Erotické masáže Praha

Nikol – Rabbit Hall

Tentokrát věřím, že bude recenze trochu kratší, protože o Nikol tady bylo napsáno už hodně. Nicméně opět objednání v pohodě. Pobočka Vršovická a já v domluvený čas zvoním u dveří.

Otevírá mi nádherná slečna a na první pohled je samozřejmě poznat, že je to Nikol. Je opravdu krásná a už v župánku se rýsuje to její výstavní tělo. Pusa na tvář, k pití beru vodu. Domlouváme masáž, tentokrát beru mix. Mrzí mě, že už nedělá pussycat, protože to musela být ještě jiná jízda. Každopádně jdeme spolu do sprchy, prohodíme pár frází a začínáme. Jako tohle byla top sprcha. Nikol se kroutí, vyšpuluje zadeček, kleká si tak, že má ptáka kousek od pusinky. Já pořádně zkoumám její tělo, především teda zadeček a prsa, protože ta jsou fakt výstavní a nemůžu se nabažit.

Nicméně přesun na futon někdy přijít musel, takže se přesouváme a já jdu na břicho. Nikol začíná pravou masáží, občas zajede mezi nohy a lehce pohoní. Masíruje kvalitně, takže kdo by hledal kvalitní masáž, tak Nikol můžu doporučit. Zaujalo mě to, že se na sebe pořád dívá do zrcadla. Jako by ji vzrušovalo dívat se na sebe a u toho to dělat někomu jinýmu. Je si hodně vědoma toho, že je fakt nádherná, takže to umí náležitě prodat. Ví, že o chlapi mít nouzi nebude. Po asi 20-25 minutách vyzývá k otočce a začíná masírovat především teda kule a péro. Byť jsem měl erotický mix, tak Nikol používá především B2B, což mi ale nevadí, protože tak můžu naplno pocítit její bobule. Dělá mi to tak dobře, že mám problém se udržet. A ve chvíli kdy si mi sedá na hrudník čelem ke mě a začne mi to dělat za zády, tak cákám na její perfektní zadeček. Vypadalo to, že na to nebyla ready, ale nedala nic najevo. Utírá a u toho mi říká, že jsem se udělal nějak brzo, že to nečekala a že za chvíli pojedem znova :D. Já ji na to přikyvuju a dál si vychutnávám pohledy na tu Bohyni. Pokecáme jak se má, co dělala atd a za chvíli jdem na to. Začíná stejně, takže B2B a za okamžik mi zase stojí. Občas si říkám, jestli nejsem fakt nějak moc nadrženej, že se takhle rychle dostanu zpátky. Ale co už… Jsem z těch mladších ročníků, takže to asi dává smysl. Nikol pracuje a pracuje až se za několik minut dostáváme do druhého finiše, tentokrát se mému výstřiku vyhnula, protože seděla vedle mě :D. Pak sprcha, omytí, platba a opět mizím pryč.

Jak jsem psal, tady nemá cenu to nějak shrnovat. Nikol je prostě nádherná ženská, která už tu je zaběhnutá. Určitě doporučuji. Chtěl bych si dát opáčko, ale přemýšlím, že bych si vzal Nikol s někým do Lesbishow, otázka je s kým. Takže kdyby měl někdo nějaký návrh nebo tip, tak šup sem s ním.

1000003867-2.jpg 1000003869-3.jpg 1000003868-1.jpg 1000003866-0.jpg

4.5 2 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx