Erotické masáže Praha

Bára – Rabbit Hall

masáž Body to body, 90 min, 2600,-

Po delší době přispěji pár příspěvky z nedávné minulosti.

Přiznám se, že jsem typ který si nechá poradit již napsanými recenzemi a když se objevily dvě recenze na Báru tak jsem věděl, že tuhle masáž chci zkusit ).

Mám rád ten moment, když se ozve bzučák, sejdu těch pár schodů a jsem napjatý kdo se bude skrývat v přítmý u pootevřených dveřích, je to něco jako když jdete na houby a čekáte jestli na vás za příštím stromem vykoukne nádherný hřib a nebo prašivka…

Našel jsem tam kouzelně nesměle se usmívající dívčinu, hodně mladou, takovou nenápadnou studentku, která jakoby se bála jestli za dvěřmi nebude stát obávaný profesor, ale oči za sexy brýlemi mi říkaly, že je to všechno jinak a taky bylo.

Bára neměla žádný problém vyhovět ve všem co jsem si přál, nejsou to žádný extra věci, spíše maličkosti, ale potěší mne vždy když je dívka ochotně pro a nevidíte žádný oči se obracející se v sloup.

Bára je ten typ dívky který má ráda kontakt, už ve sprše proběhlo zajímavé mazlení, miluju když slečna není úplně vyholená a hrdě se k tomu hlásí, je to pro mne signál, že se jedná o osobnost která nejde s davem. Masáž na břiše byla velice dobrá, tak dobrá že jsem poprvé kapituloval. Slečna má velice zajímavý styl mazlení penisu, moc jsem si to užil.

Po otočce jsem neodolal a lehce začal masírovat já, ukázalo se, že Bára je dost nadržená, hlavně při mazlení bradavek s piercingem se zdálo, že se jí to velice líbí, což se následně potvrdilo…

Druhé kolo u mne skončilo také úspěšně, mazlení penisu, přitom masáž kozičkama, nějaký ty prupovídky, péče o mé ouška, to se prostě musí zažít.

Mám pár masáží už za sebou, ale tohle bylo vážně dobré, Báry bych si pravděpodobně na ulici na první dobrou nevšimnul, ale jakmile bych se zastavil a podíval se jí do očí skrze ty brýličky a popř. na ideální postavu a případně se s ní dal do řeči, tak je jasné že ona je typ který pro masážní relaxaci hledám.

Masáž a Bára se mi nesmazatelně vryla do paměti.

Na světě je zase krásně.

admin edit: https://www.tapky.info/?4071,bara-rabbit-hall-774-910-918-774910918

Bara2.webp

2 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx