Erotické masáže Praha

Olivia

Jako šťastný výherce losovačky, jsem si vyrazil vybrat výhru do králičího salónu. Děkuji adminovi za vylosování a RH za jejich cenu věnovanou do losování.

S rezervací byl maličký problém, protože původně vybraná slečna nakonec nebyla k dispozici, vyřešeno obratem a rychle. Moje volba tedy nakonec padla na Olivii. Přesně na čas zvoním na Vinohradské a už mířím do sklepení, kde mi otevírá přímo Olivia. Oblečená v saténovém župánku, brýle a dva culíky, prvotní dojem příjemný. Následuju jí chodbou na pokoj, hned mne upoutají štíhlé krásné nohy. Na pokoji domluva co bych rád, říkám že mám výherní kód a slečna odběhne asi na konzultaci s operátorku. Po pár vteřinách se vrací, že vše OK a ať si dám sprchu, ptám se na společnou a ta je k mému drobnému zklamání velmi slušnou formou odmítnuta, ale chápu 10x denně se sprchovat není pro pleť příjemné. Dám tedy očistu samostatně a během chvíle přichází Olivia s nahřátým olejem. Ptám se ještě na možnost přikoupení pussycat a to je s radostí přijato. Slečna se svléká a musím uznat, že je nádherná. Skvělé štíhlé tělo, krásná prsa akorát do ruky a malý zadeček, v kombinaci s těmi brýlemi a culíky, vypadá jako studentka na konci střední školy, nějaké to tetování, ale nijak rušivé. Ulehám na břicho a krátce konverzujeme, čeština pouze základní, angličtina bez problémů. Dozvídám se že Olivia je z Turecka (wow odškrtávám další zemi na pomyslné mapě hříchu). Začíná základní masáž zad, spíš jemná, ono kde by se v těch jejích pár kilech vzala větší síla. Nějakých 10min se vlastně moc neděje a já si říkám, že sice je Olivia postavou přesně můj typ, ale zatím bez nějakých zkušeností. Až postupem času přicházím na to, že je to celé takové příjemně přirozené. Neohromí sice secvičenou sestavou, kde udiví tím, že nohou za hlavou umí masírovat v podpaží, ale s největší péčí se něžně věnuje každé části mého těla. Po otočce nepřichází frontální útok, ale dá si mou hlavu do klína, masíruje mi čelo a postupně přechází na hruď, následně se pomalu posunuje až mám její poklad přímo před očima. Začíná první pussycat a já začínám chápat, že penis v její ruce a můj jazyk na její mušličce je to co jí bere. Následně si slečnu přetočím na záda a říkám jí, ať jenom relaxuje. Není úplně vyholená, čehož nejsem úplný příznivec, ale vůbec mi to kupodivu nevadilo, pro někoho to může být naopak příjemný bonus. Odměnou jsou mi překrásné reakce jejího těla, když jsem po nějaké době Olivii dal opět k dispozici penis začala si to spontánně druhou rukou i sama dělat a vyzývala mne, ať jí ještě jednou pomohu. Společné vyvrcholení bylo jedno z těch nejhezčích co jsem na masážích zažil. Následovala teď už společná sprcha, která nebyla pouze očistná, ale příjemně eroticky navazující na právě prožité.

Když o celém tom zážitku přemýšlím tak to bylo vlastně jako s kamarádkou s výhodami. Pro někoho, kdo chce být sportovně namasírován a pak překvapen neočekávanými kreacemi to nebude. Pro někoho, kdo má rád autentický erotický zážitek a nevadí mu převzít lehce dominantní roli to bude naprostá trefa.

Masáž: výhra (nepamatuji se jestli to byla mix masáž 1800,+ nebo tělo na tělo 2100,-), 60min, 0,- + 500 pussycat

😀 Super, skvělá

https://www.tapky.info/?5103,olivia-rabbit-hall-774-910-918-eroticka-masaz-774910918

Olivia3.jpg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx