Erotické masáže Praha

Mira Rabbit hall

Dnešní návštěva Miry v králikárně na Vinohradský, domluva bez problému,Pokoj číslo 4 můžete se na webu podívat jak to tam vypadá, mají virtuální prohlídku všech poboček, ten obraz králíka na zdi není moc sexy 😀 Původně jsem se chtěl objednat na středu na 16:00  abych byl ten den její první ale nestihl jsem to – udělal jsem objednávku asi tak 10 minut po tom co vyšel rozvrh a napsali mi že má první volný termín v 17:15 tak sem se zeptal na úterý a to vyšlo.

přicházím o 5 minut dřív, na ulici skoro nikdo, zvoním a hned otevírají. Dole mě přivítá recepční zeptá se na drink, beru vodu odvede mě na pokoj a čekám na Miru. Po chvíli se rozhodnu jít do sprchy kterou jsem stejně plánoval samostatnou protože je podle recenzí slabá a rád začínám striptýzem tak ať se holka nemusí svlíkat a oblíkat. Samozřejmě Mira vejde když si sundávám trenky…tak si je zase natáhnu a začneme se domlouvat na masáži objednal jsem lingam + lap dance přes Web (službu kterou si v historii recenzí snad nikdy nikdo nekoupil) a ptám se na autoerotiku kterou ve službách nemá ale rychle sní souhlasí. Má na webu pussycat po domluvě ale já na lízání moc nejsem tak se neptám. Dávám jí malý krém na ruce za stovku jako dárek, prý cute, odejde pro ručníky a já se zatím vysprchuju (Docela slabý proud vody), přichází po pár minutách.

Sedám si do křesla Mira odhazuje králíkovskou uniformu a já se nemůžu vynadívat, její tělo snad nemůže vypadat líp, tohle je vrchol, opravdu vypadá jako Emily Bloom (tělem ne obličejem) akorát má lepší zadek, krásné pevné/tvrdší dvojky s měkkými bradavkami. Prý dělá jenom fitness tak asi pravidelně dře v posilovně, v obličeji se mi až tak nelíbila ale ošklivá rozhodně není má pěkný úsměv a svůdně kouká do očí.

Jde na to hr tak jí brzdím a říkám že to mám rád pomalu, a chci nejdřív striptýz, začne se kroutit, vystavovat špulit zadek, má pár hodně pěkných póz, pomalu se přibližuje schazuje podprsenku, sedá si na klín hladí mě na břichu a pomalu se blíží ke kamarádovi, začínám jí líbat prsa a krk. Po chvíli začne, ještě pořád s kalhotkama, jezdit zadkem v rozkroku všemi možnými způsoby, po chvíli cítím že to nevydržím (5 dní sem předem abstinoval, což byla chyba..Opravdu sem jí nechtěl postříkat tanga, to by myslím dost zkazilo atmosféru ) Tak se postavím a začneme se objímat, mazlit, dojdu sní před zrcadlo, otočím si jí a snažím si ten pohled vypálit do paměti. líbám jí na krku hladím v rozkroku přes kalhotky, krásně u toho vzdychá, a kroutí se. Pak se skrčím a na chvíli jí ho vrazím mezi stehna, mega příjemný. Po chvíli velí k odchodu na postel a já nic nenamítám sundavá tanga, lehne si na bok vedle mě, dám svojí nohu mezi její a začne mi ho jemně honit (neměla moc technik, akorát ubírala a zvyšovala rychlost, ale bylo vidět že se snaží) dávám jí druhou ruku na svoje koule (taky jí moc nešlo dělat dvě věci najednou 😀 ) Snažil jsem se to dirigovat a oddalovat co to šlo ale za chvíli bylo vymalováno, normálně vydržím víc…Omlouvám se, Mira se směje a říká že můžeme dát dvě kola. Otře mě, napiju se vody, lehnu si, vezme olej celá se natře lehne si na mě a začne po mě jezdit, imitovat sex, přirážet dívá se do očí, lížu jí krk a prsa prostě paráda. Střídá různé polohy, nastavuje se do zrcadla, stráví tak 5 minut přejížděním prsamy po kamarádovi. Potom si lehne na záda, roztáhne nohy a začne se prstit, chvíli se kochám, (má ji výstavní, měl jsem se zeptat na ten pussycat..)pak už to nevydržím a se lehnu si k ní, začnu jí hladit a mířím dolů nic nenamítá a nechá si pomoct. Krásnej  výhled v zrcadle. Tím strávíme tak 10 minut, na konci se párkrát zacuká a pěkně zavzdychá tak snad se povedlo 🙂 Prsty dovnitř jsem nezkoušel i když si je tam ona sama strkala. Je 16:40 a jdeme na druhé kolo. sedne si mi na břicho předstírá sex mazlí se a honí mi ho za zády, po chvílí přejde do 69 a stupňuje intenzitu a vzdechy, chvíli to trvá ale nakonec se zadaří.

Otře mě, pokecáme chvíli, mluví jenom anglicky ale dobře. Má ráda restauraci Kro a jdeme do sprchy čistě očistné, už jsem jí nechtěl trápit, myslím že ty sprchy nemá moc ráda. odskočí si, zatím se oblíknu, vrátí se dám jí tři litry, vyprovodí mě, pusa na obě dvě tváře, a s polotvrdým vycházím do města…mám ho do teď 😀

 

Za mě to líp dopadnout nemohlo, i když určitě existují vášnivější masérky (tohle byla teprve čtvrtá masáž v mým životě) tak Mira udělala všechno o co jsem si řek, snažila se byla milá a vypadala že si to užívá. byl sem zní fakt hotovej, pořád jsem jí říkal jak je nádherná, a ruce jsem sní za celou dobu nesundal…Masáží jsme nestrávily snad ani minutu 10/10.

¨Masឨ : lingam 2000 v akci 60 minut + lap dance 500 + autoerotika 500 = 3000.

😀 Super, skvělá

https://www.tapky.info/?4968,mira-rabbit-hall-774-910-918-774910918

ScreenShot-Tool-20240514214236-2.png ScreenShot-Tool-20240514200612-1.png ScreenShot-Tool-20240514200619-0.png

4 5 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx