Priváty v Praze

Denisa – Masaže Domeček

U itala mi zase hodinu predem rekli ze slecna kterou jsem mel rezervovanou neni, takze jsem hledal nahraní reseni a tak jsem se bez pripravy vydal do domecku ke sl. Denise

Po zazvoneni prisla k venovním dverim, takže rychla kontrola na svetle a vse celkem v poradku. Vek by mohl +- odpovidat, vysoka, sithla cernovlaska s malinkym zadkem. V obliceji nic zazracnyho, ale vcelku ok. Bohuzel zase velike tetovani, nastesti na miste na ktere behem akce zrak moc nepadne. Ty fotky v ruzovem spodnim pradle by mohly byt jeji, kazdopadne podkud nejsou tak vcelku dobre odpovidaji.

Po prichodu na pokoj rychla dohoda na hodinu + libani za 2500 ostatni priplatky jsem nezjistoval, ale pozdeji jsem zjistil, ze OB by taky sel. Odchod velke koupelny, kde vse fungovalo a rucnik taky ok.

Po prichodu ze sprchy behem chvilky slecna prisla nejakem spodnim pradle, ktere jsem z ni rychle stahnul a zkontrolovam zbytek. Prsa za me super, ale nejsem zadny priznivec trvdych balonu. Jsou to slusny prirodni trojky, ktery celkem slusne drzi tvar. Nejaky osahavani ve stoje a poctiva libacka ve ktere jsme pokracovali na posteli. Lizani probehlo a v celku pozitivně prijato, žadny prehravani jen vcelku prirozeny reakce a nakonec se bud udelala, nebo to uveritelne nahrala (spis tipuju to druhe, ale jednicka za herecky vykon).

Nasadila gumu a sla dala ho do pusy aby ho postavila. No trvalo to jen par sekund a byl v pozoru, ale prekvapive pokracovala dal aby mi ukazala, ze jsem udelal chybu, ze se nebral OB. Koureni hodne dobry. Zajizdela hodne hluboko, zadny honění dobry saní, takže rozhodně doporucuji priplatit.

Trochu mazla gelu a naskocila na koně a na to jak je vysoká tak cválala tak poctivě, že jsem ji musel zastavit protože se zacaly ozyvat zada a krom toho jak jsem u toho videl jak ji krasne poskakovaly ty prsa, tak hrozilo, ze by to mohlo rychle skoncit. Prehodil jsem ji na misio, ale tam si taky dala poradně naložit a pak pridala nejzakernejsi trik. Najednou se ji zacala frnda poradně stahovat což už jsem fakt nezvladl kontrolovat a kropil jsem do gumy jak hasič. Nechala mě v ni pořadně vycukat, až jsem spokojene odpdnul.

Celkově tedy hodně povedený zážitek a jak to pujde tak zopakuji.

https://www.tapky.info/?5099,denisa-masaze-domecek-603-387-410-603387410

IMG-20240311-WA0046-2.jpg IMG-20240311-WA0044-1.jpg IMG-20240311-WA0047-0.jpg

5 3 votes
Hodnocení recenze
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Ukaž všchny komentáře
0
Budeme rádi za tvůj názor, napiš komentářx