Splašky a smyšlené promo recenze

Masérka Melisa – salon Matahari

Po několika masážích od dívek z Východu jsem dostal chuť si popovídat a užít masáž od české holky. V Matahari jsem narazil na fotky Melisy, které slibovaly půvaby, po kterých jsem toužil.

Vybral jsem si pobočku v Truhlářské, která je dobře umístěna v centru Prahy a člověk do ní může vstoupit bez nějakého dlouhého čekání na ulici.

Uvnitř čeká za barovým pultem recepční. Za kým jdete – za Melisou. Chvíli se posaďte – hned ji zavolám. Sotva jsem se uvelebil do pohodlného křesla, již stoupala po točitém schodišti nahoru Melisa v půvabném černém topu, který těsně obepínal její bujné poprsí, a v nabírané sukénce.

Usmála se na mě a již mě za ruku vedla do svého pokojíčku. Potřebuješ na toaletu – překvapila mne otázkou. V jiném salónu se zákazníka neptají. Oceňuji tuto drobnost.

Pokoje jsou vybaveny sprchou, takže nehrozí nějaké běhání po chodbě s ručníkem kolem pasu. Chceš přinést něco k pití – přikývl jsem. Než přiběhla zpět, již jsem byl nahý a mohl tak sledovat, jak si ona odkládá. Nedočkavě jsem k ní přistoupil se slovy – musím si opakovat – a objal jsem ji – na druhý pokus se mi podařilo rozepnout podprsenku. Rychle jsem se sklonil k jejím bradavkám, které se výhružně tyčily do šera.

Jazykem jsem je přelízl a rty stisknul. Melisa vzdychla – možná to má naučené, ale já už nejsem v takové fázi příliš schopen rozlišovat. Rukou jsem ji zajel za pás kalhotek – pozor, zašeptala – v Matahari není dovoleno se dotýkat intimních paritií. Stáhl jsem vkleče poslední kus jejího oděvu a kochal se pohledem na její hladce oholenou úžlabinku.

Jemně mně zvedla a vedla do sprchy. Proudem vody mi omývala tělo a já dlaněmi bloudil po všech jejích přednostech. Otočil jsem si ji zády k sobě a přitiskl svého kamaráda mezi její půlky. Současně jsem hnětl její ňadra. Má je vylepšená, ale nejsou tak tvrdá, takže dovolují, aby je muž tiskl a masíroval stejně, jako by byla přírodní.

To ti stojí pořád tak bradavky a nebo je to mnou – chvástavě jsem jí šeptal do ucha, které jsem jemně kousnul do boltce. Určitě tebou, zasmála se.

Pak se otočila a nyní ona mne otočila zády k sobě. Namydlila mi prsa a břicho. Sledoval jsem očima, jak její štíhlé prsty klouzají níž ke stožáru, který se tyčil proti zdi.

Opřel jsem se rukama o zeď a přitáhl její ruce ke kamarádovi. Jemně mi ho hladila po celé délce v mydlinkách – trochu stiskni – zachrčel jsem se. Poslechla a nebyl jsem daleko od výstřiku. Ale včas jsem ji zabrzdil.

Po rychlém osušení jsem se položil na futon a těšil se na masáž. Melisa přiklekla ze strany a důkladně promasíroval lýtka a stehna. Viděl jsem v zrcadle její půvabný kulatý zadeček, který se lehce nadzvedával a odhaloval její poklad, když se natahovala při masáži na vzdálenější místa.

Pak si klekla mezi má stehna. Začala si natírat olejem svá prsaa ploché bříško. Má vážně skvostné tělo.

Konečně na mne nalehla a já cítil celé její tělo, jak se tře o mé. Na zadku jsem zaznamenal jemný tlak jejího Venušina pahorku, přičemž její plné prsy se tlačily na má záda.

Dej mi pusu na ucho – poslechla a rovnou mně do něj mírně hryzla a horce dýchla. Chvíli na mně ležela bez hnutí a já si vychutnával každý kousek jejího těla. V zrcadle naše těla splývala v jedno.

Následně si Melisa natřela zadeček a jala se mne s ním masírovat po páteři nahoru a dolů. Bože, už jsem se chtěl obrátit. Jakoby to Melisa vycítila a zavelela k otočce.

Ale, copak nám to tady překáží, zasmála se a zalehla ihned svým bříškem mou chloubu ze strany. Třeli jsme se navzájem o sebe a já současně nezapomínal lapat do úst její třešničky. Její kozy jsou vážně výstavní.

Požádal jsem ji o masáž zadečkem i po mé hrudi. Trochu zaváhala, ale pak s rozevřenými stehny se přibližovala a vzdalovala od mého obličeje. Její růžové pohlaví vybičovalo mou touhu tak, že jsem ji chytil za zadek a chtěl se napít z její studánky.

Bohužel jsem narazil – dlaní mi odstrčila čelo i s chtivým jazykem. To se u nás nesmí, napomenula mně  jako přísná profesorka. Už nám nezbývalo mnoho času.

Otočila se zadečkem na kovbojku ke mně a jala se věnovat plně mému lepšímu já. Trochu zklamán jejím odmítnutím jsem ji poprosil o polohu 69 – ale jen koukat, povzdechla.

Pohledem na její vlhké otevřené pysky jsem se po obratné ruční masáži rychle udělal. Hluboce jsem oddychoval a podržel Melise ruku na mém dříku, aby klouzala jemně po žaludu a nechala mé vyvrcholení doznít.

Pak mě téměř láskyplně otřela navlhčeným ubrouskem a položila se vedle mne. Dal jsem si její hlavu na rameno a celou ji objal. S takovou holkou by bylo krásné pomilování – no, ale to je jen fantazie. Ale proč se někdy neoddat bláhovému snění.

Vzhledem k času byla sprcha po jen očistná a rychlá. Tak ještě rychlý polibek na tvář a slib, že se ještě uvidíme.

Masáž: B2B

Délka: 60 minut

Placeno 2.300 Kč malá diškrece navrch.

Hodnocení:  8/10

🙂 (dobrá)

IMG_6507.jpeg

1 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx