Erotické masáže Praha

Jenny – Studio Le Velour

BDSM masáž, 90 min, 3600,-

Delší dobu jsem chtěl zkusit něco nového co se týká masáží, většina salónů má ve své nabídce nějakou tu BDSM nebo lesklou masáž, ale tak nějak mi přijde, že to bude stejné jako s tantrou, kterou klasické erotické masážní salóny neumějí, protože z podstaty věci to musí dělat úplně jiné slečny, než které 5x denně uspokojí fyzicky zákazníka, taktra je o psychickém rozpoložení. Takže pokud chci tantra masáž, tak si zajdu do specializovaného tantra salónu, protože tam to umějí a pokud chci zkusit BDSM masáž měl bych zajít do BDSM salónu, problém u mne je, že toho se dost bojím, jsem prostě srab zajít za dominou, která mne přiváže a seřeže bičíkem… Po poslechu podcastu o BDSM s Jenny jsem zjistil, že se slečny bát nemusím a i nabídka BDSM masáže, což je jakási ochutnávka světu BDSM, by mi mohla vyhovovat, abych zjistil jak jsem na tom.

Salón Le Velour je velmi prostorný a hlavně je tam dost světla, což mám rád a i v souvislosti se zážitkem BDSM pro který jsem přišel mi vyhovoval, nebál jsem se tolik jako kdyby bylo přítmý… )

Jenny je velmi milá dívčina, do které bych neřekl, že může někoho fyzicky potrápit, ale asi jo, je to takovej zajímavej paradox asi pro zákazníky, andělskej zjev a chování dračice.

Před masáží mi bylo vysvětleno, že mne bít nebude, jen si na mne vyzkouší základní věci a bude sledovat mou reakci, jestli se mi to líbí a má pokračovat nebo ne.

Ze začátku proběhla klasická body to body masáž, pravděpodobně abych se uvolnil a dosáhl vzrušení s kterým by se dalo dále pracovat, postupně Jenny zkoušela lehce přitvrdit, plácnout přes penis, zmáčknout koule, plesknout bičíkem, při tom se trochu divila, že mi hned vyklouzlo „ty vole to bolí“ prý se mne skoro nedotkla ) Následoval kokos přes bradavky, to se mi docela líbilo, ale trvalo to krátce. Pak začal zlatý hřeb masáže, tj. podvázání koulí provazem, to jsem si docela užíval, jak mi to omotávala a když jsem při tom sledoval její zaujetí. Ten pocit svázaných koulí byl dost zvláštní a ještě zvláštnější bylo když se mne pak takto pokoušela uspokojit, moc se jí to totiž nedařilo )

Nakonec vše zdárně skončilo jak mělo a já jsem zjistil, že zůstanu u klasiky. Nejsem prostě ten typ, kterému se líbí když to bolí, spíše se mi líbí kdy se někdo intenzívně zajímá o mé intimní místa, asi )

Rád bych ještě s Jenny zkusil klasickou erotickou masáž, myslím, že to bude skvělé, BDSM je totiž na nic mimo jiné proto, že jsem její poklad ani nezahlédl a prsa při vší úctě nejsou ve stavu, který by mne nažhavil, asi mají dost za sebou?

Masáž BDSM tedy hodnotím neutrálně, ale jde spíše o mou chybu při výběru, respektivě jsem chtěl experimentovat a úplně to nedopadlo. Masérku hodnotím velmi pozitivně.

https://www.tapky.info/?3789,jenny-studio-le-velour-777-317-249-777317249

Jenny_4.jpg

5 2 votes
Hodnocení recenze
4 Komentáře
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
26 září, 2022 15:51

No tak zrovna v Le Velour působí Tereza, která po domluvě klidně provede i standardní BDSM lekci, myslím, že to má i radši. Navíc je jako domina mírnější, alespoň co se bolesti týče, furt dokola se člověka ptá, jestli to není už moc, a i když není, tak stejně nakonec řekne, že víc už ti ubližovat nechce 🙂
Jinak co se týče čehokoliv s koulema, tak to třeba já osobně u BDSM rozhodně nevyhledávám, spíš naopak cokoliv jenom ne to 🙂

26 září, 2022 17:43
Reply to  Matej28

Hmm, ale dívám se, že teď tam mají všechny masérky uvedeno, že dělají i lekce, tak buď to tam časem doplnili, a nebo mi zas paměť slouží sakra mizerně  😂 

Last edited 1 rok před by Matej28
26 září, 2022 18:00

Tak jit na BDSM a komentovat to „ty vole to bolí“……. tak to mě dobře pobavilo…. 🙂

26 září, 2022 19:49

U Jenny jsem byl a taky mi ho podvazovala a bylo to super, jak se u toho tvářila a říkala jak se jí líbí jak to penisu vytříbí a zdůrazní kontury a jeho tvar. Použila to, když mi klesl 🙂 Nicméně prsa má umělá, ale pevná krásná, určitě toho za sebou moc nemají, doporučuju zopakovat. Já šel na body to body a skončilo to očicháváním BDSM – na úvod mě svázala ruce za záda a takto nechala asi 20 minut. Nevím jestli se mi to líbilo, ale rozhodně jsem nebyl proti. Jenny naslouchá a ví co se líbí a co si může dovolit. Byl jsem ještě u Moniky, to je takovej fajn pokec, je moc milá a tulivá a taky empatická.

4
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx