Priváty v Praze

Kamila

Ahoj,
po dlouhé době jsem si řekl, že bych měl vracet komunitě. Tak tady je recenze. Dávám do předražených zlatokopek, protože by to sem bylo asi stejně přeřazeno. Jinak zážitek hodnotím jako velmi dobrý, stál za ty prachy a doporučuju.

Návštěva ještě loni. V poslední době má Kamila směny, co jsem koukal obvykle v druhý půlce týdne odpoledne.
Po příchodu k domečku zvoním, příjde otevřít Kamila. Jsem příjemně překvapen, že ve skutečnosti vypadá asi ještě líp než na fotkách, je ale trochu drobnější než jsem čekal. Sympatická, usměvavá a nepřetvařuje se.

Jsem zaveden na pokoj a platím. Po sprše pár minut čekám na pokoji, pak přijde Kamila. Následuje standardní otlapkávání ve stoje, rozbalení z bodýčka, pak orál s a klasika různé polohy. Sám nelížu a neprstím, tak nevím, jak by reagovala. Co se týče poloh, hnedka se snažila vyhovět, jak jsem poroučel. Jenom zezadu, protože jsem větší mě poprosila jemnějc. V mezikole příjemný pokec, na nic si holka nehraje. Potom druhé kolo, zase střídání poloh, jak jsem poručil.

Na svoji postavu mi připadá, že má docela dobrá prsa, solidní dvojky. Bez omezení jsem si s nima vyhrál.

Jediný prostor pro zlepšení vidim, v tom že po druhém kole nám zbývalo, ještě 15 minut a už mi nabídla sprchu. Tu jsem samozřejmě odmítl, že si chci ještě trochu pohrát a pokochat se.

Plánuju zase opáčko. Zatím mi to ale časově nevyšlo.

Kamila 25 let, výška 160 cm, váha 47 kg, vlasy blond, oči: zelené, prsa č. 2
2000/h
Masáže domeček

https://www.tapky.info/?5102,kamila-masaze-domecek-sex-klasika-oral-603-387-410-603387410

+420 603 387 410

a.png

3 1 vote
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx