Erotické masáže Praha

Katerina – Avalon

Typ slečny: pečující s ďáblem v těle

Poznámka ke vzhledu: fotky sedí, krásný obličej, vše přírodní, žádná tetování nepozorována

Začátek:
Kateřina mě vítá v modrém župánku s rozpuštěnými vlasy. Přivítání se hned „zvrtlo“ v jemné vzájemné poznávání a tulení. Jako správný gentleman jsem nabídl pomocné ruce při „odstrojování“ a s povděkem kvituji, že pod županem má Katka stejné červené prádlo jako na fotkách. Jdeme do sprchy, která je jednak hygienická a jednak kontaktní. Vlastně hodně kontaktní – jediná chvíle, kdy se o mě Kateřina netře, je, když si svazuje vlasy – škoda, rozpuštěné vlasy mě vždy fascinovaly, ale rozumím, že to není praktické. Sprcha je za námi. A nastává hluché místo, kdy se Katce chvilku nedaří natáhnout takový ten jednorázový hadr (mohli by mít normální prostěradla jako jinde) přes postel. Naštěstí se u toho dá hezky očumovat, a tak úplně neztrácím postavení.

Masáž:
Lehám na břicho. Kateřina nanáší olej a začíná masírovat. Masáž solidní, občas ručka navštíví i ta správná místa a B2B spolu se vzdycháním do ouška posléze způsobuje, že se mi leží dost nejpohodlně.
Naštěstí mě netrápí dlouho a jde se na otočku.
Po otočce to začne – velmi kontaktní B2B. Ač Katuška vypadá v obličeji jako hodná a slušná holka, musím říct, že je to pěkná nestyda, všelijak se o mě otírá, bříškem, stehnem, u toho se všemožně propletáme a převalujeme. Její (snad) autentické zvukové projevy mi dávají kladnou odezvu, tak jsem rád, že se můžeme navzájem potěšit (v rámci hranic, jak je má slečna nastavené). Finále se odehraje v pozici já zádech a Kateřina na mě velmi necudně „rajtující“, poplácávám jí po zadečku, ona vzdychá a já stříkám. Nastává hygienický moment a následné obejmutí a doznívání. Katce jsem v náručí dokonce na chvilku usnul. Sprcha. Rozloučení. A návrat do běžného fungování.

Závěr:
Soudě i podle ostatních recenzí zde máme další slečnu, které se daří držet laťku vysoko. Za mě poskytuje přesně to, proč na masáže chodím – iluzi blízkosti a vzájemně příjemně stráveného času. Moc rád se vrátím, i když na opakování nejsem.

Smajlík: 😁

Masáž: 1h erotický mix
Cena: 2000,-

Odkaz:
https://tapky.info/?4366,katerine-avalon-club-604-933-604-604933604

photo_2022-12-05-14.48.18-1.webp WhatsApp-Image-2023-01-03-at-22.04.45-0.webp

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx