Erotické masáže Praha

Sonya – Rabbit Hall

Chtel jsem si trochu spravit chut po ne uplne povedene masazi z predchoziho dne. Koukam na Rabbita a volna byla Sonya, kterou jsem mel na seznamu uz od doby, kdy pracovala v EM, libila se mi na fotkach. Recenze jsem na ni zadne necetl, drive nemela a ted uz jsem to risknul bez cteni. Objednal jsem se bez problemu pres web, nasledne potvrzeni pres sms s adresou na Vinohradske.

Kdo nezna, tak doporucuji parkovat nekde pobliz v ul. Na Smetance/Polska/Manesova atd. Misto se vzdy najde. Vchod z rusne ulice, kde jezdi dost aut a tramvaje. Pres bzucak se otevrou dvere a pokracuji do sklepa, kde mi otevre Sonya. Hned vim, ze otocka nehrozi. Bere me na pokoj se sprchou a zrcadlem na strope (pry to ma vetsina pokoju, ale ja si radsi vzdy vyzadam dopredu). Pokoj byl hodne prosvetleny, spousta zrcadel, takze super. Sonya je pekna roztomila holka. Miry odpovidaj. V obliceji jsem si ji z fotek predstavoval samozrejme trochu jinak, ale to uz tak byva. Nabizi mi drink a domlouvame sluzbu, rikam ji, co mam rad a neprimo jsem natlacen do lehce drazsi b2b. Kazdopadne od zacatku tam byly spolecne sympatie a zacalo do dobre.

Spolecna sprcha byla spis o poznavani se a povidani. Telo ma od prirody hezky staveny, relativne pevny, hezkou plet jemnou. Kdyby ale zasla 2x tydne do fitka, tak by to byl jeste jinej vesmir 🙂 Prsa prifouknuty a dostacujici. Byl na ni hezkej pohled, kdyz si klekla, aby mi ho namydlila. Jinak zadny vetsi drama. Kupodivu sama namitla rychly prechod na masaz, at neplytvame casem.
Masaz probihala pomalejsim tempem. Byla takova jemna a hodne eroticka. Pouzivala opravdu cele telo. Bylo videt, ze ji to bavi a pozoruje se pri tom v zrcadle. Nestydela se pekne nastavovat a ukazala se mi ze vsech moznych uhlu vcetne 69. Doteky zvenku povoleny. Lizani neprovozuje. Nebala se si na me nasednout a trochu si zajezdit pres moje curo, to jsem hodne ocenil. Ne vsechny maserky tohle delaj. Nebudu tu popisovat, jak me masirovala levym zadnim lytkem, pac bych si to ani nepamatoval. Cela ta masaz pusobila spis jako takova predehra. V pozici na konika mi ho pak i s citem vyhonila a vysypani stalo za to. Po chvili jsem si rekl jeste o druhy kolo, kdy si prede me klekla a intenzivne me za nej potahala. Zaverecna sprcha uz bez akce.
Celkove to melo takovou kamaradskou a zaroven vasnivou atmosferu. Nutno rict, ze byla hodne otevrena, co se konverzace tyce. Citil jsem se tam s ni celou dobu opravdu dobre jak s milenkou. Byli jsme nejakym zpusobem propojeni a uzival jsem si kazdou chvili. Urcite jedna z mych nejlepsich masazich, ani ne kvuli masaznim technikam, ale spis kvuli tomu kouzlu. Doporucuji a opakovat asi casem budu taky.
program:
Body to body
60min
2100,-
hodnoceni:
(super)

Sonya33-1.jpg

3 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx