Erotické masáže Praha

Samanta – Luxury

Nove fotky me presvedcily ze Samantu chci poznat 🙂 Takze objednavam jedno kolejove vozidlo za par milionu a uz si to ritim k mistu cinu. Projizdka je to krasna, skoda pristoupivsiho bezdomovce, ktery se samozrejme navezl do prvni casti tramvaje takze rychle otevrit vsechny okna a litoval jsem lidi kteri musi jet dalsi stanice, protoze me ty dve zastavky stacily a velmi rychle jsem vozidlo opustil.

Jako vzdy pisu asi 200 metru pred vchodem ze jsem tam, no stejne jsem tam jeste dve minutky cekal. Ale prichazi mlada sympaticka holcicka, ktera je vazne prcek a ty prsa jsou trosku ukaz na tom tele. Stejne tak ty dlouhy vlasky, ktery si nechava rozpustene po celou dobu masaze. Jen do sprchy si je smotla. Nevim jestli to tu cte, nebo ji nekdo dava feedback v cem se zlepsit, ale sprcha byla pomerne zajimava. Tuleni, otocka a myti mych zad, s tim ze se snazi sapat na ptaka a tim jak je malinka, tak na me byla pekne kozama namacknuta. No stal mi hned jak jsem je ucitil na zadech. Pak jsem se otocil ja, chvili byla ke me celem, pak zady, takze jsem si s ni uz pekne pohral ve sprse. Je fakt ze vyskovy rozdil pres 30 cm, je znat a musel jsem se hodne snizovat abych ji mohl trosku libat na krku.

Masaz na brise zacala od hlavy, nejdriv po me na sucho jezdila vlasy, coz bylo hodne prijemne simrani. Pote zacala masaz hlavy, ramen a zad. Vsechno v klece pred mou hlavou, takze jsem silhal jak se da, abych si jeste vylepsil atmosferu. Po nakloneni nade me jsem ucitil prsa na zadech a jeji ruce brousici do meho rozkroku. Chvili si tam pohrala a polezela na me v teto poloze a pak presla k masazi nohou, lytek a jela postupne nahoru. V teto casti masaze doporucuju se pohledem pres zrcadlo zamerit jen na ty kozy, protoze myslenkami je v tuto dobu asi nekde uplne jinde a na jejim pohledu je to dost znat 🙂 Pote me zalehava, pusa na ucho, teply dech u ucha a ruka mezi myma nohama dela divy. Jen spitne at se otocim a prakticky hned pokracuje ve stejnem stylu z druhe strany. Zalehnuti, prsa do obliceje, proste vi kde jsou jeji prednosti. Uzivam si prsou dosyta, vcetne ozuzlavani a jejimu telu se to zda se libi. Je to znat na tvrdnoucich bradavkach a vlhke dirce, pres kterou jsem v mezicase take prejel. Tahle hra mi par minut vydrzi, ani sex mezi kozy neni vyjimkou. Pote se Samanta otaci do 69, skoro jsem zapomnel ze tady se pussycat neprovozuje a vzrusenim ji malem preliznul 😀 Jsem ale hodnej slusnej, rozjizdim tdy prstoklad zatimco Samanta uz hraje kulecnik a lesti tago. V teto poloze se to neda prilis dlouho odkladat, takze jednou ji zabrzdim a pak uz to poustim mezi prsa, protoze pred strikem se sikovne posunula, takze finale bylo mezi kozy.

Utreni a dohlazeni a casove to vyslo tak ze po omyvaci sprse jsem venku asi za 70 minut. Za me tedy parada, Samanta je prirodni ukaz kterej stoji za to vyzkouset. Pokud jeste vic zapracuje na herectvi a prida k tomu uveritelne GFE, tak bude fronta az na Pavlak 🙂

https://www.tapky.info/?4767,samanta-luxury-grand-605-958-304-605958304-luxury-gr

hodina 1900

hodnoceni jasny smajlik 🙂

img-5911-scaled.webp

5 2 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
20 dubna, 2024 23:53

V teto casti masaze doporucuju se pohledem pres zrcadlo zamerit jen na ty kozy, protoze myslenkami je v tuto dobu asi nekde uplne jinde a na jejim pohledu je to dost znat
Tomu jsem se musel zasmát  😀  potvrzuji už 2x, nevím co se s ní v tu chvíli děje, ale dost ji vypíná  😴 

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx