Erotické masáže Praha

Sara – Fantazie Massage

Premiera ve Fantazii a se Sarou to fantazie opravdu byla. Objednani na pohodu pres WhatsApp. Rezervacni zprava je pekna jako v RH se vsemi informacemi ktere jsou treba.

Vstup na rusnejsim miste u zastavky, jako na potvoru celkem plne lidi, ale po zazvoneni, zabzuceni behem chvilky, takze lidi na zastavce divne necumeli 🙂 Mirim podle instrukci do -1, kde uz za dvermi ciha roztomila teenka Sara. Mile privitani, na pokoji mi vsechno dopodrobna vysvetluje. Jelikoz je to celkem dlouhe, tak zacinam vtipkovat. Chyta se, takze to vypada hodne dobre. Do sprchy pry jestli pujdem spolu ted nebo potom, to jsem trosku nepochopil, jestli nemuzem pred i po, ale davala mi na vyber, tak voli po a dal jsem nepatral. Aspon jsem se mohl v klidu vydrbat.

Po navratu pri utirani sleduji Sary striptyzek, no je fakt mladounka, takze vsechno krasne pevny, prsicka, prdelka …. zahanim myslenky na to ze bych mohl byt teoreticky i jeji tata a leham na bricho. Masaz na brise zacina na sucho, chvili masaz, chvili na me leha a ruzne okusuje a hladi. Pak pridava olej a zacina se klouzat, trit. Propletani prstu, vzdychani u ucha a jeho nasledne ukusovani. Kazdou chvili mam jeji ruku i mezi myma nohama, kde kontroluje jak jsme na tom 🙂 No dobre jsme na tom. Jeji masaz me bavi, dokaze i pritlacit, prejet po vas kolenem, takze je to ten spravny mix eroticke masaze s lehce sportovni. Finale na brise graduje kdy uz na me jen klouze a jezdi rukama vsemozne. Ja uz take zacinam smatrat a o to intenzineji mi saje ucho, takze se ji to asi libi.

tak nejak se chci otocit presne v dobe kdy mi o to chce rict, tak se usmejem, jak jsme pekne sehrani 🙂 Nasledne se zlije olejem, ktery na ni roztiram a zacina klouzani zpredu. Kdyz si ji na sebe trosku vic namacknu, tak je znat ze se ji to libi. Myslim ze se rada liba, protoze ucho mi luxuje hodne casto 😀 Prehazuji ji na zada a chci si uzit tu mladou pussy. Pekne si ji pripravim aby mi potom neupadl jazyk, takze pak uz ji jen dotahnu do finale, ktere je pekne silne az mi utika z matrace 😀 Chvili polezime v objeti a dostanu konecne i tu  pusu zdarma 🙂 Nasledne jde na me, jelikoz uz nezbyva moc casu, tak nasazuje rovnou tezky kalibr, kterym je 69. Je nejaka rozjeta, takze koncime asi soucasne, nevim, bylo to silny, ale myslim ze jsem to zvladnul ja i ona spolecne.

Utirani a finalni spolecna mycka s prima pokecem. Vypada to ze ve Fantazii vznika celkem silnej oddil a zajimava konkurence ostatnim salonum. Tak snad udrzi nasazenou latku. Saru jsem urcite nevidel naposledy a minimalne Sakuru bych taky rad poznal 🙂

hodnoceni super 🙂

hodina pussycat = 2100 Kc (2400 – 300 sleva tapky)

https://www.tapky.info/?4804,sara-fantazie-massage-770-199-109-770199109

sara_0613.jpg

4.8 4 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
23 dubna, 2024 18:14

Naopak u mě poprvé Sakura byla nádherná a hrozně hodná. Za Sárou se taky brzy vydávám. Určitě sepíšu zpověď ať máme co porovnat a noví masážníci maj vícero druhů recenzí

1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx