Erotické masáže Praha

Kristina – Red Massage

Úvod:
Kristina tu má dvě recenze dost odlišného vyznění. Byla to trochu sázka do loterie: známý „bajkář“ Erkyl a „proti němu“ Sktr. Možná překvapivě se můj zážitek více blížil Erkylovi.

Typ slečny: ochotná a usměvavá

Poznámka ke vzhledu slečny: krásná přírodní postava, obličej hodnotím také pozitivně, přifouknuté rty, ale žádný extrém, tetování nepozorována,
souhlasím s tím, že věk je trochu podstřelený, ale asi ne tolik, jak psal Sktr.

Začátek:
Kristina mě vítá v černých šatičkách a vede mě na pokoj – sprcha v dosahu, takže žádné cestování😉 slečna je velmi ochotná, vede mě do sprchy – probíhá společně za účelem mytí a lehké konverzace.

Masáž:
Kristina začíná tím, že lehce hladí a poté nanáší horký olej a začíná masírovat. Velmi podobná atmosféra jako s Lolou – jemný, vědomí dotek – cítím v tom příchuť ta try, ovšem naštěstí po otočce to bylo velmi netantrické😉.
Po chvilce B2B, procítěné, prokládané vzdychaním a doteky na těch správných místech. Snažím se doteky oplácet, ale jsem vyzván, ať si užívám masáž. Nicméně již ke konci fáze na břiše jsou mé dotyky přijímány kladně a já zase přijímám kladně, jak se o mě Kristina „ojíždí“ (nevím, jak to popsat jinak).
Nastává otočka a já se mohu naplno zapojit, mé polibky na těle jsou přijímány více než kladně a já tedy směřuji dolů. Potvrzuji, že tam dole je oč stát😉 pohrávám si a Kristina se krásně svíjí. Jsem úspěšný a nastává chvilka na revanš. Za „odměnu“ dostávám masáž lingamu s kvalitním oddalováním a ani nevím, jak se stalo, že si na mě zepředu Kristina sedne rozkrokem na ústa, hladí si prsa a já jí podruhé posílám do krajiny za orgasmem. Možná by si dala říci i potřetí, ale to už se nedozvíme. Začne po mně přejíždět zadečkem s doširoka roztaženýma nohama, krásný pohled mě dostává na hranu – Kristina mě pak zkušeně vystříká. Oceňuji jemnou práci. Kristina se směje od ucha k uchu a já se vzpamatovávám z toho zážitku. Jak to na začátku bylo velmi decentní, tak po otočce docela rodeo😊.

Závěr:

Kdo máte rádi zkušenější ženy, tak Kristina je jasná volba – stejně pro ty, kdo ocení kvalitní péči a slečnu, co sama sobě dovolí si masáž užít.

Smajlík:😉

Masáž: B2B 1h plus pussycat
Cena: 2000,- plus 500,-

Odkaz: https://tapky.info/?4122,kristina-red-massage-773-884-499-773884499

F0EFD3B2-4017-4222-BAA2-63FBCE5AE4D6.webp

4 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx