Erotické masáže Praha

Anita – Tantra Club

Tak jsem jednoho dne využil happy hour v Tantra Clubu a zavítal k Anitě. Jelikož tato masáž proběhla již dříve, tak si už nevzpomenu na všechny detaily. Salon popisovat nebudu, myslím, že všichni víme kde to je a jak tam je. Anita je docela pěkná blondýnka o trochu starší než kolegyně, ale o to zkušenější.

Vybírám si body to body masáž + líbání. To první časem lituji, to druhé vůbec ne. Úvodní sprchu si tedy musím dát sám. Anita mě ještě před ulehnutím poprosí o vyčištění dutiny ústní ústní vodou, což udělá i ona. To je fajn.

Lehám si na břicho a Anita mě nejprve hladí a masíruje ručně. Následuje body to body. Anita pěkně klouže a musím uznat, že je to nejlepší B2B co jsem v tomto klubu zažil. Hezky se nastavuje i do zrcadla. GFE je tam a Anita mě už v této poloze začíná líbat, přičemž si tedy musím trochu lámat krk, ale už teď mi dává najevo, že to bude tentokrát opravdové francouzské líbání.

Líbí se mi i jak pečuje o stav dole, rukama zachází i shora pod mé břicho až k němu, což je velmi vzrušující. Nezapomíná ani na pytlík. Jak už to v tomto klubu bývá zvykem, tak tomu ale trochu chybí ještě nějaká větší kreativita v podobě různých poloh.

Otočka přibližně v polovině a začínám se Anitě věnovat i já. Tady ale nastává ten problém, že já jsem zvyklý po x letech na to, že můžu masérku líbat po těle a na prsou. Přichází první stopka a výčitka že „měl sis doplatit VIP„. Anita je ale docela rozvášněná a časem se na mě vrhne.

Vzdechá do ucha a masíruje mi rozkrok s jejím mezinožím. Do toho se začínáme vášnivě líbat, wow. Při této velmi dobré atmosféře mi spadne ruka i na její kámošku. Přichází druhá stopka. „Toto je povoleno jen u VIP„.

Můžu si za to sám, věděl jsem jaká tam mají pravidla. Tajně jsem ale doufal, že Anita trochu roztaje a něco málo mi také povolí. No, nepovolila. Většinou jsem gentleman, ale v tomto klubu mám vždy nějaké rebelantské choutky 😈 takže to během masáže zkouším víckrát. Anita mě vždy s úsměvem odpinkne.

Do toho mě ale začne opět vášnivě líbat až mi rukou přidržuje hlavu a lehce imituje sex. Začíná mi s pipinou jezdit po stehně a dělat i nějaký ten „earjob“. Ale podle jejích vlastních slov, více imitací bych zažil na VIP masáži.

Mě to začíná dost iritovat, protože to líbání nekoresponduje s těmi jejími zákazy a tak to celé působí jako jedno velké divadlo. Ono je to samozřejmě vždy divadlo, ale tady to bylo prostě velmi očividné. Masáž byla jinak dost erotická a je vidět, že Anitu to baví a myslím, že i vzrušuje. V jednom momentě uvažuji o připlacení toho debilního VIP, ale to už nám nezbývá moc do konce, takže na to kašlu.

Nejvíce mě štvalo to, že na Anite bylo vidět to, že ty doteky dole by si i užila. Aby to bylo jasné, tak dodám, že pokud jsou masérce doteky mezi nohama z nějakého důvodu nepříjemné a vystaví mi stopku, tak to vždy respektuji. Ale pokud jsou masérsce doteky dole nepříjemné jen proto, že jsem si nepřiplatil, tak to se mi tedy vůbec nelíbí.

Anita se k ukončení přesouvá blíže k mým nohám, ale je stále v dosahu, takže jí při tom masíruji prsa. Její ruční práce je velmi kvalitní, fakt to umí a ráda si s ním hraje. Masíruje mi ho oběma rukama. V tomto případě jsem ani nepotřeboval, aby byla fyzicky blíže při mně. Už si nepamatuji, jestli po masáži bylo nějaké mazlení, takže asi nebylo a jdeme do sprchy. V rámci těch nastavených mantinelů to byla velmi dobrá erotická masáž.

Nicméně po této masáži je pro mě kapitola Tantra Club uzavřena, navštívil jsem masérky, které jsem chtěl. Jsou fajn, ale neřekl bych, že jsou z kategorie VIP, spíše začátečníčky, tedy kromě Anity. Proto je jejich VIP masáž neopodstatněná, ale jako výhra určitě dobrá. 🙂

Kdyby tam opravdu měli ty nejlepší nejhezčí zkušené masérky v Praze, tak dám i ty tři litry, ale není tomu tak. Ale to je samozřejmě jen můj názor. Jejich verze body to body je o ničem, asi jen pro začátečníky, kteří nevědí jak to chodí a spíše se bojí nějak výrazněji zapojovat a stačí jim jen základní polohy masáže těla na tělo. Stejně se vás jejich masérky budou snažit dotlačit do VIP.

Takže pokud máte v plánu navštívit Tantra Club, tak doporučuji rovnou na VIP masáž a líbání s Anitou určitě neprohloupíte. Já ale příště zavítám do přátelštějších klubů. 😉

Hodnocení 🙂 Čas dodržen.

Body to body masáž 60 minut v rámci happy hour za 1800kč + líbání 500kč.

https://tapky.info/?4898,anita-tantra-club-722-123-111-722123111

anita-01-min-0.jpeg anita-02-min-1.jpeg

5 6 votes
Hodnocení recenze
1 Komentář
Nejstarší
Nejnovější Most Voted
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
9 června, 2024 00:47

Tak ta možnost (připlaceného) francouzského líbání a zároveň nemožnost líbání po těle je fakt bizarní.
Masérky Tantra Clubu jsou v současnosti snad naprogramovány podle ceníku…

Last edited 1 měsíc před by ExPlayer
1
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx