Erotické masáže Praha

Sofie – Rabbit Hall

masáž Body to body, 90 min, 2600,-

Sofie je již delší dobou jasná masážní hvězda a tomu odpovídá obsazenost a problém se k ní vůbec objednat, chce to dobré plánování.

Scházím po schodech do nory a těším se na první kontakt, opět bych si obličej podle fotek netipnul, ale Sofie je velmi zajímavá a podle křivek pod župánkem je jasné, že hardware je luxusní. Přivítání sexy chraplákem, který vás nažhavý )

Podle recenzí kolegů se může zdát, že Sofie je jen akční, hardcore gymnastka, která jde chlapsky přímo na věc, ale opak je pravdou, když jsem jí požádal o přivynutí, objetí a jemný kontakt, s radostí vyhověla a podle mne se jí to navíc moc líbilo. Podle mne má každá dívka v sobě schopnost GFE, jde jen o to jak se k nim zachováte, líbí se mi když jsem s dívkou v objetí a cítím jak se uvolní a sálá z ní pozitivní energie.

Miluju když se láskyplné něžné objetí změní v akční explicitní masáž a to Sofii jde na jedničku. Už ve sprše jsem poprvé potěšen po její „orální“ masáži, to jsem ještě nezažil, připadám si jako hvězda )

Na futonu se snažím opět navodit GFE kontakt, moc se mi to ale nedaří, šelma je už velmi rozdrážděná a jde po mě, využívá spoustu chvatů a netradičních pozic. Jako kdyby mi chtěla v dobrém vrátit to jak jsem ji na začátku GFE potěšil. Masíruje mne všema částmi těla, strká mi prsty všude možně a moje prsty sobě kde kam to jde. Ukazuje co všechno umí a to se mi moc líbilo. Povídání taky hezké po masáži, občas něco nerozumí jak je to u dívek z východu, ale rozumíme si dobře, holky jsou všude stejně krásné.

Jsem si jistý, že na světe bude zase nádherně.

admin edit: https://www.tapky.info/?3497,sofie-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Sofie41.webp

4 2 votes
Hodnocení recenze
2 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 září, 2022 17:52

Co znamená “její orální masáž”???
Nechci ani domyslet …  😅 

2
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx