Erotické masáže Praha

Sarah – Matahari Salon

Po minulé zkušenosti se Sofi jsem vzal na milost Matahari salon. Zahlédl jsem Sarah, která mě zaujala sportovní postavou i přiměřeným věkem :-), deklarované 4-ky nemusím, ale fotky jsou veskrze sympatické, tak jsem se rozhodl jí vyzkoušet.

Matahari v Truhlářské je příjemné místo. Z ulice vcházíte bez zvonění a čekání, recepce je celkem OK, i když tentokrát recepční řešila telefonát s jiným klientem, který jsem mimochodem vyslechl na hlasitém telefonu…, a věnovala se mi až se značným zpožděním. Pak zavolala Sarah. Od první chvíle moc příjemná, a hlavně fakt hezká holka. Uvedený věk 38, klidně bych jí věřil 30, vypadá fakt dobře. Fotky i údaje nepochybně sedí, v Matahari se podle všeho nepodvádí.

Sarah je povídavá, na můj vkus až dost, ale mluvit se s ní v pohodě dá, je to chytrá baba. Do sprchy se ke mně přidá, ale až po chvíli, když už jsem skoro umytej :-). Tělo má opravdu nádherný, prsa jsou s dopomocí, ale hodně povedený, na pohmat to skoro není znát.

Masáž zad je dobrá, ale postrádá za mě to hlavní, a to je erotično. Všechno je správně, ale není tam ani stopa zajiskření. Je klidně možné, že jsme si nesedli (nebo já jí :), ale i když se snaží proplétat prsty, a je to vlastně docela fajn, přítel dole je celou tu dobu úplně v klidu.

Po otočce se nabízí pohled na její fantastické tělo. Sarah hodně spoléhá na svoje prsa a má tedy na co ;-). Já jsem ale dolňák, a tady nastává problém. Sarah doteky dole striktně omezuje, a to tak že zcela. To je pro mě špatný, já to potřebuju, a taky potřebuju aspoň pocit, že si masáž užíváme oba. Všude jinde jsou doteky OK, Sarah se tulí, mazlí, ale zase mi tam něco chybí. Ale taky je možný, že jsem jí prostě nesedl já.

S dokončením není problém, Sarah ví, jak na to, ale není to ten typ vyvrcholení, na který jsem zvyklej.

Celkově je na tý masáži vlastně všechno správně. Sarah je opravdu hezká a příjemná. Jen v tý masáži  chybí tak nějak „víc Sarah“. Komu to stačí, bude spokojen, pro mě to ale na opáčko není.

Body-toBody
60 minut
2.300 Kč
https://tapky.info/?5063,sarah-matahari-salon-773-164-811-773164811

(průměr, nic moc)

 

Obrazek-1.jpeg

4 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx