Erotické masáže Praha

Elza – Infinity Spa

Pro mě první návštěva Infinity Spa, nalákala mě tam Elza, masérek s trojkama a s piercingem bradavek po Praze moc není. Tip na další určitě ocením.

Rezervace chaotická přes WhatsApp – večer jim končila směna a po krátké komunikace už mi neodpověděli, ráno taky ne, musel jsem dopoledne vysvětlovat nějaké jiné operátorce. Rezervoval jsem v pondělí na St a měla volno v mnou vybranou hodinu, asi nemají masérky tak vytížené jako u králíků.

Chtěli potvrzení 2 hodiny předem. Přitom mi opět dost zmateně napsali, že masáž budu na jiné adrese – Koubkova 8. Z webu jsem teda vůbec netušil, že mají víc poboček. Zpětně jsem tu informaci teda dohledal, ale je tam hodně utopená. A to mi Elza následně řekla, že pobočky jsou dokonce 3, ale ta třetí funguje asi jen přes léto. Navíc mi masáž posunuli o 10 min na později – no problem, ale kdybych měl něco hned potom…

Daný den a danou hodinu jsem na dané adrese zazvonil na zvonek masáže, dálkově mi odemkli domovní dveře, a za nimi jsou to první dveře vpravo, což jsem netušil, ale naštěstí z nich na mě už vykukovala Elza. Z obličeje jsem teda byl docela zklamanej, byla hrozně zmalovaná a měla nějaké ozdoby na dvou zubech … Kdyby si obličej umyla a sundala si ty ozdoby, třeba by byla i hezká. Vlasy blonďaté, asi odbarvené, s dvěma kratšíma copánkama po stranách vpředu a s malým culíkem vzadu – pěkný účes. Mluví slušně česky, ale východní přízvuk je slyšet a občas něco neví, jak říct. Celkově hodně milá a příjemná na pokec, což se ale ukázalo hlavně po masáži.

Šli jsme na pokoj, asi mi i nabídla něco k pití, pak mi řekla, ať se svlíknu … Na chvíli zmizela, zjišťovala, jestli je volná sprcha … A šli jsme na společnou sprchu. Konečně jsem ji uviděl nahou – prsa krásný menší trojky s piercingem bradavek, postavička nádherná – ploché bříško, pevný zadeček… Dalších piercingů ani tetování jsem si nevšiml. Nepočítaje obličej, vypadá v reálu lépe než na fotkách. Nejlépe ji vystihuje ta fotka dole. Sprcha jen mírně erotická, ale pěkně jsem si otlapkal ty její kozy …. asi spěchala, abychom sprchu dlouho neblokovali – mají jen jednu společnou na chodbě na 3 pokoje.

Už před sprchou se mne Elza ptala, jakou chci masáž – nabízela „klasickou“, se slovy že ta je hlavně rukama a „mix“ o které říkala, že je víc erotická, víc body 2 body a poloha 69. Beru klasickou a Elza chce rovnou zaplatit, to teda od králíků ani z cukrárny neznám. Nu což, platím 1900 Kč za klasickou. Kdybych platil jako obvykle až na konci, dal bych jí i dýško, ale takhle jsem nevěděl, jak budu spokojen, takže nic.

Začátek klasicky na břiše, pokoj měl celou jednu stěnu ze zrcadel, což bylo fajn, jen světla bylo málo. Elza začala skutečně poctivou ruční masáží zad a nohou, občas se trochu dotkla koulí či péra. Pak se mně začala dotýkat i prsama, masírovala mě lokty, koleny a zadečkem, chvílema na mne opravdu byla celou vahou, což v jejím případě není žádný problém:-). A samozřejmě nezapomněla ani na jinými popsaný vzdychací doprovod téměř celou dobu, např. při masáži zad. No, proč ne. A sem tam i nějaké GFE – proplétání prstů, polibek na ucho a tak. Někde odvedle se ozývali jakési rány, docela to rušilo.

Následně otočka, pak začala masáží obličeje a krku, u toho jsem měl k dispozici ty její krásný kozy. Chvilku je i v poloze 69, kundičku má hezkou, ale dostával jsem stopku, prej dotyky na intimních partiích (a tím myslí zvenku) jsou v tomhle salónu povolený jen u pussycat. To jsem teda nikde nečetl, ale snad si to nevymyslela. Každopádně mě to docela rozhodilo a i erekce byla fuč. Ale s takovýma krásnýma kozama a postavičkou to prostě muselo dopadnout dobře … byť teda jenom rukama. Škoda, že nebylo žádné body 2 body zepředu.

Pak mne poutírala, přitulila se, a po chvíli šla zjistit, jestli je volná sprcha – není, tak se vrátila a ještě jsme se tulili. Následně jsme šli spolu do sprchy, ta byla moc příjemná. A pokec při ní a po ní taky.

Elzu hodnotím pozitivně, salón spíš negativně. Z toho, co říkala o klasik vs. mix, mám dojem, že u ní by tam ten rozdíl opravdu byl … u jiných masérek v jiných podnicích mi spíš přišlo, že názvy a ceny se liší, ale masáž je víceméně vždy stejná. Takže pokud příště, tak ten Infinity Mix … ale zákaz dole (mimo pussycat) k tomu moc nevyzývá.

Masáž „Klasická erotická“, 60 min, 1900 Kč
https://tapky.info/?4844,elza-infinity-spa-603-373-881-603373881

09_elza.jpg

5 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx