním životě ?Nemyslím si,to by ses neptal proč není k dispozici v reserviu a vůbec proč se díváš jestli je má volné termíny ?Trochu k zamyšlení 🤔

Last edited 3 měsíců před by Her-kule-s
18 července, 2024 16:06
Reply to  Her-kule-s

Nemusím znát někoho osobně, ale stačí poslouchat co říkají ostatní, a to z více stran. A nejen ze strany ostatních masérek, ale třeba bývalých kamarádů, které náhodou znám já.

stan_27
21 července, 2024 21:44
Reply to  Adam98

Nemyslel jsem si, že tady budu někdy něco psát, ale nedá mi to. Recenze ohledně masáží a příspěvky okolo toho jsou asi v pořádku, ale některé věci, které jsou osobního charakteru, mi přijdou už za hranou. Každý by si měl uvědomit, že holky, které masírují, tohle čtou nebo se k nim to nějak donese, a určitě jim tohle ubližuje. Přijde mi, že úplně vymizela lidskost a hodně lidí posuzuje masérky jen jako kus masa a ne jako bytosti, které dělají tuhle práci z různých důvodů, stejně jako my klienti chodíme na masáže z různých důvodů.

Já sám chodím na masáže delší dobu (2x, maximálně 3x za měsíc), beru to jako svou neřest, zlozvyk, kterého bych se rád zbavil a snažím se jej omezit. Začal jsem chodit z důvodu, že mě reálný život hodně naučil a hodně zklamal, a proto pro mě bylo v určitou dobu lepší přistoupit na to, že si zaplatím za nějakou službu a hodinu budeme spolu s masérkou hrát tuto hru, tuto iluzi, kterou masérský svět nabízí – a nikdo nebude klamán, protože po hodině vše skončí a vrátíme se zpět do reálného světa.

Vím, že existuje plno lepších věcí, za které lze utratit peníze, a jak jsem psal, masáže se snažím omezit a tak často nechodit.

Když tady vidím některé příspěvky, kde se rozebírá skutečné jméno masérky, nebo její osobní život, tak si myslím, že ani žádnému klientovi by se nelíbilo, kdyby tady některé masérky psaly konkrétní informace o daném zákazníkovi. Sám jsem zažil pěkné masáže, špatné masáže, masáže které si raději už nepamatuji, a masáže které si budu pamatovat hodně dlouho. Ale jsou to jen moje subjektivní pocity.

Někteří možná mají pocit jak jsem psal, že masérky jsou jen kus masa, sexuální objekt a nic víc. Měli by potlačit své ego a nepsat zde tyhle věci. Neříkám, že masérky nejsou leckdy třeba jednoduché holky, nebo že některé nejsou i zákeřné, ale vidím, že to tady míří na někoho, kdo si toto nezaslouží.
A možná si myslíte, že znáte něčí jméno, ale ne jeho příběh. Tak nikoho nesuďte.

Ladik
17 července, 2024 06:40

Dal bych Natálce odpočinek minimálně do září, ať se dá po všech stránkách dokupy, co jsem zaslechl od jiných holek z Relaxu tak ty vztahy s šéfkou už nejsou takové jako bývaly a bylo to dost vyhrocené. Paní Iveta na webu píše jako odpověď na mou recenzi „Nenutím masérky, aby pracovaly do úmoru. Chci at ve volnu odpočívají a přijdou s radostí do práce. Vycházím každé z nich vstříc a zaleží mi na jejich blahu.“
Natálka zase tvrdí opak, i mě se zmínila, že by potřebovala víc volna, ale nemůže. Obrázek o tom, kdo neříká pravdu, ať si každý udělá sám.
Každopádně jak se psalo v diskuzi, masérky vydělávají královské peníze, takže i delší volno jim nedělá problém.

Ladik
26 července, 2024 18:32
Reply to  Ladik

Jinak jsem byl minulý týden dvakrát v Relaxu a překvapilo mě, jaký mají holky off-record názor na absenci a případný návrat Natálky. Ona tam vážně není oblíbená, což bych nečekal v takové míře, ale zase ženy se umí dobře přetvařovat.

27 července, 2024 14:52
Reply to  Ladik

Tak holky teď možná musí být o něco víc v práci, ale zase mají větší kšefty když tam jedna stálice chybí. A narovinu, Katrin jim moc masáží neubere. Takže určitě holkám její nepřítomnost zas tak moc nevadí.

15 července, 2024 22:16
Reply to  Her-kule-s

Lauru jsem navštívil 3x na Raisové, plusem určitě možnost společné sprchy, ale bohužel mi přišla při opakovaných návštěvách taky unavená a stereotypní… Má k sobě nárazově pár holek, já navštívil tuším Moniku (nevím, zda ještě někde masíruje), a bývalou pornoherečku, jednu ze sester Zee, nevím která to byla.. Ale ta tam moc dlouho nevydržela, já byl u ní jednou a bývalá pornobranže se u ní nezapřela, takže se moc nemasírovalo 😀 nemáš nějaké info o nové Denise?

27 července, 2024 14:43

Podle mě je tam teda Laura zase sama, ale jistý si nejsem.

29 července, 2024 18:31
Reply to  Her-kule-s

Her-kule-s: Ty už tady ničím nepřispíváš? 😂

12 července, 2024 06:58
Reply to  Her-kule-s

Můžeš teda doporučit ty o dost lepší podniky?

12 července, 2024 07:51
Reply to  p_kabi

Přesně, tak je vyjmenuj ty solidní podniky podle tebe.

Veru_Ostrava
10 července, 2024 08:50
Reply to  Her-kule-s

Dělala jsem dříve i nějakou dobu v Relaxu a to že je Bára s šéfovou jedna ruka je známá věc. Jinde by moc dlouho s masírováním nevydržela. Však i na norniku když ještě fungoval, tak o ní psali klienti a vzpomínali, jak si užili nejen masáž, ale všechno se vším všudy bez ochrany. A nevěřím, že by se po návratu něco změnilo. Proto je taky kolem ni taková diskuze a má určitě stále pořád plno. Ze zkušenosti a z povídání klientů vim že 80% se vrací tam, kde může s maserkama mít sex.

stary.nornik
10 července, 2024 13:24
Reply to  Veru_Ostrava

Tak tímhle se to úplně zabilo. Schválně jsem Adamovi neodpovídal v jiném tématu když se mě na ní ptal abych nedělal reklamu tomu špičkovému masážnímu salonu který neposkytuje sexuální služby😂. Relax bude mít plno(asi už dávno má), paní Iveta udělala terno tím, že vzala zpátky Emu a věděla proč to dělá jen nevím proč ji měnila přezdívku. Tyhle recenze neublíží Relaxu spíše naopak, ale snad to pomůže těm kteří hledají vážně jen masáž a nechtějí riskovat své zdraví.

10 července, 2024 13:52
Reply to  stary.nornik

Sexuální služby poskytuje každý masážní salon 🙂 a kdo je Ema? Natálka byla dříve Ema? To se mi nezdá…
Jinak ano, je to hazard, ale to je i Cherry, ale hlavně hazard ze strany těch holek.

10 července, 2024 21:02
Reply to  Adam98

Tak to se pleteš ,jelikož znám podniky na úrovni kde nemáš šanci někoho přefiknout

10 července, 2024 22:27
Reply to  Her-kule-s

A můžeš mi jmenovat některý v Ostravě? Relax ne, Cherry ne, Best stars ne, a máš pomalu konec podniků…

13 července, 2024 01:13
Reply to  Adam98

Počkat, počkat nazvěme pravými jmény pro příště tyhle „podniky“,děkuji

Last edited 3 měsíců před by Her-kule-s
10 července, 2024 21:08
Reply to  Adam98

Ano byla to Ema

10 července, 2024 22:29
Reply to  Her-kule-s

Ema byla podle mě nějaká jiná, Bára byla vždy Natálka i před lety

stary.nornik
10 července, 2024 22:58
Reply to  Adam98

Nevím jak před lety ještě ve Svinově ale rok a půl zpátky už v Zábřehu byla Ema. Byla tam max měsíc. Emy byly dvě, ta druhá byla myslím v Best Stars.

10 července, 2024 23:50
Reply to  stary.nornik

Loni na podzim byla v Relaxu nějaká Ema, ale ta tam byla tak měsíc a určitě to nebyla Natálka. A rok a půl zpátky pochybuju, že by Natálka vůbec delala masáže. Ale máš pravdu, jedna ta stejná Ema byla v Best Stars i Cherry, ale ta byla celkem psycho 😀

11 července, 2024 22:02
Reply to  Adam98

Tak to se pleteš byla tam ,vyhodila ji šéfová a potom se zpet vrátila .Paní šéfová jde přes mrtvoly 😅Ale fandím ji jelikož kdo v dnešní době bude chodit několik let na honku za 2000,-kc v relax si ještě priplatis více.(jooo to by musela být hodně dobrá masérka ,ale těch je fakt málo)A těch studií je opravdu dost ,ale nemluví se o nich jelikož tam masérky nedělají nic navíc …Jak se proslaví masérské studio?Když tam je aspoň minimalne jedna lehčí masérka …..

11 července, 2024 22:34
Reply to  Her-kule-s

No a nechceš teda nějaké jmenovat? Pokud myslíš nějaké v Ostravě. Celkem by mě to zajímalo, protože maximálně Perla je v pohodě.

11 července, 2024 22:51
Reply to  Adam98

Jde vidět ,že neznáš všechny podniky a už vůbec ne ty solidní…Ano perla se řadí mezi studia které by si příplatky nevzali a pokud tomu je jinak tak mě někdo tady vyvedte z omylu.

12 července, 2024 11:00
Reply to  Adam98

Kdo hledá ten najde 😉Ale tak jak někteří z vás si říkají ,že jsou zkušení norníci ,že obletěli všechny studia tak to jste na omylu ,neznáte ani z daleka další studia na úrovni jelikož se tady baví pouze z 90% o podnicích kde masérky vám za příplatek udělají více a o tom ťapky přeci jsou 😉

Last edited 3 měsíců před by Her-kule-s
12 července, 2024 11:40
Reply to  Her-kule-s

Sorry, ale to jsou strašné kecy 😀 když neumíš napsat nic konkrétně, tak to nemá žádnou hodnotu 😉

12 července, 2024 11:43
Reply to  Adam98

No hlavně ať mi tady někdo nemluví o hodnotě ,kdyz někteří z vás neví co definuje slovo hodnota 😉

12 července, 2024 13:00
Reply to  Her-kule-s

Myslím, že se nikdo nedočkáme odpovědi na ty mraky solidních salónů v Ostravě.

12 července, 2024 22:26
Reply to  Adam98

Google ti třeba napoví 🔥

12 července, 2024 22:44
Reply to  Her-kule-s

Gold, Amazing, ani Mr.Lucky za solidní fakt nepovažuju 😀

13 července, 2024 00:34
Reply to  Adam98

Mr lucky neznám,ale Amazing a Gold jsem už byl párkrát a žádný problém nebyl tedy až na jeden ,že masérky nechtějí příplatky 🤔Tak mi prosím popiš jak má takový solidní podnik vypadat …Mimochodem když jsme u toho Amazingu masérka Adriana je třída a patří mezi nejlepší masérky v Ostravě z mého pohledu😉Ale taky záleží co očekávás od masáže jestli vyžadujes doteky int.casti partií u masérky není divu ,že si nebyl spokojen.Co jsem tak četl tvé recenze hodně vychvalujes Cherry a takové ty podniky které opravdu solidní nejsou a už vůbec ne čisté prostředí …Mám vyzkoušeno xxxx studií a Cherry ,best stars nejsou podniky ,ale normálně bordely 🫣

13 července, 2024 05:37
Reply to  Her-kule-s

Však to jsou bordely, jediná věc ve které jsme zajedno 👌

13 července, 2024 01:00
Reply to  Adam98

Prostě co si budem ,ťapky jsou od toho aby jsme si tady vyměňovali zkušenosti s masérkami alias k***** jelikož solidní podniky nás co ?Nezajimají ,že ano 🙂 Ale najdou se naštěstí tady i takoví které zajímá názor i na masérky které dělají masáž čistou,ale mezi ně nepatříš ty.To jsme pochopili z tvých předešlých konverzací(vím vše a více než všichni tady)Ale každý jsme nějaký a pokud si tak chytrý i u masáže nedivím se Adame ,že holky nejdou s tebou za milionový příplatek 🙏Jestli musí poslouchat tvoje chytré řeči u masáže tak je spíše lituji 🙏

13 července, 2024 05:38
Reply to  Her-kule-s

Nenabízím příplatky, ani milionové, ani bambilionové, ty ano? 🙏🙏

13 července, 2024 08:59
Reply to  Adam98

Já se ptal na něco jiného ,jak ma podle tebe vypadat solidní podnik ?Dekuji

13 července, 2024 09:46
Reply to  Her-kule-s

No tos nám mel říct ty, když jsi s tím začal. A vyjmenovat je dle tebe. Díky

13 července, 2024 10:02
Reply to  Adam98

Vyjmenoval si Relax,Cherry a Best stars ,že to jsou bordely ok dobrá a potom Gold ,Mr lucky,Amazing které nejsou solidní podle tebe ,tak teď uvažuji jaký zbývá podnik a jaký je vlastně solidní ??A jak by hlavně měl vypadat podle tebe solidní podnik co Adame???

13 července, 2024 10:27
Reply to  Her-kule-s

No pořád čekám a nejen já, až nám to povíš ty a vyjmenuješ je 😉

13 července, 2024 10:49
Reply to  Adam98

Víš o co jde ?Že podle tebe solidní podnik neexistuje to je ten problém…..

14 července, 2024 09:21
Reply to  Her-kule-s

To je zas diskuze. Napište, který podnik a které masérka jsou solidní a proč abysme my ostatní věděli, kam jít…

14 července, 2024 20:05
Reply to  p_kabi

Hoši ,nevím co řešíte.To neznamená ,že sedne masérka mě tak ,že sedne vám .100 lidí-100 chutí …..Jsem schopen dávat průběžně recenze na masérky které jsem vyzkoušel ,ale jak jsem již řekl každý má jiný vkus,každý z nás očekává neco jiného od masáže,takže bych to moc nehrotil .Jen jsem chtěl vědět váš názor jak by měl vypadat vlastně solidní podnik když jste tady vyjmenovali snad všechny v Ostravě a ani jeden jste nenazvali solidním podnikem ,třeba to tady čte nějaká majitelka studia a mohla by něco změnit ve svém podniku pro spokojenost klientů.

15 července, 2024 16:14
Reply to  Her-kule-s

Tak jestli to tu nějaká masérka nebo majitelka čte, tak za mě to je:
– čistota
– fungující rezervace
– gfe masérky, když se přitulí, oční kontant, usměv, eoticky náboj
– když masérka nepřestane honit s prvním výstřikem, ale honí mi ho ještě chvíli po posledním střiku
– otočka na záda co nejdříve
– závěr v 69

A taková třešnička na dortu pro návrat je společná spcha zadarmo a když ji můžu hladit kundu…

Jaký vy máte názor?

Ladik
26 července, 2024 18:26

Láká mě dvojice Vaneska + Karolínka, nezkoušel někdo?

67
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx