Erotické masáže Praha

Sofi – Matahari Salon

Čas od času uhnu od svých jistot, a mám chuť vyzkoušet nové holky. Tentokrát padla volba na Sofi ze salonu Mata Hari
https://tapky.info/?4268,sofi-matahari-salon-773-164-811-773164811

V samotném salonu mám zkušenosti různých kvalit, ale obecně se snaží o nějaký standard kvality, Sofi má úžasné fotky, a já mám protě rád holky se sportovní figurou.

Objednání v Mata Hari je bez problémů. Salon v Truhlářské jsem neznal, další sklep v centru Prahy :-). Ale parkování v Palladiu na pohodu, co mě na tomhle salonu baví je, že přijdete a jdete dovnitř, nečekáte na ulici… Recepce jako v hotelu, nakonec se na ní i platí, což je zvláštní, ale vlastně OK, celkově je atmosféra i prostředí nadprůměrné.

Samotná Sofi je od první chvíle moc příjemná a krásná holka. Je to ten typ, na který je radost se podívat, a můžete si s ní fakt dobře popovídat. Já měl celou dobu jediný problém, věk uvádí 23 let, což si vybírám, protože čekám, že masérka bude 25-30 :-). Sofi ale vypadá spíš na 18, a já mám v tom věku dceru…to je můj limit, ale kdo nemá problém s mladistvým vzhledem, v Sofi má ideál.

Nabídnuta společná sprcha, Sofi je jemná, něžná, ví kam sáhnout. Když myje pyje (sorry, ale tomu rýmu jsem neodolal :-), tak si k tomu klekne, a ta iluze je dokonalá. Ani ve sprše neodloží brýle, což se může někomu líbit, mně to přišlo zvláštní :-).

Přechod na futon, a masáž zad, která se dá těžko popsat. Sofi má neskutečně něžné ruce, a masáž v jejích rukou je nadpozemský zážitek. Celé je to intenzivní, něžné a erotické zároveň. Tahle holka je vážně talent. Po otočce vše pokračuje. Sofi má limit na doteky dole, nicméně když budete milí a něžní… Nečekejte ale velké vykročení z pravidel jako jinde.

Shrnuto a podtrženo, tuhle masáž jsem si opravdu užil, a můžu jedině doporučit. Jestli budu opakovat nevím, ten můj nešťastný limit na moc mladé holky…ale Sofi i masáž samotná za opáčko nepochybně stojí.

(super,dobrá)

Body-to-body masáž
90 minut
3.100,- Kč, placeno 3.500

Obrazek.jpeg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx