Priváty v Praze

Lenka – Nové Butovice

Delší dobu jsem chtěl navštívit Lenku z Butovic, tak se nakonec podařilo. Telefonická domluva dobrá, hlas příjemný, potom i odepisuje na sms. Takže jsem tak trochu zvědavý, jak to bude probíhat. Po příchodu na místo nečekám dlouho, jde mi otevřít a jedeme výtahem do bytu. Přítomnost dalších osob jsem nezjistil, to hodnotím jako +. Interiér bytu čistý, příjemný.

Tak beru hodinu za 1500,- a jsem navigován do koupelny. Té se rovněž nedá nic vytknout. Jdu pak do pokoje a za chvilku přichází i Lenka. Postavu má dobrou, působí jako když chodí na solárko, ovšem věk udaných 37 let má dávno za sebou, hádám je jí tak o 10 víc, ale to už nějak patří ke standardu místních žen . Prsa 3, klín vyholený, to je +. Fotky jsou ale určitě starší, ona to asi je, avšak foceno určitě už před delší dobou. Milá a usměvavá je.

Ptá se, co bych rád, zdůrazňuje používání kondomu. Nabízí orál bez za příplatek 200,-, no nechce se mi do toho, tak jsem se nechal „zmasírovat“, zkrátka jsme se spíš mazlili až do vyvrcholení na tělo. Protože ale ještě byla poměrně dlouhá doba do konce, Lenka jede dál a snaží se mě znova hlazením vzrušit, což se daří a po jisté době dochází k orgasmu č. 2. Sám se tomu divím, protože to u mě nebývá obvyklé, ale zadařilo se. Nicméně jsem neměl potřebu zkusit lízání, nějak jsem se k tomu neodhodlal, zkrátka jsem necítil, že bych to měl dělat.

Potom si chvilku ještě povídáme, následuje rozloučení a odchod. Čas je dodržen.

Shrnutí: příjemná, přístup GFE to ale úplně není, vymezení, co se týče kondomu, taky nepřidává. Byt včetně koupelny ok. Na opáčko to ale moc nevidím, je to strategicky „vzdálené“ místo, aspoň pro mě, a zase nic tak převratného.  Je to pro lidi, co mají rádi milfky se slušnou postavou. Cena ok, tak nějak standard, určitě to není předražené.

https://www.tapky.info/?4863,lenka-778-574-756-778574756

Hodnocení: lepší průměr, vyhovující

521632377.jpg

3 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx