Erotické masáže Praha

Molly – Infinity Spa

Molly jsem mel na seznamu uz delsi dobu diky zdejsim recenzim. Kdyz se po delsi dobe znovu objevila, tak jsem nevahal. Rychle objednani pres sms. Byl jsem poslan do ul. Koubkova.

 

Klasicky vchod do cinzaku, po zazvoneni se z reproduktoru ozval zensky hlas a ja musel nahlasit rezervaci, coz bylo docela funny, ale nastesti tam nikdo nesel. Je to nadzemni byt. Otevrela mi Molly v polopruhlednem zupanu a odvedla na mensi pokoj s matraci na zemi. V byte bylo pomerne rusno, ale to mi nevadilo. Cekal jsem, ze Molly bude mit trochu pevnejsi telo. Latina krivky sice ma, ale cviceni ji asi nic nerika. Bylo to vsechno takovy povisly a za me je skoda, ze to moc neresi. Na druhou stranu je z ni citit sebevedomi, ma prijemne vystupovani a byla usmevava. V obliceji typicke vychodni rysy. Vek bude o neco vyssi nez udavanych 30. Cesky docela umi.

 

Ve sprse jsem poradne zkontroloval ty jeji obri prsa a fakt maj neco do sebe 🙂 tady musim souhlasit, ze pro hornaky je Molly vyhra. Dost se me vyptavala, jestli chodim na masaze casto a kam. Dal jsem ji najevo, ze se o tom nechci moc rozmlouvat. Z jeji strany padlo nekolik komplimentu hlavne na moji postavu, tak jsem si rikal, ze ji ta masaz bude bavit a da do toho treba neco vic. Jinak spolecna sprcha celkove nic zajimavyho.

 

Mel jsem takovou tu naladu jen lezet a relaxovat. Molly ma propracovanou a napaditou sestavu. Masaz zad jsem pocitil. Sama se do toho hodne vzije a nepusobi to nijak strojove a uspechane. Umi navodit erotickou atmosferu a clovek se pri tom opravdu uvolni. Obcas mi olizla ucho a darovala nekolik polibku na zada nebo krk. Po otocce pokracovala v b2b a musim rict, ze v tech ruznych polohach to jeji telo vypadalo najednou skvele. Stejne tak kdyz vyspulila zadek do zrcadla, tak to byl super pohled. Dost casto brala moje ruce a pokladala si je na prsa, abych si s nema hral. Probehl i mensi titfuck. Co me trochu zamrzelo, tak ze v poloze 69 zustala asi jen 2 vteriny a ja si poradne neuzil ten vyhled. Nechtel jsem ji v tu chvili prerusovat a nejak ji dirigovat. Rikal jsem si, ze ji o to pak pozadam na konci. Pak si na me sedla, ale davala si velky pozor, aby jsme se tam dole nedotkli. Hladil jsem ji zadecek a zeptal jsem se, jestli se ji tam muzu dotykat. Neco zamumlala, spatne jsem ji rozumnel a myslel jsem, ze nesmis akorat dovnitr. Kdyz jsem se ji tam rukou priblizil tak reagovala dost podrazdene „Tss, jsem prece rikala, ze ne“. Tak jsem se omluvil, ze slo o nedorozumeni. Vzdycky se maserek ptam a respektuji jejich podminky, ale tohle by si mela rict jasne pred zacatkem masaze. Ptal jsem se ze srandy, jestli mam upgradovat na nejaky vyssi balicek, ale odpovedela, ze by se stejne nenechala 😀 Pak mi ho zacala skubat v pozici na konicka a vysypal jsem. Na chvili si lehla vedle me a na druhy kolo uz pry nebyl cas. Tak nejak jsem si rikal, ze ta hodina mozna zbytecne dlouha na jedno vysypani. Pri oblekani se me opet ptala na ostatni salony, coz me teda uz docela stvalo.

 

Abych to shrnul, tak to byla urcite kvalitni sexy masaz, bohate na GFE, plus je na ni fakt peknej pohled, zvlast kdyz kleci s roztazenyma nohama a hraje si s tema vemenama. Celkove to za me bylo ale trochu zklamani, asi jsem cekal neco vic, kdyz jsem si ji vysnil z tech pozitivnich recenzi. Vyzkousel jsem, odskrtl si, ale zadny pocit euforie se nedostavil. Timto nechci rozporovat hodnoceni ostatnich kolegu, ktera plne chapu, ale ja mam trochu jina ocekavani a opakovat neplanuji. Budu ale objektivni a hodnotim pozitivne. Doporucit ji mohu.

program:
Body to body (klasicka eroticka)
60min
1900
hodnoceni:
 (super,dobrá)

IMG_4701-385x578.jpeg

3.5 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
2 května, 2024 20:48

Já bych to tak „povislé“ neviděl, jak píšeš…dneska jsem Molly navštívil v rámci pravidelné kontroly kvality a všechno je furt cajk – prsa luxus, zadek pevny bez strií, břicho bez faldiků. Prostě holka krev a mlíko, já v ní vidím tu sošku Věstonický Venuše.

Ba co víc, na konci jsem musel koukat, jak mi Molly pózuje zcela nahá a ukazuje, že opravdu nikde nic nevisi.. 🙂

Tak bacha…!!!!

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx