Erotické masáže Praha

Amy – Rabbit Hall

Slečna Amy je neuvěřitelný anděl. Opravdu…zatím asi nejkrásnější masérka co se obličeje týče. Měl jsem v daný den chuť na masáž. Amy nebyla první volbou, ale nakonec jsem i dle fotek usoudil, že za vyzkoušení rozhodně stojí. Opět, domluva velice rychlá a bez problémů.

V daný čas zvoním na pobočce, měl jsem drobné zpoždění, ale nic závažného. Pobočka ve Vršovicích, takže pecka. Opravdu si tuhle pobočku nemůžu vynachválit. Moderní, příjemné prostředí, to já moc rád. Otevírá recepční, ptá se na pití, beru vodu a okamžitě přichází naprosto nádherná slečna a představuje se jako Amy. Okamžitě se mi podlomila kolena a říkám si, že to bude totální pecka. Domlouváme masáž, vzhledem k tomu, že má na webu uvedeno pussycat jako domluvu, tak se ptám jestli by to nešlo načež mi ale odpovídá, že pussycat nedělá vůbec. Škoda, tak beru B2B s autoerotikou.

Po domluvě snad ani neodběhla a shazuje župánek. Opět mi padá brada, protože nemůžu uvěřit jaký jackpot jsem trefil. Krásné štíhlé tělíčko, prsíčka tak akorát do ruky, dvojky odpovídají. Fantastický zadeček. Samozřejmě jdeme do sprchy spolu, kde se spíš vzájemně umýváme, ale nijak zvlášť erotické to není. Amy toho moc nenamluví, ale podařilo se mi ji rozesmát nějakým vtipem (už nevím co to bylo :D). Párkrát cvrkne do péra, ale nic moc velkého. Já si ji ale pěkně osáhám a zjišťuji co se smí a co ne. Na prcinku si šáhnout nechá, ale dovnitř jsem nezkoušel.

Pak se konečně přesouváme na matraci a ještě předtím než si lehám na břicho se roztomile trochu jako by se styděla, jestli chci jedno nebo dvě kola. Protože nemám problém se postříkat dvakrát, beru samozřejmě dvě kola. Takže začínáme na zádech a po chvilce citím, že s tímhle andílkem to bude problém. Amy se hned pustila do B2B, nejdřív z boku, kdy mi o ptáka jen lehce zavadí, pak se přesouvá hlavou k mojí hlavě a zároveň se tře bříškem tam dole. Dává mi dokonce! ochutnat svoje prsíčka, což jsem obrovsky kvitoval vzhledem k tomu, že nedělá pussycat. Bradavkám se to ale asi líbí, protože ji stojej jak můj kůň tam dole :D. Chvíli se takhle tře a protože jsem byl opět napumpovanej, tak to dlouho nevydržím a cákám ji na bříško. Tady jediná malinká výtka, nenechá to moc dlouho docukat. Hned se šla otírat. Ale to je jen malej nepodstatnej detail. Po utření si mi lehá na rameno a musím říct, že Amy nádherně voní. Jak jsem psal, že není moc povídavá, tak to se potvrzuje, protože jsem se zeptal na pár věcí, ale většinou se moc nerozkecala. Nicméne pak přichází otočka a masáž zad. Tam Amy nejdříve jemně poškrabkává záda nehtama a pak nanáší olejíček jak na mě, tak i na sebe a svoje božské tělo. A začíná masáž, která není asi ničím zvlášť originální. Amy používá většinu známých technik, které nikdy nezklamou. Tře se prsama, zadečkem i prcinkou. Do zdrcadla roztahuje nohy, takže je krásně vidět na ten poklad. Tady nemám co víc bych napsal, protože je to prostě klasická B2B masáž s krásnou slečnou. Pak přichází znovu otočka a nabíráme směr druhé kolo. To se rozjíždí pomalu, ale za chvíli je opět v pozici, kdy můžu cucat její bambulky a její bříško mi dělá dobře. Jakmile jsem začal trochu cítit, že to na mě jde, tak ji šeptám do ouška, jestli nechce udělat tu autoerotiku. Usměje se a přikyvuje. Přechází do polohy mezi moje nohy, roztáhne svoje nohy, já se nestačím vynadívat, protože má fakt krásný tělo včetně samozřejmě prcinky. Začne si dělat dobře, ale tím to nekončí. Protože za krátkou chvíli si sedá zadečkem na moje péro, a při to si to dělá. To znamená sedí rozkročená směrem ke mě na mým péru a prstí se. Famózní výhled. Trochu jsem jí u toho hladil stehna a trochu i povrch prci, ale nechtěl jsem ji moc překážet, protože u toho vzdychala fakt hodně a krásně vlhla. Během pár minutek stále sedí na mě a dodělává se. Pěkně se vycuká a já mám problém, abych neustříknul jenom z toho, jak si to dělala. Nicméne to se nestalo a tak po krátkém oddechu přechází opět v B2B. Tentokrát ale přechází do polohy 69 a strká mi zadeček a celej poklad těsně k obličeji (jak lituju, že nedělá pussycat). Rukama pracuje velmi slušně a za pár minutek se vzdávám a stříkám ji na prsíčka. Pak utření a opět lehá na moje rameno do objetí. Nic moc neříkáme, jen tak v klidu ležíme a vstřebáváme zážitky…. nebo aspoň já :D. Čas na sprchu, která je opět společná, ale už jen čistě omývací. Pak utření, platba, pusa a poděkování a mizím domů.

Kdybych to měl shrnout, tak jsem si to rozhodně extrémně užil. Amy je fakt mladá a krásná slečna a určitě plánuju, že ji ještě někdy navštívím. Zatím se mi to nepoštěstilo, ale rozhodně doporučuju. Umí to fakt dobře a vypadá, že ji to zatím ještě pořád baví.

1000003865-2.jpg 1000003863-0.jpg 1000003864-1.jpg

5 4 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx